Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 258
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мале, признавам си и ника на майка му не помня, помня, че баба му пишеше също.
Но сега нали съм 8% мозъчни клетки less  Mr. Green

Преси, мерси ти много,  Hug ще отида следобяд, за да не си мисля какво имам в гърлото непрекъснато

# 226
  • Sofia
Сънчо, за нищо. Дано ти помогне.

# 227
  • София
Хайде и Мара Подробната да се включи.
Гинко е пораснал наистина,4 годишно момченце си е.Да е жив и здрав!
Стън действително е бремена и според мен до 2-3 месеца ще роди,ако не и по-рано.
Това са ми впечатления "on-line",ама как да и кажа ние май виртуално се познаваме...така и не и казах.
Сънчо този репертоар на Тодоров го слушах,когато Мели беше на 2.2 години.Лошото е че ще се окаже прав и ще тряжбва да се извади 3-тата сливица.

# 228
Здравейте сладурки Simple Smile Честит Рожден ден на рождениците - да са живи и здрави, усмихнати и много щастливи.
Dido4ka Марина ходи на 3D - много й хареса и беше доста доволна и щастлива. Честита дъщеричка - да ти е жива и здрава и много да ви радва.
Хайде честито и на мама Стън - поредната бремелинка - има мами които се ослушват още, хайде действайте бамбини Simple Smile

# 229
  • София
Преси, ходих вчера при Кирова. Благодаря още веднъж за препоръката.
Допадна ми, ужаси се при вида на гърлото ми, каза че имам хроничен тонзилит и хубаво, че съм отишла без да се помотвам, да не стане по-зле. Даде ми да си права гаргара с йодасепт (блякс) и да си пръскам Биопарокс.
Ако не бях бременна щеше да ми даде антибиотик най-вероятно, засега смята, че ще се справим с проблема по този начин.

Инес, питах я междудругото за Ивка и третата и сливица и че сме ходили при един доцент от Исул, който ми е казал, че детето има алергия към детската градина. Тя веднага ме попита: при тодоров ли сте ходили?
Не е гаранция, че ще се окаже прав. Стискам палци да си намериш доктор, който да ти допада.
Ама ти Стън къде си я засичала, Гинко къде си го виждала? Е пък защо да не и кажеш, какво толкова?

И от мен леко раждане на Стън, нейния ник как беше - Stun ли?

# 230
Добър ден и от мен Wink
Аз вчера малко на шега заведох Дари на очен лекар. Исках да мине един профилактичен преглед. Оказа се обаче, че е с далекогледство и слагаме очилца. Диоптъра й е 2,25 но лекаря прецени, че сега  ще коригира 1, а останалата част смята, че с възрастта ще я израсте. Слагаме ги очилата веднага, за да може до първи клас вече да е свикнала с тях и да ги носи постоянно.
Аз да ви кажа бях подготвена и за такъв вариант, защото аз съм със същата диагноза. Имам и астигматизъм обаче, а при Дари няма. Тя иначе за сега няма никакви оплаквания, но се радвам, че го открихме по-навреме. Thinking
Тя пък иска да носи очила, вчера ги избрахме и в събота  ще ги вземем. Има ли други дечица вече с очила, че не съм запомнила? Laughing

# 231
  • София
Мимес ние нямаме вашия проблем просто защото не сме ходили на очен лекар още.
Мисля да го направя като я азведа при Топовнали той се води най-добрия.
Вие къде ходихте?
Сънчо виждах я /не всеки път/, когато водех Мели на логопед.Ориентирах се по името на детето и май бабата беше пускала снимки тука.
Иначе за третата сливица,моето скромно мнение от прочетеното из Нета е че лекарите от Транспортна и Исул са най-добри,ама дали е така?
Дано бързо ти мине и на теб без да стигаш до АБ!

# 232
  • София
Супер, че Дари се кефи на очилата. Дано бързо и помогнат.
Не разбирам защо трябва да ги носи постоянно, но те лекарите си знаят.
Като е далекогледа не значи ли само, че като пише и чете не вижда добре, навън не би трябвало да има проблем.

