ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 699
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
За хранене няма да споделям, защото Диана е на кухня и не е определящо, но ... все пак:
7:30 - 150мл. АМ
11:30 - супата от детската кухня от предния ден с един сухар /200мл./
14:00 - основното от кухнята /200мл. зеленчуково или месно пюре/
17:00 - кремчето от кухнята /200мл./
20:30 - 210мл. АМ
П.С. Като казвам 210мл. АМ имам предвид 210мл. вода, когато добавиш АМ-то става към 250мл. общо количество.
С това хранене сме от месеци, само дето не беше кухня, а пюренца.
Днес дадох кисело мляко, супер смешно се мръщеше, чак челото си набръчка, но го изяде Simple Smile

# 256
Белинда, не мисля, че ще забрави да суче. Това не се забравя, я гледай мъжете какво могат Mr. Green Четейки твоят пост аз се притесних, че давам много малко мляко на ден - един път. Сами направо си яде основно 4 пъти на ден. От десетина дни не става нощем.
Закуска 7-8 ч. с мляко и бисквити / попара със сирене - 200гр и отгоре
10ч. - плодово пюре или настърган плод
12.30ч. - кухня, но не му стига 200гр. ДНес записахме два купона.
16.00ч. - крем кухня с плод или каша
20.00ч. - супа със сухар или мляко с бисквитки Плазмон - 2 бр.

Общо за деня около 900-950 мл. храна.
Преди съм се чудила на децата на 4 хранения толкова рано, но сам си прави режима.

# 257
  • София
Белинда, много добре си му наредила храненията, няма какво да се притесняваш и за кърменето  Peace Само имам известни подозрения, че може да му дойде малко множко и съответно сам да си преработи графика и да отпадне едно хранене. Това са само предположения, не е задължително Wink

И отдавна се чудя нещо - защо всички масово давате каша привечер към 6-7, това вечеря ли е или следобедна закуска  newsm78

# 258
  • София
Аз давам каша към 21.00  newsm78 преди къпане.Защото след къпане се кърмим за заспиване.
От кашата яде 20-30 гр , де  Laughing

Ох , момичета в голама чуденка съм Thinking Имам чувството, че много ще се прецакам ако вземем Дени на Трявна. Няма такова търчане и тръшкане просто ooooh! Хем няма да мога на спокойсвие да си побъбря, хем ще умра от срам просто   ooooh! А няма на кой да го оставим за преспиване. Хич му намам доверие и на мъжа ми, че ще го гледа......абе незнам Rolling Eyes Ама имам лошо предчувствие, че си слагам таралеж в гащите  Mr. Green

И въпрос На Трявна има нет нали  newsm78 ама в стаите или във фоайето? В стаята има лаптоп или само кабел и си носиш лаптоп?

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 23:59 от ketito

# 259
Кетка, да  Hug

# 260
А, колко течности пият вашите бебета? Освен млякото разбира се - имам впредвид сок, вода, чай...

# 261
  • Sofia
Кети, трябва да има кабел или безжичен нет, но лаптопи няма Sunglasses
Моето дете пие доста повече вода откакто почнаха жегите- по 100тина мл на ден изпива. В сравнение с преди е доста по-добре.
Сега взех да се чудя дали не иска мляко нощем заради жегите Rolling Eyes

# 262
  • София

Не, бе Оле, не мисля  Laughing той мъжа ми я храни първо. А аз после в двора като разправях на свеки как се правила , че повръща_/нали се сещата, като си изплезят езика и викат БЛЯ/ и тя го прави след мен  Joy Без да съм и дала нищо.Както прави "браво" по команда Laughing
Ще ви покажа като се видим.

А, колко течности пият вашите бебета? Освен млякото разбира се - имам впредвид сок, вода, чай...

30-40 гр вода

# 263
  • София

Оkoлo 150-160 ml. сок разреден с вода /на един прием/ - чиста вода отказва.

# 264
И ние сме скарани с водата- откакто се постопли започна да пие по 10-20 мл на ден, но аз не се притеснявам, защото ние се кърмим още  Peace
Друго засега не предлагам, с изключение на сока от моркови на хипп / когато има разстройство при зъбоникненето- по 100 мл на ден/, но май е време да предложа биричка, че изоставаме със запиването  hahaha

# 265
Здрасти банда
 днес при нас най после слънце, супер ден, цяяял ден бяхме на вън ...много добре ни беше...

Белинда
време ли стана да тръгваш вече? Кога къде какво... казвай

Нина си пие само чая от див копър, между едно и две шишенца правя всеки ден, предлагам и вода от тренировъчна чаша на нуби - гумена от горе, много й харесва, стиска като звяр и то й тече...олива се доста разбира се... но и по нещо глътва от нея...

Сутрин ми хапва вече седмица малка кофичка кис. мляко... ам не ще...по късно плодово пИУре, и чак след обяда пие първото АМ...

# 266
  • София
Честито на печелившите, станахме в 5 Tired

Дени, ами млякото е толкова, защото нали до годинка трябва да е 70-80% от менюто. При нас 80 няма как да се постигне, т.к. яде твърде много друга храна, но от общо около литър храна на ден, мисля че около 600мл. му е кърма Rolling Eyes Затова наблъсках толкова АМ на всяко хранене, пък да видим. Аз имам и кърма във фризера де, но майка ми реши, че иска да го гледа в Плевен, а не тук и сега няма как да я транспортирам, ще се размрази Confused

Пух, ама разбира се, ако му е много/малко, той ще си покаже, режимът е ориентировъчен, колкото да не се шашка майка ми, пък в движение ще напасват нещата Peace Той и сега не яде всеки ден еднакво. Някой път иска сутрин да хапне, давам плод. Друг път изпуска следобедното хранене, защото спи. А кашата понастоящем я давам за вечеря, около 2 часа преди да си легне, т.е. в 6.30-7. Пърли ми даде тази идея още преди няколко месеца, на Ники никога не съм давала каша вечер, но идеята е много добра за Бобо специално, защото иначе няма кога да му давам зърнени - той не закусва, а следобед предпочита нещо по-леко - плодове, кърма. А и кашата, заедно с кърмата вечер, му държат до сутринта без проблеми.

Водата от 2-3 дни вече е по цяло шише 140-150 мл. Shocked Заради жегата явно. Досега пиеше не повече от 30-40 мл.

Ели, да, на 18-ти летим. На 19 и 20-ти съм абсолютно фрий, понеже мъж ми има работа тогава. Ще измислим ли нещо? Хайде Grinning

# 267
Честито на печелившите, станахме в 5 Tired

Съчувствам  Hug

Симона днес стана свежа като ряпа, и седна сама да си играе в кошарата. Докато не видя, че я гледаме даже ни пазеше тишина. Като ни видя и се разприказва. Напоследък е научила едно учудващо О да казва и е много смешна. Играе и повтаря, о-о-о-о все едно се чуди на нещо.  Party

# 268
А ние в 6, защото си повърна млякото. За пръв път й се случва  Rolling Eyes Сега кърти, а аз трябва да будя баща й.

Белинда, и на мен ми изглежда съвсем добре менюто Simple Smile И не се притеснявай за отбиването - мекото на баницата не се забравя лесно  Mr. Green

# 269
  • България
Мацки аз съм много доволна от чайчето за "Лека нощ" на ХИП!Спи човека от 21 до 7:30.Някоя друга има ли такива добри впечатления от този чай?А и вътре само хубави билчици-липов цвят,лайка и маточина.

Общи условия

Активация на акаунт