Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 223
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ДУБРУТРУУУУУУУУУ
OnlyOne благодарско за новата темичка Hug
... силно съм се притеснила тези дни. От известно време гърдите не ме болят, не са много твърди като в началото, нямам киселини, въобще нищо. Та не съм сигурна,че с бебето всичк ое наред ...
*Jeny*  Hug Hug Hug милооооооооу, нормално е да се вглеждаме повечко в това какво става с организма ни, необичайно и дори ново за повечето. видях, че момичетата са те успокоили, но ми се прииска и аз да се включа по темата. не успявам да се добера до резултатите от изследванията си, преглед - веднъж месечно имам два варианта или да се психясвам или да приема, че щом аз се чувствам добре значи няма как и бебока да не е така. приех второто! споделих го с Ковачева и тя потвърди: ''добра философия''  Peace на мен много ми помогне дано е полезна и за теб!!! Hug Hug Hug
ДесиХ2   часовете при Марков наистина са по 20 мин, но това никак не е малко!!! ако има нужда разбира се те задържа и повече - не те гледа по часовник! това най вероятно е и причината макар и с записан час да се налага да чакаш  по 30 мин до час! но не можем да се сърдим всеки иска да се порадва на бебенцето си и най - вече да е сигурен, че всичко е наред!!! и понеже ти дължа едно голямо БЛАГОДАРЯ за първия си час Hug Hug Hug, ще споделя как протече първата ФМ при мен! влизаш с любимия /една девойка преди мен влезе с трима придружители!!!/, лягаш, за придружителя има стол до главата ти, доктора загася осветлението и пред теб светва огромна плазма, абе като на кино Peace. Марков отделя много време за изследванията, като ти обяснява всичко!!! но отделя и време в което само да се порадвате на бебенцето! не знам дали ме е държал повече от 20 минути, но преживяването, допълнено от добрите новини ме държа дълго! за следващия си час трябва да почакам до 27, но си заслужава Peace.
май се разлях много Rolling Eyes
желая ви хубав, усмихнат, спокоен, топъл и вълшебен ден!!!  bouquet

# 76
Добро утро Октомврийки!Лек и усмихнат ден Ви пожелавам  bouquet

# 77
  • Deutschland
   Добро утро момичета.    MVinzens  много съжалявам за неприятната случка.Много се е увълчил народа в България.Вярно са ти казали,че и 5 врати да сложите все тая,ще си намерят начин да влязат ако са решили.Че и свидетели няма да има  Confused .Тук в немско също не се краде.А и да ти откраднат нещо тук или  е застраховано и не ти пука много или полицията поне ще се постарае да ти помогне.

За кремчетата  аз съм с лунички по лицето(и не само по лицето) малки и големи.И какъвто и крем с какъвто и фактор да ползвам не ми помага.Лятото се напълвам още повече с тях и изглежда все едно имам едно огромно петно на носа и бузите.За сега ползвам на Лореал без защитен фактор но по нататък (като дойде лятото тук при нас) ще си взема някакъв със защитен фактор.

Деси надявам се да излезе сполучлив избора ти на количка. Simple Smile

За болките в гърдите  аз също вече от близо месец не изпитвам такива(само растат ли растат... Mr. Green ),а и неразположенията ми са почти отминали.

Аз също не усещам бебо все още,или поне така си мисля.Усещам нещо но и аз като Jeny съм сигурна какво е.Предполагам скоро всички ще се радваме на ритничетата на бебовците.

# 78
здравейте мами, лек и спорен ден Heart Eyes

# 79
Добро утро и от мен! Не се чувствах много добре и затова не влизах почти две седмици. Не е нещо сериозно просто, настинах и пътуването ми дойде вповече, но сега съм добре. Преди това (през 6-те почивни дни) нямах достъп до интернет. Връщам се назад да прегледам какво сте писали и по-късничко може да се включа. Хубав ден от мен!  Hug   bouquet

# 80
добро утро и от мен  Hugжелая хубав ден на всички Peace

# 81
Добро утро и от мен. Най-накрая успях да ви изчета и да забравя повечето неща, които исках да пиша.
Деси, стискам палци количката да ти хареса и да нямаш проблеми с нея.
Едира, страхотна сватба.
MVinzens, новата врата няма да помогне. Виж нова ключалка може да сложиш. Но и тя няма да спре крадците. За съжаление тук пак зачестиха кражбите. Започва се пак отначало - като през деветдесетте години. Много гаден  народ сме.
За гърдите - и моите вече не болят, но ме сърбят постоянно.
Момичета не се притеснявайте, че не усещате бебоците. Всеки има различна чувствителност, а и в повечето случаи е още рано. Бебетата са малки и имат доста място. А това, че някои ритат по час и повече също е индивидуално. Гледайте вие как се чувствате. Ако не дай си боже стане нещо с бебето вие ще разберете - ще имате болки.

# 82
MVinzens , преди 2 години ме обраха точно на рождения ден, на които кръстих и сина си. Докато пиехме и се веселяхме в един ресторант, наглеците бяха преровили цялата ми къща. Най-лошото е, че майка ми и баща ми, заедно с малкия са влезли в апартамента, крадците са били там и са се барикадирали в спалнята, докато успеят да излязат през прозореца. Бях ужасена не от факта, че бяха измъкнали някакви ценности, а от факта, че бяха съборили сушилка с бебешки дрехи на земята и бяха газили върху тях. Незнам какви хора са били, ама 2 години по-късно още ме държи влага от тая случка и сега да ми попаднат в ръчичките ще ги разкъсам със зъби и нокти. За съжаление както в повечето случаи полицията нищо не направи. Омазаха ми цялата къща с един черен прах и ми казаха, че няма нито един отпечатък и че явно съм гледала много Хорейшио, щом си мисля, че е толкоз просто снемането на отпечатъци. Направиха и супер тъпашки изказвания като разбраха, че домът ми е застрахован. Трябваше да им дръпна едно 5 минутно слово, че нормалните хора си правят застраховка и не е нормално да застраховаш 25 годишната си жигула, а да не застраховаш жилището, в което живееш. Кротнаха. Следващия ден в РПУ-то бях решила, че и ако там вземат да се споглеждат и да правят тъпи намеци директно ще се обърна към медиите, но бяха доста внимателни.... Както и да е... Като резултат след 30 дни прекратиха преписката... Та варианта за бг е само застраховка плюс СОТ... В твоя случай щом апартамента е празен просто не се ядосвай. Иначе като бяхме в Дубай екскурзоводката си оставяше колата запалена, а чантата и с парите и документите на седалката до отворената врата на колата, а ние излизахме за снимки, мъкнейки якета, чатни, дори и чантата за камерата. На нея и беше супер странно - не е свикнала жената, та и обяснявахме, че в бг ако си остави така колата след 30 сек чантата и няма да я има, а колата след около минута... Мисля, че не ни разбра  Joy Joy Joy... При обиколките из Моловете се ядосвах много, че не ни пускаха с пазарска количка в някои от магазините. Пищях на темата толкова ли ни личи, че сме българи и наистина ли си мислят, че всички българи крадат. После разбрах, че във някои магазини не пускат с колички, защото мраморите са специални и да не се драскат от колелцата. Направо бях изумена... Но тук ще е така в някой друг живот за съжаление... Такава е действителността и за съжаление никой е може да я промни. Супер гнусна история... Та... не се ядосвай - това е нормално, както изгрева и залеза тук.

Не мога да не изкоментирам - искричка преполови бременността. И на нас малко ни оставаааааааааааааааа... Дано така сме и за напред и да няма лоши новини при нас! Аз от днес съм в 5ти месец и се вълнувам все едно съм в 9-ти. Някак по-сериозно звучи, отколкото четвърти с тоз огромен корем.
Деси, спря ли да ти се гади и да повръщаш? Май не си писала отдавна. Аз съм останала с впечатление, че твоя термин е на 1-ви и сега видях, че си чак на 6-ти, а Искричка води класацията...

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 09:48 от Ger4o

# 83
Добро утро и от мен,
Да ви питам само, имам ужасно главоболие от няколко дни и не знам какво да правя, ще звъня на лекарката сигурно, но ако ви се е случвало, ще съм много благодарна да ми споделите как се справяте с това, личната лекарка ми каза да пия парацетамол, но не смея, все пак е лекарство, притеснявам се да не му навреди на бебчето?Не знам, помагайте  Simple Smile

успешен и усмихнат ден от мен!

# 84
момичета напоследак се събуждам с ужасно главоболие и пак се завърна противното гадене чуствам се ужасно и немога да разбера на какво се дължи  Weary  ако някой има лек ще бъда благодарна Hug

# 85
MVinzens, много съжалявам за това, което ти се е случило, но да-това е БГ действителността. Миналата година, докато си бях в БГ ми се случи на съседката СОТ-ът да се включи - излязох аз(с какъв акъл- сама жена в 3 часа през нощта, но викам поне да видя да не би да е отворена вратата й) -никой нямаше, но от СОТ така и никой не се появи- алармата й свири около 30 мин......

# 86
Добро утро!
Още не съм насебе си от снощните лоши вести! Как може такава наглост! То бива бива ама. Убава работа ама българска. Средностатистическата българска култура и морал е доста ниско. А аз все се опитвам да защитавам родината пред мъжа ми. Ми закво? Действителността е жалка. Бях се засилила да гласувам тук в посолството. То май няма смисъл. Мафиотите контролират цялата държава и това е.
Преди време като работех за една холандска фирма в Слънчев бряг за една седмица бях 3 пъти преводач в полицията, защото обраха от хотелските стаи 3 туристи. Еддиния на всичкото отгоре го бяха излъгали в едно обменно бюро и той горкия вече не му се занимаваше с полицията. Направо нямам думи. Представяте ли си какъв имидж си създаваме за милата родина. А в Пампрово един път откраднаха най-обикновен кош за боклук пред очите ми!!! Само дето видях една ръка изад ъгъла да го отмъква, но човек не видях!!! Направо ми се драйфа от БГ действителност.
Извинявайте, че ви развалям и на вас настроението!
Да в Дубай има цигани, ама не и крадци. Защото законите са жестоки. Ако те сбарат да откраднеш отоваш зад решетките моментално и то за 3 пъти по-дълго отколкото в бг. И чантата да си зарежеш някъде ще ти я пазат докато се върнеш. Миналата седмица един най-обикновен беден чистач върна забравена чанта пълна с пари на собственика и. Познайте в бг кога ще стане. Да, с количка не пускат в магазин тук, но ти я пазят. Няма как да зачезне. Но дори и да я оставиш без надзор няма кой да ти я вземе.
Сорри Герчо, за това, което ти се е случило. Наистина е отвратително.
Всичко опира до културата. В държава, в която по новините говорят свободно за секс и по улиците разлепят реклами на ауспуси на коли, показвайки голи задни части на жени за каква култура може да се говори. Или да се въртят песни от рода на "Оргазъм"!!! Просто нямам думи.
Все пак извинявайте, че ви занимавам с гадни неща.

# 87
Добро утро.
Гледам гърдите обсъждате. Аз съм още същият размер, но пък видимо са ми надути, не знам как се побират вътре. Освен това са ми адски чувствителни.
Да ви се похваля, поръчах си два бременни панталона и три туники от ебай. Много ме кефят, сега наддавам и за едни дънки, дано ми станат, взех уж по-голям номер.
Вчера взехме бебешкото креватче. Много е сладко, като го сглобим, ще пусна снимки. Общо взето в бъдещата детска сме струпали, врата, легло, какво ли не и един тон играчки, които мисля да пречистя и изхвърля.
MVinzens съжалявам за случката ви, но се радвайте, че не сте били там. И нас като Геро, ни обраха, слава богу нямах дете още, но за секунда щях да ги хвана, отворих и видях как скачат през прозореца (на партера сме). Чаках полиция 2 часа, напръскаха къщата с прах, и нищо не направиха, даже ме успокоиха, спокойно, само тв-то са ви взели, на мен колата ами откраднаха  Shocked
Въобще ен ми беше до телевизора, а до това че гардероба ми беше преровен и изсипан, бельото ми беше пипано, и легло ровено, а бе ужас. За съжаление, нито вратата спасява, нито решетките, нито Сот-та. Да не ти идва до главата!

# 88
Аз от Сот-а съм доволна. Ние сме и с шокови датчици, освен всички останали, че страх лозе пази и всеки ремонт на съседи с къртач или всяка гръмотевична буря ги задейства. Никога не са ми правили проблем, а им се е налагало да идват по 10 пъти за една буря например.
Иначе не виждам защо трябва да се защитава една държава - фактите са достатъчно красноречиви и на черното бяло няма смисъл да се казва. Имаме хубава природа, която бързо опропастяваме (никой не може да ни отнеме първенството в това), имаме лоши хотели с още по-лошо обслужване. За българина туриста е враг номер 1, които трябва да бъде тероризиран, мачкан и потъпкван и това не може да се промени със защита на бг или плюенето на същата. Фактите са си факти, за съжаление..... Отвреме, навреме завиждам на всички, които живеете навън, но знам, че аз не мога... За съжаление...

# 89
ivi85 , kokonata_6 и аз от няколко дни съм с главоболие не пия нищо, просто чакам да мине, лежа и чета гнига вечер и се стремя да се усамотявам когато мога.
MVinzens съгласна съм със всяка твоя дума и мнение, но ми се струва че се скофтвам като те чета, а по принцип държа на твойте постове. Дано ти мине скоро Hug, защото оправия скоро няма да има и поне сме наясно.

Общи условия

Активация на акаунт