Има ли работещи мами 2008

• 9 361
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
Началотот на работната седмица...трудно станах  Tired Последната седмица не ми стига прекараното време с Ния. Събота бяхме с Пепи на ски, вчера бях 2 часа на фризьор. Иска ми се да бъда един цял ден само с нея. Тя толкова бързо се променя. Вече има репертоар преди да заспи вечер Simple Smile - "Тати?" (къде е Тати?), - "Буба" (има сопол в носа - най-често лъжа). "Пиш-пиш" (това е ясно) и "Ам-ам". Като й кажа, че е хваната в лъжа Simple Smile и че вече сме проверлили всичко заспива Simple Smile Голяма мишка ми е  Heart Eyes

# 166
  • Ню Йорк
Успешна работна седмица, мили мами  Hug Аз чета редовно, но съм затрупана от работа и не пиша много.

# 167
  • ВАРНА
Здравейте.
 Много хубаво сте се захванали с идейки за бързи гозби.
Успешна седмица   bouquet

# 168
Здравейте!Успешна работна седмица и от мен.
Като сте заговорили за гозбите и аз да споделя нещо Simple SmileДенис попринцип яде от детска кухня(в сьбота и неделя нямаме такава),та от там понякога дават една млечна супа.Чувала сьм,че всички деца я обожават,включително и моя.Питах как се прави точно и в сьбота я пробвах,стана много сполучлива,а е супер елементарна.Ако някой проявява интерес,ще споделя лесната рецептичка.
Разтапя се половин пакетче чисто масло,добавят се две чаени льжички грис (докато се позапьржи),слага се половин литьр прясно мляко.След като заври се слага един жьлтьк(предварително сварено яйчице)и се натрошава сиренце.Вари се докато се позгьсти.
Много лесна и бьрза,но както казах по мои наблюдения децата много я обичат.
Лека вечер  bouquet

# 169
Ive7aaa, тази супичка си я спомням от детската градина с много топли чувства Simple Smile Непременно ще я пробвам вкъщи!

# 170
Само вторник е, а така ми се спи още в няма и 7 вечерта! Как ще карам до събота? Thinking Само аз ли съм така?

# 171
Здравейте!
Малена,аз не помня да сьм яла такава в детството си.Майка сьщо не я беше чувала.Дано да се хареса и на малчо.
Ра2,аз нямам такива проблеми сьс сьнят.До скоро(до преди месец-два)Денис ставаше толкова рано,следователно и аз,че все тая дали сьм на работа или не.Та сьм свикнала вече за толкова време да ставам рано.Сега той започна да поспива до по кьсно,а аз продьлжавам да ставам както преди,поне това не ми тежи.
Днес и утре по цял ден сме си в кьщи,времето тук направо е ужасно.Разчистват само главния пьт,пресечките изобщо не ги пипат,кьм нас е невьзможно минаването с кола.Гадна работа.А кухнята днес от 11.30(както трябва да дойде) дойде чак в 14ч.Дано утре вече спрат валежите и всичко живне,че така направо не издьржам.
Дездемонка,виждам,че Емч след няколко дена има РД.Да те питам някьде на детско клубче ще го правите ли и,ако да,кьде?Питам понеже и на Денис РД наближава искам да го направя някьде на заведение,но се чудя кьде.Миналата година бяхме на Анджелика,много хубаво се получи,но искам да разнообразя.Чух добри отзиви за Невеляшка.
Лека вечер,момичета Hug

# 172
  • ВАРНА
Здравейте.
Аз от вторник съм в отпуск до края на седмицата. Прехода до работата ми е труден.
Иве, в Невеляшка ще прануваме РД. Аз съм ходила на друг рожден ден там и децата бяха адски доволни и се забавляваха много. Ще го празнуваме в понеделник, защото за събота не успяхме да се вредим. Беше вече заето.  Повече инфо след понеделник  Peace

Емчето не яде храна от кухня от миналата пролет. Общо взето я хапваше само няколко месеца. А супите въобще не пожела да ги яде.

