За сокчетата - аз нали го водя Алек при 2 педиатърки, та и двете ми казват да давам сокчета, аз им кимам разбиращо и естествено след това си правя каквото аз мисля за добре, т.е. не давам. То аз не съм сигурно дали са ни минали коликите още, пък да му предизвикам още...
Нагаина, Слънце, ако знаете как ви завиждам за морето. Толкова да ми се ходи, а мойто мъжле не си пада, предпочита планината. Като се замисля, че миналата година почти по това време се разхождахме по самотни плажове и лагуни

Тук днес беше ужасно топло и аз най-после се престраших да изведа Алек по дънки и чорапки. Отгоре беше естествено с дълъг ръкав (бавно, но сигурно напредвам в процеса по разголването). В тази връзка се сетих Нагаина май ти беше писала, че се притесняваш, че като носиш бебчо в кенгуруто крачетата не са завити. Като е по-хладно времето (в смисъл нормалните температури, които бяха до онзи ден) аз просто слагам и ританки под панталонките

Ели аз пък не съм забелязала да пишеш неграмотно

Шапчиците - Алек също не ги уважава, ама аз съм настоятелна. За месечинката свекърите дадоха парички да му купя подарък и аз му взех една лятна шапка, супер сладурска е, на райета от различно синьо, пък и някаква специална се оказа - с 15 слънцезащитен фактор. Имаше и шапка с 50ти, ама не ми хареса на вид. Та на етикета пише 3-4 месец, а мога да кажа, че в момента му е тамън

Хайде лека и спокоиюйна вечер на всички