Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 411
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • София, център
Вивиан, честит празник!

# 181
Честит Рожден Ден на Дарена, да е здрава и щастлива, желая й още много радости, късмет и усмивки и мнооооооого, много подаръци!
Миме, честит празник, нека прекрасното ти момиченце те радва много, а това което й  пожелавам от все сърце е ЧУДОТО да се случи !

Vivi_an, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти, желая й здраве и безгрижно, щастливо детство!

# 182
  • София
Честит рожден дан на Нати, Лорин и Дарена.

Много щастливо детство, много здраве и да им върви във всичко.

Миме, присъединявам се към пожеланието на Сети.

# 183
  • София
Лелеее, колко РД съм изуснала  ooooh!

Честито на всички! Да са живи и здрави децата и да ни радват!

Ние се преместихме тия дни и изобщо нямах време за комп, за форум, за нищо.

И аз съм за update на инфо-то от първа страничка.

И Еммата има много бисери, но аз забравям, пък и не умея увлекателно да ги разкажа  Laughing Иначе майка ми ги записва и й води дневник.

Иначе с нея (по нейно желание и въпроси) дискутираме теми от сорта на "какво е да си умрял" (оказа се, че в градината си играят на умрели  ooooh!, "защо мъжете не могат да имат бебета", "как се променят гърдите на жената с възрастта - какви са на каките, майките, бабите" и все от тоя род...

Този пост го пиша от 10 часа, сега е 14,20. После ще допълвам, че имам едно притеснение да споделя с вас.

# 184
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ,ДАРЕНА И ЛОРИН!

Да са живи и здрави и само да радват родителите си!
  bouquet

# 185
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ, ДАРИ И ЛОРИН!

Адаш, ще чакаме Hug

# 186
  • София, център
Хи хи, Хотче, и Луси ги дискутира същите теми. Само не може да проумее, че като умреш, си умрял завинаги. Тя си мисли, че да умреш е само да се направиш на умрял.

Още веднъж, честито на рождениците!

# 187
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ И ОТ МЕН!   

newsm59 newsm67 Tada

# 188
Честит Рожден Ден на Нати и Дари, желая им най-щастливото детство, изпълнено с много игри и сбъднати мечти!    bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 189
  • No Line On The Horizon
Честит рожден дан на Нати, Лорин и Дарена!
Да са ви живи и здрави!

# 190
Честит Рожден Ден на Роси,
да е здрава и щастлива, желая й страхотно парти с много усмивки, подаръци и забавления!

Сиси, честит празник, да е весел и чудесен!

А ние заминаваме за 10 дни, надявам се да се завърнем отпочинали и свежи!
На вас желая много усмивки и добро настроение!Целувки  Heart Eyes!

# 191
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на Роси и от нас! Весел празник!
Ние също заминаваме за около седмица. До скоро  Grinning

# 192
Здравейте милички, искам да благодаря за хубавите пожелания по повод рождения ден на Маринка  Heart Eyes а също така да честитя рождените дни на всички сладки юнчета които пропуснахме - да са живи и здрави, много весели и щастливи, много усмивки и безгрижни детски игри   bouquet Heart Eyes Hug
Ето и една усмивка от нас с риск Хот Ели да ме критикува поради  smile3553 http://terabyte-bg.net/download/download/Marina/DSC03670.JPG

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 16:40 от hamelionche

# 193
  • София
Здравейте, знам че не ме помните. Гледам че обсъждате изтриване на неактивните мамита. Започва да прилича на затворен английски клуб със задължителни правила и членски карти.
Това, че не всички мами пишат, не значи, че са забравили за темата. Аз не съм писала поне от 3 теми, но темата е включена във Favorites и чета периодично. Съжалявам да го кажа, и може би ще прозвучи грубо (не бих искала да засегна някого) но дискусията заприличва на разсърдени момиченца - На ти си куклите, дай си ми парцалките.
А и няма ли да се почувствате неудобно, ако някоя с от мамите се засечете в другите теми и ви попита какво наложи редуцирането на списъка.
При влизането в темата нямаше условие за участие n-броя поста на месец.
Поздрави и приятен ден. Помислете, преди да решавате

Честит рожден ден на всички юнчета! Да са живи и здрави и да имат много късмет!!!

# 194
  • някъде ... тук ...
Честно казано, аз лично не държа моето име да е в какъвто и да бил списък. Пиша и чета където ми е интересно, и когато имам време.
Не приемам темата, а и форума като затворен клуб.
Така или иначе темата не е от най-активните.
Аз по-често нямам какво да кажа по нея, затова и не пиша вече толкова много тук.
Животът си върви, имам повече дертове с баткото, отколкото с Гого, а и работа доста. Едно и също е при него - яде, говори, задава въпроси, играе, расте.
Да взема и аз ли да спра да пиша.
Хората са различни, мненията им също.

Не съм изтрила никой все още, изтрих само част от линковете.

Ако има рожденици днес - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Хамелеонче, можеш само като линк да я пуснеш - ще кликнем, ще я видим.

Извинете за чаршафа, но отвътре ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт