КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 210
Ето ви малко смях и от мен - да видите, че и с чанта,
вместо шапка, може - http://www.clip4e.com/play_nujda_ot_pomost.htm?

толкова е смешно, че чак и бебетата се разсмяха -
http://www.clip4e.com/play_unikalno_sinhronno_smeene.htm

# 211
Здравейте девойки.
Зиче Вики е страхатна да е жива и здрава.
Да и се радвате на все по големи успехи.
Шпунц бебата расте с всеке изминат час пу пу пу.
Мастерче аз ви казах че от сутринта сте се разгонили. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 212
# 213
  • София
http://na-sboguvane.1001noshti.com/
за феновете на сериала.
Георгена, ако е 14-16 ч. за съжаление няма да мога да дойда. На работа съм, а е много сложно - никой не иска да ме замества, страх ги  е да работят с пари. Ако останете на среща след 17.30 - ще се радвам да се видиме.

# 214
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Гале , аз видях , че си писала за среща и очаквам какво
ще кажат работещите. Аз съм лесна иначе , нали съм си у дома.  Hug

# 215
Съзнавам, че е работен ден и за повечето работещи е неудобно,
но пък аз не мога след 16 часа - в 16.30 трябва да съм на летището - ще изпращаме сестра ми
и зет ми , а за вечерта имам покана за театър от снаха ми, така че - ако стане с някой свободен - добре,
ако не стане - следващия път!
Зиче, а с теб непременно ще се видим, само да дойда до Пловдив - че и на лично място живееш!
Моите хора са срещу паспортното МВР, на ул."Волга"

# 216
Момичета, един поздрав и от мен, преди да си легна.  http://vbox7.com/play:72979409
Нямам време сега да чета, но утре ще видя какво сте писали. Praynig
Сега ви пожелавам, лека нощ. Hug Hug Hug Hug

# 217
  • София
Лека нощ на заспиващите.
Аз продължавам да си чакам работещите.
А за срещата - ще чакам снимки после.

# 218
  • София
    Добър вечер КГБ! Не съм чела още нищо.Току що включвам нета и бързам да не изполягате.Прибрах се късно,пуснах пералня,приготвих салатка и сега ще ида да видя какво сте писали.

# 219
Лека нощ и от мен!

и да ви предложа сутрешното кафе и закуска

# 220
Приготвихме на Бори багажа за пътуването утре, и вече ще лягаме.
Зиче, и аз видях клипчето на Вики. Браво красавице, сега второ- трето, следващия път първо място ти пожелавам! Ти си упорито дете, ще бъдеш и първа, сигурна съм!
Шпунц, готина баба си! А бебка Елина, да я нацелуваш по гушката, дупето и петичките!
Много са сладки тези наши внуци бе! Да са ни живи и здрави!

Л Е К А    Н О Щ,  Н А    Б А Б И,   Д Е Ц А     И    В Н У Ц И !

luvbed smile3524 1countingsheep

# 221
                      Добър вечер и от мен!Гледам,че не сте плакали! LaughingНещо ми беше сдухано та не съм поглеждала ,ама сега ви изчетох бързичко.
                      Яне,започвам от теб!Ако моя се изяви така бедна му е фантазията какво ще му се случи  Mr. Green за да изглеждам така,както в момента "вината си е само негова".Не ме е гледал както трябва. Mr. Green Секси бельо ли? На куково лято!Ще си сложа снимка на един готин п...точно срещу леглото и като пита защо сещайте се за отговора ... Mr. Green И един мноооого стар виц за илюстрация!
                      Дошъл американеца на гости на българина.Води го нашия в къщи и амариканеца ахка-каква хубава градина!Кой е градинаря.Нашия:Какъв градинар жената върши всичко! Седнали на вечеря и американеца:Кой ти е готвача,вечерята е вълшебна.Нашия - какъв готвач жената върши всичко. И така американеца се възхищава на това или онова и все пита кой го прави,а нашия все...жената.Накрая нашия казва:Ние с жената отиваме да си легнем и американеца възкликва :Ама ти с тоя робот и любов ли правиш!
                     Така,че като сме се превърнали на пенкилер,секси бельо ,ама не за ДТ,а за ...американеца! Laughing С градинаря,готвача и т.н. Mr. Green
                     Шпунц,каква баба ,бе мила!С тая поличка си като кака на бебката!
                     Зиче,браво на шампионката.Няма ли да дойде да поплува на някое състезание в София,че да я аплодираме на живо!
                     Танче,изгледа ли четвъртата серия на комшийския сериал,преведена е!
                     Георгена,в четвъртък ми е "абитуриентския" бал с малчовците  - бъдещи първокласници,та ще липсвам от срещата.Ще се изпращаме!
                     А сега на всички много  Hug и
ЛЕКА НОЩ!!!

# 222
  • София
    Георгена,аз ще дойда.На 21 ми е последния ден от отпуската,но предполагам,че тогава ще съм някъде около петте кьошета.Да се срещнем около президентството заради Римар.Предполагам,че на Жабче и е удобно/ние с нея сме лесни/ Да кажат Дидиа и Мая.
    Хубаво ще е да направим среща,както с  Жаки.
    Зиче,браво на Вики!Става все по-добра.Ще я  показвам на комшийките по телевизията: "Хей тази плувкиня я знам от дете!   
    Щпунц,много си готина баба с буболечката на снимката.Цункай я по гушката от мен!
    Лека нощ и сладки сънища!http://www.youtube.com/watch?v=G-EqrDix7mM&feature=related

# 223
  • Пловдив
Най после сколасах  WhistlingДокато нахраня домучадието после да приспя Здравко че утре младите рано ще тръгват, пера, проскам,на дедко от две седмици дрехите имам още две перални да извъртя.
Благодаря ви МОНИ ,ТАНЧЕ,ДИДИЯ, ЯЖКА, за пожеланията  Hug HugДнес е подобрила две времена във два стила със по две секунди ,дано утре и други ден да има късмет и шанс така да плува и на състезанието.Така се вълнувам, защото знам какво е да си състезател Peace
Офф извинете че ви надух главите днес ама пусти внуци сърцата ни взимат  Hug Hug Hug  

ГЕРИ ами то сме близо и с вашите бе един мост ни дели само Hug

ЯЖКЕ много работиш пиле ,спри се малко  Hug Hug Hug Hug

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 00:31 от ЗИЧЕ

# 224
  • Пловдив
renate.2008  Слизай от черешата и идвай при нас ,много пъти те засичам че четеш явно сме ти интересни Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт