ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 600
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 165
  • София
НЕ
Това е някаква лудост, след като си зададох въпроса за това как е възможно едно дете да е с 9т. в две различни градини се разрових и установих че детето Александър Славков фигурира във всички градини в Лозенец, Средец и Триадица винаги с 9т. е това ако не е фантом аз не знам какво е ?!? Ако наистина има 12 и повече точки защо тогава спами другите градини? Системата трябва да изключва такива кандитатури.
[/quot
Невероятно, но ако става въпрос за Александър Александров Славков,то той фигурира и в списъците на район Оборище и тук е с 9 точки   newsm78 newsm78

# 166
За откоза от ЕСГРАОН с прикърбие ни информира г-н Джонев малко преди да ни пусне анкетката.

--------------------------------------------------------------------------------

Въпрос от форума към Фандъкова:
Цитат
Вчера бяхме информирани от екипа на ИОСДГ, че ЕСГРАОН са отказали съдействие за проверка на данните на деца и родители. Това положение е доста обезпокоително, тъй като едва ли и директорите при записването на децата ще имат някакви особени правомощия за справка в информационните регистри.

Като цяло надеждността, прозрачността и обективността на приема се сериозно застрашени.

Възможно ли Общината да съдейства все пак за осъществяване на така желаната от нас връзка между ИОСДГ и  масивите на ЕСГРАОН?
Благодаря предвирително.
Правим всичко възможно за ефективното разрешаване на въпроса.  
  - отговор на Фанкдъкова

За НОИ чух оттук - оттам от форума. От него лично не. ТАка че, нямам нищо против да бъде опровергана.  Wink

# 167
НЕ
Това е някаква лудост, след като си зададох въпроса за това как е възможно едно дете да е с 9т. в две различни градини се разрових и установих че детето Александър Славков фигурира във всички градини в Лозенец, Средец и Триадица винаги с 9т. е това ако не е фантом аз не знам какво е ?!? Ако наистина има 12 и повече точки защо тогава спами другите градини? Системата трябва да изключва такива кандитатури.
[/quot
Невероятно, но ако става въпрос за Александър Александров Славков,то той фигурира и в списъците на район Оборище и тук е с 9 точки   newsm78 newsm78

Продължавайте да търсите. Успех. Все някъде ще откриете и кои са градините по първо, второ и трето желание на Александър Александров Славков.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:59 от Ели (Hrisa)

# 168
  • София
Г-н Джонев как и кога ще осъществите следното:

К1 - Информацията за адресната регистрация на родителите и другите лични данни ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие

К2 - Информацията за трудовия статус на родителите ще бъде сравнена с данните на НОИ преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие

К4 - Информацията ще бъде сверена със списъка на служителите в детските градини на Столична община. Информацията за баба/дядо ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.

К6, К7 -Информацията ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.

К8 - Информацията ще бъде сравнена с данни от комисиите ТЕЛК преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.

К10 - Информацията ще бъде сравнена с данните на Дирекция „Социално подпомагане". Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие

К12 - Информацията ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.

К13 - Информацията ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането. Ще бъдете уведомени, ако има несъответствие.

# 169
  • София
Знае ли се кой ще ходи на гражданския контрол на 15.05? Според новините в сайта, ще пратят адреса на първите 5 човека, заявили желание за участие. Някой от тях да пише тук?

# 170
Аз ще ходя и на двете дати.. Мога да задам тия въпроси..Доколкото знам, още две от мамите, които активно пишат тук (поне две) също ще са там..

# 171

Продължавайте да търсите. Успех. Все някъде ще откриете и кои са градините по първо, второ и трето желание на Александър Александров Славков.

1во желание Триадица ЦДГ Златното пате
2ро желание Триадица ОДЗ Звънче

# 172
Знае ли се кой ще ходи на гражданския контрол на 15.05? Според новините в сайта, ще пратят адреса на първите 5 човека, заявили желание за участие. Някой от тях да пише тук?

Аз ще съм там на 15.05. със сигурност, за 22 - още не знам. Но не съм от тези 5 човека, а по линия на СНБМ. Горе-долу съм в течение на някои въпроси и за каквото се сетя ще искам уточнения. Щурчо предполагам ще направи същото.

# 173
Ами аз няма да ходя, в случай че някой се чуди

# 174
Аз много се надявам да успея, защото се оказа, че няма кой да гледа дребосъка. Но си мисля, че все ще се появи някакъв вариант... newsm78

# 175
  • София
Здравейте, имам проблем със системата и вече 3 съобщения пускам на обратната връзка, но мина вече седмица и половина и никой не ми отговаря. Някой знае как мога да се свържа по друг начин с тях?
Проблемът ми се състои в това, че като влезна в системата не виждам нищо друго освен името на детето и инфо за родителите, няма кандидатури, няма точки, нищо.
Моля ако някой е имал такъв проблем да ми пише и на лични ако иска.

# 176

1во желание Триадица ЦДГ Златното пате
2ро желание Триадица ОДЗ Звънче

Този сладур е с 10+ точки в ЦДГ "БРЕЗИЧКА"  на Красно село.  Във всички други красноселски списъци е с 9 точки.

Значи...детето кандидатства :
1. ЦДГ Брезичка
2. ЦДГ ЗЛатно пате
3. ЗДГ Звънче
4.- 104. - всички останали ДГ в удобните му общини..

Явно родителите са много притеснени дали ще се класира и... са се подсигурили  Mr. Green

# 177
Здравейте, имам проблем със системата и вече 3 съобщения пускам на обратната връзка, но мина вече седмица и половина и никой не ми отговаря. Някой знае как мога да се свържа по друг начин с тях?
Проблемът ми се състои в това, че като влезна в системата не виждам нищо друго освен името на детето и инфо за родителите, няма кандидатури, няма точки, нищо.
Моля ако някой е имал такъв проблем да ми пише и на лични ако иска.

Най-напред отиваш върху името на детето.
Тогава поглеждаш в ляво - трябва да имаш :

Профил
Критерии/точки
Кандидатури
Кореспонденция
..
Ако не виждаш тия менюта В ЛЯВО от страницата в която са ти изписани данните за конкретното дете което кандидатства, пак опитай с лично съобщение до Екип Кг тув във форума..
УСПЕХ   bouquet

# 178
  • София
Аз ще ходя и на двете дати.. Мога да задам тия въпроси..Доколкото знам, още две от мамите, които активно пишат тук (поне две) също ще са там..

Щурчо, Ели (Хриса), мерси! Поне ще разберем от източника колко нормално ще потъне кораба

# 179
  • гр.София
 Попроменили са днес написаното на началната страница в сайта.
 Не изригвайте в недоволство Simple Smile

ОСТАВАТ ПО-МАЛКО ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ ДО КЛАСИРАНЕТО!
Списъците на чакащите ще се подредят за класиране следващата седмица с отделни списъци по социални . Тогава ще дадем и реална индикация за шансовете за класиране.

marmotche, и аз ще ходя на срещите.

Общи условия

Активация на акаунт