КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 195
Eeeee,Зиче.... Hug Hug Hug Hug
За първи път виждам как Вики плува(че преди нямах инсталирана правилната програма,та да ги чете)... Shocked Shocked Shocked Shocked
Това дете е родено И за плуване...Тя с каквото се захване и все Й върви,ам аз да кажа вече от професионална гледна точка...
Движенията са и плавни,равномерни и си личи,че диша правилно....
Другите деца са малко...Как да кажа...Махат с ръцете като пералня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А Вики си е роден плувец.БРАВО! Поздрави я от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 196
  • София
 Радвам се ,че болните вече оздравяват.
 Много готвите  напоследък,на мен нещо ми се ще една седмица поне да не мисля за готвене,че много народ сме да ни е здраве в къщи.
 Зиче стискам палци на Вики и все да е победител като името си. Hug Peace
 Един скромен поздрав от баба хаймана: http://media.snimka.bg/3019/012292935-big.jpg

# 197
Здравейте, дружки!
Ей сега си тръгна майсторът -уж приключи с компа, да видим колко време
ще се настройвам и ще ближа рани!
Зиче, Вики плува като на световно! Браво на нея!
Яне, ами ти защо не изненадаш наистина дядо Тошо с едно секси бельо -
има да се звери и да търси шапка по тавана!  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha
Момичета-софиянки, другата седмица в сряда и четвъртък ще бъда в София - командировка.
В четвъртък - 21 май - от 14 до 16 часа ще имам малко свободно време и
много ще се радвам, ако някоя от вас е свободна за едно следобедно кафенце -
да се видим на живо.

# 198
  • Пловдив
Прибрах се голяма жега е не се диша Whistling Whistling
Прочетох поздравите на Вики към нея и се разплака детето , Cry много ви благодари на всички и каза че сте много добрички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мастерче точно ти исках да ги видиш и да дадеш оценката си като професионалист Peace Peace Peace Peace PeaceВярвам ти че е така ,защото и треньорката точно това казва Hug Heart Eyes

Шпунц бабче хайманичке ама нека  Hug Hug така спят и растат децата на вън . Hug Heart Eyes

ГЕРИ към Пловдивот няма ли да идваш newsm78 newsm78 Joy

Жабче Вики каза да поздравиш Краско и Краско специално от нея:hug: Hug Hug Hug
Поздравите на Вики за Краско ....

http://www.vbox7.com/play:77b295fe

http://www.youtube.com/watch?v=spCxAGk21_0&feature=related

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 17:40 от ЗИЧЕ

# 199

Прочетох поздравите на Вики към нея и се разплака детето , Cry много ви благодари на всички и каза че сте много добрички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мастерче точно ти исках да ги видиш и да дадеш оценката си като професионалист Peace Peace Peace Peace PeaceВярвам ти че е така ,защото и треньорката точно това казва Hug Heart Eyes

Чак и аз се просълзих,като си я представих как е реагирала  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Милото!!!
Виждаш ли,че хем не познавам треньорката и ти казвам това,което виждам....Оказва се,че сме на едно мнение  Joy Joy Joy Joy Joy
Много се радвам за детенце.... Hug Hug Hug Hug
Нагушка ли я от мене,а?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Георгенчееее аз няма да мога да те видя Sad Cry Sad Cry Sad Cry
На работа съм и няма как да изляза....Много,много съжалявам....То к'во друго ми остава де.... Tired Tired Tired Tired

# 200
Зиче, засега не ми се отваря парашута към майнишко,
за голямо мое съжаление. Ама тръгна ли натам, ще те потърся на всяка цена!

# 201
  • Пловдив
Нагушках я Мастерче Hug Hug Hug

ГЕРИ непременно да се обадиш да се видим Hug нали сме си градски Hug Hug
Аз живея срещу хотел Санкт Петербург. Hug Hug Hug АМА И ТЕЛЕФОНЧЕ ЩЕ ТИ ДАМ Hug Hug Hug Hug САМО ДА ТИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА Hug Hug Hug
И повече с компа проблеми да нямаш Hug Hug

# 202
Какво ще кажете за този,а? Внимавайте да няма деца около вас!!!!!
http://www.krassota.com/i/man/03.gif

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy hahaha

# 203

Здравейте, здравейте и от мен!
Тук съм, но трудно се уреждам пред компютъра,
все съм изгонена от там Mr. Green
Но ще потърпя още известно време Wink
Затова пък имам време за много други занимания, и приятни, и хобита, и излизания...
А вие много готвите - и менюта уточнявате, и рецепти разменяте...
У нас приготвяме нещо набързо, важното е зеленчуци да има за салата.
Аз напоследък намалих много яденето, а сладко, шоколади /за които умирах/ -
не помня вече от кога не съм яла. Но тъй е по-добре  Peace

Зиче, успехи на детенце на състезанието!
Надявам се и ти да нямаш вече здравословни проблеми!

Танче, оправи ли се кръста?
Да хващаш дядо Стефчо да те лекува Wink

Шпунц, браво на Елина, много е пораснало детенце!
А навън, на разходка сигурно много хубаво се спи  Joy

Мастерче  Hug Hug Hug показваш нещо, което обаче сега не мога да видя Simple Smile

И на всички останали момичета много  Hug Hug Hug

# 204
  • София
Тук съм вече.
Браво на Вики, всяко зло за добро стана при вас.  Нека плува детето, щом му харесва, а и има успехи. Пожелавам първо място на състезанието и до Олимпиада да стигне. А ние ще казваме пред ТВ, че я знаем от малка.
Преди год. майка ми работеше с майката на Анелия Раленкова. Тя беше 2-3 г. по-малка от мене, слабичка, черничка. Редовно идваше в службата и все казваше - мене ме готвят за голяма гимнастичка. А беше съвсем мъничка тогава/6-7 год/, с 1 гооолямо самочувствие.

# 205
  • София
И аз се прибрах. Докато моя г-н кара колело да ви нагледам, че трябва нещо да сложа за вечеря.

Зиче ,  браво на Вики. Пожелавам да е първа на състезанието и все така да бъде във всичко. Много е важно да имат самочувстие, поне на мен ми е липсвало, но така сме възпитавани май това поколение.

Георгена, аз работя до бившия партиен дом /сега Нар.събрание/-срещу него, така да се каже. Ако се уговорите нещо-поне за малко дано да мога да изляза.

Янче, наистина - защо не изненадаш Тошо, както казват момичетата. Ще му увисне ченето  Laughing   Joy

# 206
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Зиче , Краско пита кога ще дойде каката да си играят на пясъчника.  Joy
На него сега там му харесва и всички там кани , дакопаят тунели и дупки.  Mr. Green

# 207
Здравейте дружки!
Благодаря ви, че сте ми търсили песента, и аз никъде не можах да я намеря, ама здраве да е!
Зиче, браво на Вики! Да продължава напред, а ние ще и се радваме от сърце! Hug
Шпунц, хубава разходка, а малката Елина си расте като цветенце в градинка. Hug
Мастърче, тая картинка съм я виждала, много е смешна. Laughing
При нас времето се е намръщило, но пръсна дъжд, колкото да намокри. Аз след обяд си поспах добре, направих сега набързо едни спагети и хапнахме с Веско. Утре сме до обяд на работа без ученици.
Доби Hug и на всички останали Hug Hug Hug Hug

Я вижте какво е направил тоя фотошоп:http://store.picbg.net/pubpic/43/A0/c944d74343e343a0.gif

И забавни картинки  да се посмеете: Joy Joy Joy

Надявам се че си се погрижил за контрацепцията!
-Разбира се!

Няма да ти дам да си играеш с моята, защото твоята вече си я счупила!

# 208
Привет момичета!
Самотния ми ден свършиииии! Дядо Стефчо се прибра, очаквам и Бори да си дойде.
Ама то голям рахат да си сам! Няма приготви, сервирай, отсервирай, измий..........
Забравила съм какво е "ергенлък мамо, пашалък"!
Аз изметох отгоре-отгоре, нали не мога да се навеждам, изтупах отгоре-отгоре, ливнах две-три кофи на тоалетната, за чиста съвест, изкъпах се, отидох на магазина, купих си чипс, сладолед, сок и други неща и имах кюфтета и домати от вчера и на това карах на обяд и за вечеря.
Мечтая си за всяка седмица по един такъв ден!
Бори два дни ще го няма, отива в София при мама, ама дядото никой никъде не го кани!
Приятна вечер!

# 209
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ много му шава шапката в гащите .. rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
ДОБИ вече съм екстра  Peace
АЙША много си права ,всяко зло за добо стана при Вики Peace Peace
РИМАР Вики няма много съмочуствие но има голям хъс ,прилича на баба си аз бях така никакво самочуствие а имах в състезанията хъс винаги за победа. Blush Поне в нещо и на мен прилича Hug Hug Hug Hug
ЖАБЧЕ ще дойдем когато и е контролния преглед на Вики края на юли Peace
ДИДИ всички се радваме на успехите ,на това колко са пораснали,на това че са работливи, че са ученолюбиви, на всички деца в темата които вече си ги имаме като наши. Hug Hug Hug HugПоне аз така чуствам всички КАГЕБЕЙСКИ деца и внуци Hug Hug Hug  
Само да са ни живи и здрави Hug Hug Hug Hug
ейййййй отрепахте ме с тез картинки  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
ХАЙДЕ АЗ ЩЕ ВИ ОСТАВЯМ ЧЕ ДЯДКО СИ ДОЙДЕ ДА МУ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт