Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 265
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧРД на всички дечица,които съм пропуснала!  bouquet
Да са живи и здрави!

Дидочка честита ти рожба!  bouquet
Да е жива и здрава и много късмет да има в живота!

Феър Лейди обикновено около РД-тата темичката се вдига на крака,после пак замира.К'во да се прави!

Мели миналата седмица беше болна от днес е пак на градина най-много до края на месеца.През юли градината е затворена и ще видим какво ще измислим.
Вероятно ще правим консултация с УНГ дали трябва да се вади третата и сливица,че и създава проблеми,макар да минават и без АБ.
Та това е при нас,няма с какво друго да се похваля.Трябва да се поразровя за добри УНГ,че поголовно казват да се вади,а мен ме притеснява пълната упойка.

А какво получавате по пощата,че нещо не разбрах,а съм Мара Подробната...?

# 211
  • някъде ... тук ...
Радо - това.
Проблемът е, че нямаме още пощенски кутии и аз съм въвела служебния ми адрес. Няколко месеца ми излизат с номера - ама вие сте с портиер, само офиси, крадат ги, идвайте в клона, после забавяне с месеци, няколко разправии. Да се надяваме, че вече ще идват както последното - на място, при портиера в офиса.

# 212
  • Варна
Сънчо, благодаря за поздравляенията. Каката слуша и засега помага, все иска да целува бебето. Даже като спи все ходи и и дърпа ръчичката да я целува  Crazy
Много инетересно това списание, ще взема и аз да се поинтересувам за него

# 213
  • София
Ние - National Geographic, класическия.

Инес, ние водихме Ивайла при доц. Тодоров от Исул, ако искаш може да ти разкажа повече.
Иначе миналото лято я водихме при един професор от Исул, но то тогава си беше профилактично.
Имам много добри отзиви за една докторка, която мисля че не работи към Лора, но кабинета и е там, където е Лора (на Позитано).

Е, не си мара подробната, то наистина НГ не звучи много ясно, но ме домързя да го напиша.

# 214
  • София
Ние при Тодоров /стария/  сме ходили още преди 2 години и той беше категоричен,че трябва да и се извади третата сливица,но аз се запънах.Тя беше само на 2 години.Нямам нищо против подробности.
Иска ми се да я заведа на друг доктор.Препоръчаха ми 1-2,но предвид това че в жегите не е препоръчително да се вади мисля да изчакам да се оправи напълно и така да я водя.

И как става абонамента за НГ?

# 215
  • някъде ... тук ...
Али, аз доколкото знам отпадна това ограничение за лятото и жегите. Ще разпитам една приятелка - миналото лято води щерка си за такава операция, но тя е колкото Радо.

за НГ - купуваш карта за абонамент и я активираш по нета.

# 216
  • София
Аз нашия абонамент го направих в Офис уан. Но не разбрах за детския ли питаш, или за другия.

И на мен много не ми допадна май Тодроов, особено като каза, че Ивайла имала алергия към детската градина.
Да съм я спряла и щяла да спре с проблемите.
Ако не мога да я спра да и извадя сливицата.

# 217
  • Sofia
Сънчо, за д-р Кирова ли говориш? И ние сме й редовни пациенти. Единствена тя ни обърна зимата внимание, след 4 отита и 2 антибиотика. Успя да закрепи детето. Сега сме в почивка до есента. Много е внимателна с децата.

# 218
  • София
За Първолетка Кирилова.
В същност и за двете чувам много добри неща, знам, че са в един кабинет.
Винаги се чака ужасно много за тях.

В почивка - в смисъл не ходи на градина ли? На моята тази седмица и е последна, другата ще има сложни схеми и после живот и здраве море.

# 219
Здравейте.

Много ви благодаря за пожеланията и за милите думи. И аз също се моля ЧУДОТО да се случи, искрено вярвам, че ще се сбъдне мечтата ми.
Рождения ден мина много добре, децата се забавляваха, Дари най-много Grinning
Пускам и снимчици да видите порасналото ми момиченце:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/38#1

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 19:08 от mimes

# 220
  • София
ЧРД на Ники и Васко/на патерици/!    bouquet

Да са живи и здрави,заобиколени от весели игри!

# 221
С малко закъснение и много обич, искам да честитя рождените дни на

Ники - да е все така чаровен и палав, желая му здраве и усмивки!

Васко - да е жив и здрав, весел и щастлив!

Гинко - да е здрав и да стане най-добрия батко!

Щастливо детство на всички рожденици!
bdbaloni

# 222
  • София
Да са живи и здрави вчерашните рожденици, много здраве и щастие, а мамите им повече да пишат.
На Гинко май баба му пишеше повече.

Сети, Гинко защо ще става батко, да не чакат второ?

Преси, кажи ми при Кирова много ли се чака, видях че днес се пада от три до седем. Тя май не работи с часове.

Вчера нещо ме дразнеше по-надолу в гърлото (ако изобщо се води вече гърло) и днес успях да си извадя нещото дето ме дразни (някакви образуванийца, доста странни, като сивичък налеп). Сега обаче имам чувстовто, че ме дразни пак нещо, а и може би е добре да ме види някой УНГ. Не ми се влачи до поликлиниката, а Позитано ми е близо, дори и да трябва да си платя.

# 223
  • Sofia
Преси, кажи ми при Кирова много ли се чака, видях че днес се пада от три до седем. Тя май не работи с часове.
Вчера нещо ме дразнеше по-надолу в гърлото (ако изобщо се води вече гърло) и днес успях да си извадя нещото дето ме дразни (някакви образуванийца, доста странни, като сивичък налеп). Сега обаче имам чувстовто, че ме дразни пак нещо, а и може би е добре да ме види някой УНГ. Не ми се влачи до поликлиниката, а Позитано ми е близо, дори и да трябва да си платя.
Кирова приема на четни дати от 15 докато има хора! И при нея редовно чакаме по 1 - 1 1/2 ч. Но се е случвало да минем и за 1/2 ч. Просто обръща внимание и обяснява и затова е бавна. Аз за сега съм доволна.

# 224
  • София, център
Ами май наистина Гинко ще става батко. И то скоро, обаче Стън не се е похвалила тук!!!

Стън   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт