Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 410
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета за пожеланията, аз малко късно но да ви почерпя по случая  party023 Tada Drunk Wine Glass beer3 cook cook
По късно ще се влключа пак че ме викат Чао и целувки

# 196

Хамелеонче, можеш само като линк да я пуснеш - ще кликнем, ще я видим.

Извинете за чаршафа, но отвътре ми дойде.

А, направо фототапет мога да си направя! Laughing
hamelionche, много са ти красиви дечицата. Да са живи и здрави!

То и аз нямам какво толкова да пиша по темата. Когато Сиска беше бебе, като че ли имах повече вълнения, тревоги и притеснения. Не че сега няма с какво да ме впечатли, де.  Laughing
Намерихме й детска градина. Не съм много очарована, но тук всички детски градини са така - децата ходят с едни и същи обувки и вътре, и вън. Не спят на легла, а на дюшечета на пода. Даже май спят с дрехите, не им обличат пижами. И дюшечето го слагат директно върху плочките!   Close  Така било по-здравословно...  Sad
Все още не сме я пуснали, но мисля, че ще изчакаме до началото на септември, когато свършва зимата. Учителката ме увери, че за 2-3 месеца ще започне да говори свободно английски.
И тук има извънкласни дейности, като танци, така че няма да ми се налага да търся друго място, а ще я запиша в градината.
Това е засега от мен.
Хубав и ползотворен ден на всички!  Hug

# 197
  • Sofia
Здравейте момичета!  Grinning
Отдавна не съм писала, но не съм ви забравила. Днес имах повечко свободно време и си викам дай да видя какво правите. Като гледам снимки на децата и се радвам какви големи станаха бебоците.  Някои от нас вече са и с по 2-ро, да са им живи и здрави.
На всички минали, настоящи и бъдещи рожденици пожелавам много, много здраве, късмет и да носят само радост и усмивки на всички нас около тях.

# 198
  • Варна
Здравейте момичета!
Не съм писала отдавна след проблемите на Диди с Пиелонефрита. Всичко се оправи. Стискам палци да не ни повторят гадните бактерии.
След това родих и втората си дъщеричка- Магдалена, и въобще време за писане и четене във формума не ми остава Simple Smile
Искам да питам водили ли сте вашите деца на 3D? Сега дават едно филмче -Коралайн и Диди много иска да го гледа. Кара ме да го тегля от интернет, но видях, че го дават и по кината. Мисля да пробвам да я заведа, но се притеснявам да не се стресне от 3D-то. Но пък ако се изплаши има лесно-просто ще излезем от кино салона  Laughing

# 199
Dido4ka, не сме гледали филмчето, само четох отзиви за него в тази тема: Жанрът Ужаси за деца.

# 200
  • Варна
Dido4ka, не сме гледали филмчето, само четох отзиви за него в тази тема: Жанрът Ужаси за деца.

Благодаря ти много! Сега гледах трейлър и май за сега ще отложим гледането на филмчето  Crazy

# 201
  • някъде ... тук ...
Аз все още отлагам воденето на малкия на 3Д-кино. Още повече, че и големия преди година се беше хем стреснал, хем впечатлил много от това кино. А и мился, че малкият е по-страхлив от батко си, не знам.

# 202
  • София
Честит рожден ден на Роси, много здраве и много много щастливо детство.

Абсолютно подкрепям Ели. Темата така или иначе си е юнчета 2005 година, което юнче е родено тогава, майчето му е добре дошло да пише. Ако искате пък да изтрием целия списък, аз нямам нищо против.

Или да напишем така: тук пишат майчетата на ... да изредим всички дечица от списъка,  и отдолу да пише - всички други мами на юнчета са добре дошли да пишат или нещо от сорта.
То може би и затова не пишат нови мами - именно защото има някакъв списък с имена на първа страница и си мислят, че след като тези мами пишат тук, други мами не се приемат.

Fair Lady, не се сърди, нищо лично. Нали точно го обсъждаме, за да решим нещо.
Ти защо не пишеш? Да ти е живо и здраво и второто момиченце, каката радва ли му се много, помага ли ти?

# 203
  • София, център
Ехей, Хамелионче, страхотни са ти момиченцата! Карасавици!

И аз имам много нови снимки на Луси, обаче са във фотоапарата. ние бяхме за събота и неделя на вилата, взехме й едно приятелче от София със нас, а освен това и там едно момиченце се присламчи към нас, та бяха мама на трима. Уууу, голяма лудница, обаче децата останаха супер доволни.

# 204
  • София
Fair Lady, не се сърди, нищо лично. Нали точно го обсъждаме, за да решим нещо.
Ти защо не пишеш? Да ти е живо и здраво и второто момиченце, каката радва ли му се много, помага ли ти?

Сънчо, няма как да се сърдя, пък няма и за какво. Просто се включих в дискусията  Peace

Не пиша, защото приемам темата по-скоро като статично-отчетна (кой кога е роден, евентуално организиране на среща и т.н.)
Обаче последното ти изречение ме накара да се замисля дали не ме бъркаш с някого  #Crazy. Аз имам само едно дете (Яна) и това така ще си остане. Освен нея имам племенници, но не помня да съм писала за тях. Все едно, де.
Приятна и усмихната седмица на всички   love001

# 205
  • София
Fair lady, много извинявай.
Пожеланията са за Дидочка, сега видях, че тя е писала за второ детенце.
Но като чета накуп няколко теми така се получава.

За 3Д филмите - имаме съвсем прясно изживяване от събота.
Понеже сме абонати на NG в последния брой имахме промо талон - 1 билет купуваш и получаваш 1 безплатно за чудесата на океана. Ивайла беше много нахъсана, предупредиха ни, че е шумно, но никой не каза, че преди филма има реклама с една змия дето направо ти се забива в очите.
И Ивка като му удари един рев, баща и я изведе, тя му казала да я остави в детския клуб и да се връща при мама.
После ни каза, че вече не се страхувала, искала да гледа рибки и костенурки, но да не идвали към нея.
Което няма как да стане.
Хубавото в тоя салон е, че без очила се вижда сравнително добре и не е толкова страшновато.
Във виена в аймакса като си махнеш очилата и екрана се вижда троен и почти  не може да се гледа без очила.

# 206
  • София
Брей, как живна темичката за няколко дни  Laughing
все още не съм водила Яна на 3D филм, но само заради това дали ще издържи на едно място толкова време (повече от 10 минути Joy)

# 207
  • София
Да, трудничко издържат на кино.

Първото, което моята гледа беше Мадагаскар - добре, че имахме KFC (признавам си, че я вкарахме нелегално, но бяхме с три деца, умрели от глад, а киното почваше), после пуканките.

После я водих на Десперо - там добре, че имаше принцеса, през цялото време ме питаше къде е принцесата и кога ще се появи пак.

Гот е като се пише, но май повечето нямат време.

# 208
  • някъде ... тук ...
С тоз детски НГ си вкарах автогол. Що разправии с пощите. Само последното ми го донесоха когато и както трябва. Предните талони за 3Д не можахме да ги изполваме, защото ги донесоха след 2 месеца и срокът беше изтекъл. А и Радо го няма, негови са си.
Гого не ще на кино, иначе вкъщи гледа и си кротува.

# 209
  • София
Ели, на нас много редовно ни го носят, що така при вас не знам? Напиши им гневен мейл.
Но при нас новия хит е L'europeo, страхотно списание, не знам дали ви е попадало.

Общи условия

Активация на акаунт