# 173
Здравейте!
Кьде се губите,момичета,в това ужасно време?
Дездемонка,ще чакам с нетьрпение да разкажеш всичко-как е минало,а и за цените ако можеш да споделиш,тортата от там ли трябва да е?Вече започвам да се оглеждам за да не разчитам на последната секунда.
Хубав петьчен ден на всички Hug

# 174
  • Варна
Здравейте! Въпреки че минаха 5 дни от виелицата, аз все още трудно се добирам до работа. Вчера чаках 30 мин автобус, еййй замръзнах, а за спирката в какво състояние е - да не говорим. Може би вече ставаме досадни на всички останали, но това положение не се търпи! Най ме е яд на "гражданите", които ги мързи да се мръднат и да почистят пред домовете и търговските обекти. В това ужасно време само се надявам да сме здрави, че мъжО изкара някакъв вирус набързо Sad Дано малкият не прихване нещо. Praynig И искрено се надявам синоптиците да НЕ познаят този път, че иначе.... хич не ми се мисли newsm78
Лек и приятен петъчен ден , майчета!

# 175
  • София
Записче и от мен.
Аз вече втора седмица съм работеща мама и промяната ми е малко трудничка.
След година и осем месеца у дома се чуствах леееко изветряла, но учудващо бързо навлизам в работното ежедневие, само дето съм в нов отдел и се сблъсквам със съвсем нова материя, информацията е много, старая се да не изпускам нищо и мозъка ми блокира на моменти.
Дъщеря ми е на почти година и четири месеца ( вижда се и от линийката  Rolling Eyes ), от раждането и съм била неотлъчно до нея и сега малкото време сутрин, вечер и събота и неделя са ми крайно недостатъчни. Тя се променя всеки ден, всеки ден учи по нещо ново и ми е толкова сладка,миличка и интересна.....много ми липсва.
Но безспорен е факта , че се чуствам много добре сред колегите, някакси социалните контакти ме зареждат. През деня за нея се грижи кръстницата и, тя живее в съседния апартамент и сутрин само и звънкам и тя идва. Много добре се гледат, забавляват се, играят и въобще малката се чуства много добре с нея, а аз съм спокоина. Обаче вечер като се прибера от работа се чудя у дома кое по напред да свърша от домакинските задължения- готвенето, прането, чистенето, гладенето и т.н. Докато се обърна и е време да къпя малката и да я слагам да спи.
Преди 12 не си лягам, ставам всяка сутрин към 4 - 4.30 да и дам мляко, още си го търси и друго освен мляко не признава, нито сок, нито вода и в 7.30 като трябва да ставам съм като ударена с мокър парцал. Има нощи, в които почти не спя, защото на Рая и излизат кътниците в момента и някакъв ад.
Малко дълго стана, извинете ме  Blush
Хубав ден на всички!

# 176
Trixy, добре дошла! И аз първата седмица бях много зле, връщах се вкъщи с ужасно главоболие и ВЪПРЕКИ това се чувствах адски тъпа  Laughing Сега вече навлизам в час, но пак има океан от информация, който трябва да изпия, преди да се почувствам в свои води.
Ноооооо поне днес е петък! Весел уикенд от мен, момичета!

# 177
ДЕЗДЕМОНКА,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!
Пожелавам му много здраве и щастливо детство.Да расте прекрасно и умно дете,а мама и тате да се гордеят с него.
Весело изкарване на празника.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 01:49 от ive7aaa

# 178
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро работещи момичета!

de3demonka честит рожденник на патеричка! Много здраве, щастие и радост ви желая!

За всички връщането на работа е шок и свикването е малко трудничко с новите графици, но какво да ви кажа това е да си жена! Mr. Green

Успешна седмица за всички!

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 10:34 от ninanb

# 179
  • София
Хубава седмица и от мен!  bouquet

trixy
, добре дошла! Hug
Малена, радвам се, че започваш да се адаптираш към работното ежедневие! Hug

На Галина толкова й харесва в яслата, че сутрин няма търпение да влезе в групата.  Simple Smile Стискам палци само да е здрава, че борихме дълго едни сополи....  Sick

Дездемонка, чакаме репортаж от празненството! Wink

Общи условия

Активация на акаунт