Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 726
  • 649
  •   1
Отговори
# 135
Lindita,мерси за линка Hug
Еси,страхотна баклава,записах си рецептата....въпреки,че не знам ще се справя ли,никога не съм правила...  chef
Мама Цоцоланка,кифличките са един път Peace,  на addicted™ рулото също... и на Nefertity  еклерите  eat
Наде,много вкусно изглежда твоето особуко  Crazy
Бъни,много идейно с яйцата без пържене Peace

.....иначе,като гледам много пилета  Simple Smile.....и при мен така:

пилешка супа

пиле в хартия

пресни картофи с бекон

шишчета с пиле,бекон и банан по рецепта на gaby - откакто ги видях не ми излязоха от ума,докато не ги пробвам eat......много си падам по такива нестандартни комбинации Heart Eyes

# 136
При нас - печени яйца(преди да ги разпределим в чиниите с кисело мляко и сирене) ,пилешки бутчета и салата.
Бъни още веднъж благодаря за идеята.  bouquet

# 137
Наздраве,Гелева!Много идейно и романтично!
А яйцата изглеждат много нестандартно,връщам се за рецептата...Бъни!
didibu , с удоволствие бих опитала и твоите картофки с бекон и шишчетата... Peace 
Ето и моите творения
кюфтета от риба тон и булгур

супа от оранжева леща

бисквитки с шоколадов чипс

фокачиа с домати и чесън

Рецептите са в блога ,в подписа ми.   

# 138
Нела, Дидибу, надявам се да ви хареса, много е лесна и почти докарва вкусът на турските, поне за мен Peace
Бъни, така е в рецептата, но предполагам може и с масло Peace

# 139
А яйцата изглеждат много нестандартно,връщам се за рецептата...Бъни!
Заповядай Hug.Да им се ненадява човек на тези яйца.Мислех, че всички ги знаете Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243025.new#new
Пети радвам се, че ги харесахте яйчицата Hug
Диди Бу ще споделиш ли за пилето в плик Praynig
Иси когато и дойде рева на твоята баклавичка с масло ще я правя и ще споделя как е Peace

# 140
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
за вечеря правих фалшив овчарски пай  Joy
не ми се занимаваше с месо и сложих риба тон от консерва Mr. Green

# 141
Вчера децата поискаха уши на скара.За днес има пилешка супа и  кебапчета спържени картофи.

# 142
  • Някъде на път....
didibu, страхотно меню!  Peace
краси.мира, идейни кюфтета!  Peace
asyalein, изобретателна си, както винаги!   bouquet

# 143
Аз за днес само пълнени чушки с кълцано месо и ориз
Снощи правих и гризинините на Роца,ама бяха толкова хубави,че за снимка не остана Роца много вкусна и сполучлива рецепта   bouquet

asyalein то твоя фалшив обчарски пай по добре изглежда и от истинският.Жалко,че не ям риба иначе с удоволствия щях да го уважа,изглежда много апетитно.

didibu страхотни ястия   bouquet

краси.мира всичко изглежда просто божествено но в това фокаче ми останаха очите.

# 144
хихихихи Нела и аз не ям риба, в моя нямаше, просто не съм го снимала Mr. Green
просто сложих зеленчуци, после рибата (става и с някакво месо според мен), залях с малко сос (в случая готов),
отгоре сложих карт. пюре с едно яйце вътре и инд.орехче и наръсих с кашкавал... Mr. Green

има няма 10 мин Flutter

# 145
Момичета кажете как правите оранжевата леща (тя май е белена нали) newsm78? Аз рядко готвя варива ,а и малкия неиска да ги яде заради люспите. И реших да взема такава леща, но незнам по-малко ли се вари от обикновенната?
краси.мира, срам не срам кажи и за твояра супичка, че на мен ми изглежда като пилеша и ако я докарам така на вид с лещичка малия може и да я яде.

# 146
  • София
didibu, много ми харесаха шишчетата и картофките с бекон. newsm22
краси.мира, кюфтенцата са интересни, ще погледна за рецептата. Simple Smile

Днешното ни меню:
салатка

и прясно зелеленце със свинско.

# 147
Момичета кажете как правите оранжевата леща (тя май е белена нали)

увира бързо, за 10 -15 мин.
бързо става на каша...
аз я готвя като другата или я правя на пюре Peace
слагам и един картоф вътре, който после пюрирам, иначе ми е малко умита Mr. Green

# 148
  • Torino,IT
Гелева, много вкусно това зеленце, мммм Wink
Надето, никога не съм правила особуко, но твоето изглежда един път, а рецептата не разбрах вече постнала ли си я?Много искам да пробвам
Бъни, изкушават ме твоите експресни тиквички на фурна с ориз, мислех днес да пържа , ама сега се чудя дали да не ги направя така, хммм Thinking
А на Изи баклавата изглежда нечовешки вкусна  Mr. Green

# 149
Момичета,мерси! Hug...Радвам се,че ви допада,на мен ми беше много  вкусно Simple Smile

Бъни,заповядай - Пиле в хартия......мисля,че от Звездев съм я записвала,но не съм сигурна.
asyalein,много ефектен и пая, и снимките  Peace
Гелева,салатата както винаги изглежда много свежо, а зелето не бих отказала въобще....
.....още едни хубави пълнени чушки при nell@ , днес няколко пъти се присетих за чушките на Мариета от предните страници
Pety,яйцата са станали супер,много добре ще се вържат с една фокача като тази на краси.мира eat

me4o Pooh,белена е лещата и само такава готвя на дребните.Първия път им я правих само леща с подправки,но не я харесаха.Започнах да им я правя по този начин крем супа с червена леща и грах - втората рецепта ......така много я обичат,особено като добавя и сирене в чинийките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт