Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?
Голяма хубавица е малката на Мишел пу-пу 
, а само на Андрей заплатата не стига, то тя стига ама ако не плащахме квартирата, а сега е зле положениетооо! Кризата почнах да я усещам, откакто нямам заплата

Пада ми кръвното много, дали не е от това
Ама май не ми се ще да пия този парацетамол, ама не знам докога ще издържа.
. Бобо се роди в 9ти месец, но беше едва 2,200кг и не са го държали повече от въпросните 2ч в кувьоз, въпреки че беше под 2,500. Подобен е примера и с бебетата на Ди. За тези деца с ниско тегло е важно да са в стабилно здравословно състояние, да могат да се хранят и да започнат стабилно да наддават. При нас това значеше - 3 дни по ред Бобо да не сваля грамове. При Кристиян на Ди беше подобно 
?
радвам се че си поспала тази нощ и че не си ми "правила компания". Пък
за лепенките. Дано помагат наистина.
само да ни е по-лесно раждането пожелавам на всички
Нали и ние може би сме се запътили към подобни габарити и хич не ми звучи стряскащо. А иначе съм чувала за естествено раждане на 6 кг. бебе, майката се е чувствала много добре
Сега ми е смешно ама дано да помогне магнезия...