В нашата градина идваха по инициатива на Герб и правиха безплатни очни и зъбни прегледи.
Очните с онези апарати, дето излиза диоптъра. При Ивка всичко е наред.

Инес, благодаря за пожеланието.

# 233
Ето тук я водих:
http://www.lazervision.eu/
по препоръка на личната й лекарка. Не разбирам много, но апаратурата им е добра, първо на апарат я тестваха да установят далекогледството. После мина обикновен очен преглед, сложиха й розови рамки  Laughing и на стената трябваше да познава животинки. След това й разшириха зениците и пак мина на апарата и така окончателно решиха какъв диоптър да й сложат. А, тестваха я и дали вижда направо, тук е ОК и за още нещо, но не разбрах за какво. Та така. Доктора каза да свиква с цайсите, а да почне да ги носи постоянно като започне училище.

# 234
  • София, център
Здравейте,

И аз като малка носех очила до към 3-4 клас, като са ми ги монтирали на 2 години. Или поне се правех, че нося, защото щом идех на училище и си ги оставях под чина, защото ми викаха "очилато магаре", така по едно време бях събрала 10 чифта, защото след всяко "загубване" нашите ми купуваха нови. После израстнах проблема, но аз освен диоптрите имах страбизъм и астигматизъм. Сега имам под 1 диоптър на лявото око, но той не подлежи на корекция с очила и си карам така.

Миме, не се притеснявай!

Али, Топов и Кемилев са най-добрите, обаче за един такъв рутинен за всеки офталмолог преглед можеш и да не чакаш за при тях.

Луси й гледаха очичките като имаше ечемик, от тогава не съм я водила.

# 235
  • Sofia
Сънчо радвам се, че все пак навреме си отишла.
Аз още миналата година я водих на контролен преглед за очите и слава богу бяхме добре. Това ме навежда на мисълта, че може би пак трябва да отидем.

# 236
Привет на всички и много целувки и прегръдки! Толкова отдавна не съм писала, не съм чела тук, ще от снощи наваксвам!

Няма да изреждам поименни пожелания за всички, които съм пропуснала, затова едно общо пожелание - ДА СТЕ ЗДРАВИ И ДА СТЕ ЗАОБИКОЛЕНИ САМО С ХУБАВИ, ПОЛОЖИТЕЛНИ ХОРА!

Около мен е такава лудница (или аз нещо съм сдала багажа и не мога да се организирам), че не ми остава време за нищо - само работа, детенце и мъжОт. Страшно уморена се чувствам, даже си мислех, че пролетната умора не ме умори на пролет, затова се опитва да ме довърши сега.....

Помня, че щях да качвамснимки от РД, ама се оказа че не си помня паролата за webshots  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега ровя, търся по старите тефтери, че иначе не се сещам друг вариант да кача.

За очичките - не съм водила Калина, не знам и къде в Пловдив ще е удачно newsm78 Иначе предстои посещение при зъболекар, че забелязах кафява точица на едното зъбче - дано не се окаже кариес Sad

Някой да е започнал с английски или друг език вече? Приемам препоръки за система ?

И все ми се струва, че ако тотално изтрием списъка на всички, ще сме като онези, които рушат паметниците и се опитват за се отърват от историята си...
Може би по-скоро да извадим отделно списък на активните, но защо ще ни е...забравих какво прочетох вече! newsm78
Целувки още ведднъж на всички порастнали мами и дечица!

Ето едно предложение за новата темичка(като успеем да я докараме дотам):

Във слънце и във дъжд играем, 4-годишни юнчета сме - всичко знаем!

# 237
  • София
Ха, да ви почерпя за порасналото си гардже. След малко отиваме на клуб. Дано не вали, че родителите сме навън

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393895&pid=13181056

# 238
Ха, да ви почерпя за порасналото си гардже. След малко отиваме на клуб. Дано не вали, че родителите сме навън

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393895&pid=13181056
Честита ти рожденичка Fair Lady.  bouquet  Да расте здраво и усмихнато дете. Hug Весело изкарване в клуба и наистина дано не вали.  bouquet

# 239
Да почерпим с Бобсънът:

Общи условия

Активация на акаунт