КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 225
Момичета ,здравейте!
Отдавна не съм писала при Вас , но виждам ,че проявявате интерес към турския сериал и понеже аз също го следя искам да ви дам оригиналния линк, където момичетата са много добронамерени и лично те превеждат сериала и слагат субтитири за да го направят достъпен за всички нас!
Форумът е отворен и от там можете да научите безброй неща ,а и да си припомните стари.
Има 3 момичета които преведоха и филма" 1001 нощ" - 3 сезон директно от турската телевизия.
Надявам се и на вас да ви бъде приятно там,тъй като момичетата отговарят на всякакви въпроси свързани с филма и са страшно позитивни.Там няма да прочетете нищо написано с такъв груб тон като в другия сайт посочен от Aisha - но аз не я упреквам ,може би не знае за съществуването на оригинала и това ,че там в другия нещата се пействат от първоизточника.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394047.0
Лека вечер за сега!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394047.0

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 00:56 от renate.2008

# 226
  • Пловдив
РЕНАТЕ благодаря ти много и добре си дошла в темичката ни  отново Hug Hug Hug

ЕЕЕЕЕЕЕ ТЕ ТАКАВА ПЕСЕН НЕ БЯХ ЧУВАЛА ДО СЕГА Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:04473c0f

# 227
Добро утро !  Hug Hug Hug
Днес по това време трябваше да сме по леглата си и да си спинкаме блаженно ,ама - на - на работа сме.
Утре ще си поспим.
Дали пък няма да се смилят и да ни пуснат по-раноБ newsm78 newsm78
Ще ми се Grinning Grinning Grinning

Хайде . за който е станал ! Заповядайте !!!

Закуската може да е в леглото -  Grinning Grinning - събота е така или иначе  Grinning Grinning Grinning

Хубав ден момичета! Hug Hug

# 228
  • София
Добро утро и благодаря на Габката за кафето.
Хубаво беше като почивахме 6 дни, сега ще се работи.
Ренате, знам за преводачките, нали аз първа започнах да го гледам от там.
Просто снощи дадох и другия сайт - да се види всичко и от всякъде.
Хайде на работа, нещо май ще вали днес.

# 229
  • София
Добро утрооооооооо!
Гъбка, мерси за кафенцето. Имам нужда, че не ми се тръгва на работа, ама хич.
Тук времето захладня, облачно е и духа. Какво ще довее ще видим. Пак температурна разлика - след последните горещи дни идва хлад.
Лека работна събота на работещите. И аз си мечтая за по-ранно пускане, но няма да ми се отвори парашута  : Cry

# 230
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН wavey wavey wavey
Благодаря за закуската и кафенцето на Гъбчето Hug Hug
АЙША ,РИМАР, ЛЕКА РАБОТА Hug Hug Hug Hug
Тука също е много мрачно и духа ,егати времето шантаво ,от 31 градуса изведнъж хладно та чак студено. Whistling
Дядко и внуче още спят ама отивам да ги събуждам ,да излизаме ,че днес съм за последно на процедура,та да ги разкарам малко и тях. Mr. Green

Лек и хубав ден на всички Hug Hug

ЦВЕТЯ ЗА ВАС ОТ СПЕЦИАЛНА ПОЛИМЕРНА ГЛИНА (не можеш да разбереш че не са живи направо)

# 231
Добро утро, момичета!

Толкова много сте писали, че няма прочитане.  Laughing Laughing
Зиче, ти не спиш ли момиче? Вики е чудесна, пожелавам и да стане шампионка, то и името и е такова-победа.  Hug Hug Hug
Шпунц, сладуранки с бебка, млада бабка и сладка бебка. пу пу. Peace
Гъбка, с тази закусчица в леглото....ех мечтииии...Сядам на по кафенце, благодаря. Hug Hug Hug
Пожелавам ви хубав ден.   Тук вече почва да вали. Mr. Green На работещите днес лека работа.

# 232
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Тук преваля малко , колко да освежи , но
сега грейна слънце и е супер временце.  Peace
Топличко е и много приятно.

Гъбка , Джейда ,благодаря за закуските. Hug
Сега си пийвам кафенцето и отивам малко по задачки ,
че трябва да ги свърша.  Simple Smile

Лек и хубав слънчев ден.   bouquet

# 233

За всички от КГБ! Joy Joy Joy Joy Joy

# 234
                        Привет,дружинка!
                        Айша,аз в твоя сайт намирам само първата серия,я ми кажи как търсиш другите серии във втория ти сайт?

# 235
  • София
      Добро утро момичета!
      Ренате, драго ми е,че се върна! Благодаря ти за турските сериали.Намерих "Чучулигата" там. Много ме зарадва,обичам книгата от дете.Дали филма е по едноимената книга на Решат Нури.Довечера ще видя,въпреки,че още не съм свършила "1001 нощи" . Вече съм на сериите със субтитри и ми е трудно да ги гледам,защото заради текста трябва да гледам само филма,а все имам за писане.Първите ги гледах пишейки и бях много доволна.Сега не ми стига времето и вечер си лягам с филма,но заспивам и....
     Тук времето е слънчево.Аз днес ще броя магазини и след малко отлитам.
     Дидиа,кандидат-градинарката е на 9място,но има и втори списък с деца по социални критерии.Та може да не я приемат,защото местата са 12.
     Момичета,приятен слънчев ден!

# 236
renate.2008  Слизай от черешата и идвай при нас ,много пъти те засичам че четеш явно сме ти интересни Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЗИЧЕ, разбира се ,че сте ми интересни - всички сте големи сладурани!!!
Обещавам,че ще стана по-редовна !!!
Целувки за всички!

ЯЖКА, радвам се ,че не сте ме забравили!
Филма "Чучулигата "е по  романа и е интересно да се види!
Щом проявяваш интерес към "1001 нощ" ето ти линк към форума - тук се изписа много инфо за актьорите,за режисьора и за това кои са местата на които е сниман филма.
Ето ,заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396455.15

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 10:23 от renate.2008

# 237
Добър ден, мили мои!
Изпратих Бори в шест часа за София, пак му легнах, че до девет!
Докато оправя бабата, пуснах една пералня и хоп ....... на седянката.
Да, ама седянката рехаваааа, работещите ги нямааааа! Ще ни е скучничко без вас, но се надяваме надвечер да сте при нас. Понеже нямате много време да забягвате, надявам се и утре клона да е препълнен, и да пишете, пишете, пишете.....
Дидия, гледах до четвърта серия, втора част на "На сбогуване", други не намерих.
Зиче, каква е тази песен, дето не съм я чувала! Мале, малко е гнуснава, ама много работи вършело "туй нещо, дето мяза на унуй нещо"! Ха, ха, хаааа..... Трябва да запомня думите, че мелодията я знам. Янче, Мими, наизустяваме я, че на следващата среща ще я пеем "трио"!
Здрасти Ренате, приятно ни е да си с нас, така че пиши миличка!
Бори ми се обади от Търново, пътуууууува към мама детето.
Чудесен ден желая на всички ни!

# 238
  • София
     Ренате,зная го форума,но нямам време да го чета.Ако има някъде преведени серийте след 70/без субтитри/ ми ги дай. При мен времето е дефицитно,все върша по две работи едновременно.

# 239
  • Кубрат/ Пишурка

Да се обадя и аз,че съм жива. Танче песента ще я слушам следобяд у дома.Сега съм на работа и пуснах децата да поиграят на комп -те,а аз бързам да вляза при вас.  До скоро - следобяд ще ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт