КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 049
  • 448
  •   1
Отговори
# 240
  • Географският център на България-Габрово
Добър ден мили момичета.Ранобудни пчелички,работещи и почиващи
ЗичеКогато си пуснах песента и почнах да се смея в 1.30 през нощта чак моят мъж стана да види какво има.Вика ми бе ти жена посред нощ си полудяла.От една страна ми беше весело,а от друга пък ми стана тъжно,че и на фолклора посегнаха с перверзии.Много се радвам за внученцето.Все по вече малки деца започват да се занимават със спорт и това е похвално не само за тях но и за родителите им.Може това дете да си стои в къщи да играе пред компютъра или навън с децата,но то се е заело с нелеката задача да се докаже като човек в това което най много му харесва.Браво на такива деца и родители.
Днес в Габрово се открива прочутият Габровски карнавал.Каня Ви макар и виртуално.Много е хубаво и забавно още от рано по централните улици започват шествията на маскираните а вечерта по площадите и музикалните програми.Тука ще бъдат и талантите от Музик айдъл.Айша може би Анито ще бъде с тях или са само те тук. Има и открит Бирфест,бира се лее на корем и се пекат кебапчета,кърначета кой колкото душа му иска.Та така ще премине денят ми в гости от далеч които ми дойдоха още от вчера,близки и приятели
Весел и изпъстрен с много настроения ден ви желая.
Хайде на карнавал

А тука Ви пускам един линк да видите как е пременен Рачо ковача за празника

http://www.actualno.com/index.php?act=news&cat=society&c … d=5&id=239105

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:30 от dunia53

# 241
      .
     Дидиа,кандидат-градинарката е на 9място,но има и втори списък с деца по социални критерии.Та може да не я приемат,защото местата са 12.

Яжке,социалните ще влезат и 4-мата защото местата са толкова.За общите критерии местата са 8 .За момента влизат сигруно 2 деца с най-многото точки,а останалите 19 се състезават чрез жребии за 6 свободни места.Така,че ще стискаме палци Вики да е от късметлийките .Да получи на лотарията най-малкото число и да се класира.Това за Банкя. Peace
                            Пропуснах да ти кажа,че снаха ти трябва да си следи профила защото ще има съобщение за жребия и ако има някакви условия трябва да ги попълни.За сега все още не знаем как ще е точно.На 23.05. трябва задължително да влезе тогава е класирането и там щи види какво ще правят децата от граничните групи.Гранични групи са децата с еднакви точки.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 15:41 от Didia

# 242
ЯЖКА, за съжаление са само със субтитри,но нали знаеш в понеделник почва третия сезон и само тогава ще можеш да го слушаш.

# 243
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дуния и по новините даваха Рачо с банките ,
много се смях тогава.  Joy

Пак почнахте сериалите , ма гледам реклама тече по НТВ за турския сериал.
Та скоро май ще ви зарадват с уплътняване на времето.  Wink

Ето една нова придобивка за двора. http://media.snimka.bg/3025/012305474.jpg
Поръчах си и върба , та сега ми звъннаха да отида да си я взема , та
по после ща се похваля и с нея. Само да я взема и посадя.  Peace

# 244
ДОБЪР И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!
Яжка, радвам се, че можеш да дойдеш на срещата - аз нямам проблем да се видим
около работата на Римар. Пускам ви на двете с Римар на лични телефона си.
Шпунц, не само бебка е красавица - и бабата не лъже!
А ти в коя градинка разхождаш внучетата?
Жабче, а ти идваш ли на среща? И на теб ти пускам телефон.
Писали сме с теб едновременно.
В Кауфланд видях интересни дървени фигурки за градина - стават и да се направи
оградка на детско кътче. Само че не запомних цената.

# 245
Гале , току що ми се обади на мъж ми леля му , че
ще си прави РД-юбилей  на 21 от 13 часа и едва ли ще сколасам.
Много съжалявам , а се бях настроила  за среща , но
то все нещо изневиделица ще излезе.

# 246
  • София

Яне,започвам от теб!Ако моя се изяви така бедна му е фантазията какво ще му се случи  Mr. Green за да изглеждам така,както в момента "вината си е само негова".Не ме е гледал както трябва. Mr. Green Секси бельо ли? На куково лято!Ще си сложа снимка на един готин п...точно срещу леглото и като пита защо сещайте се за отговора ... Mr. Green И един мноооого стар виц за илюстрация!
                      Дошъл американеца на гости на българина.Води го нашия в къщи и амариканеца ахка-каква хубава градина!Кой е градинаря.Нашия:Какъв градинар жената върши всичко! Седнали на вечеря и американеца:Кой ти е готвача,вечерята е вълшебна.Нашия - какъв готвач жената върши всичко. И така американеца се възхищава на това или онова и все пита кой го прави,а нашия все...жената.Накрая нашия казва:Ние с жената отиваме да си легнем и американеца възкликва :Ама ти с тоя робот и любов ли правиш!
                     Така,че като сме се превърнали на пенкилер,секси бельо ,ама не за ДТ,а за ...американеца! Laughing С градинаря,готвача и т.н. Mr. Green

Peace Peace Peace Peace Peace Peace
 Янче предпочитах да не коментирам ,но Дидия добре го е казала,аз бих била по крайна....
 Георгена ще ти пиша на лични.

# 247
Здравейте, момичета! При нас времето е ужасно - много горещо. Имах работа преди обяд - на сльнце, че и наведена, едни треволяци трябваше да се чистят - ми то чак лошо ми стана, че по*******, много се притеснявах да не се наложи да спирам автобуса и да слизам насред пьтя. Като се прибрахме пьрво в банята - освежаване, охлаждане, сложих и вьв фурната едно пилешко да се пече. Сега малко да отморя. Приятен следобед! / трудно ми е да пиша от дребната джаджа, вече 25 минути кьлва като щьркел Mr. Green/

# 248
  • Кубрат/ Пишурка

Дидия,не можах много да разбера реакцията ти (на Шпунц също).Това е майтап, бе момичета!И майсторство в колажа!

# 249
  • Пловдив
Прибрахме се капнали от  тази жега.Сутринта като излизахме ,беше мрачно и духаше студен вятър.
Минахме и през магазините та на дедко купихме маратонки и една риза,а на малкия една блузка с къс ръкав че завря и направо в магазина с нея си остана.
Дуня предполагам ,че е много хубаво и весело в Габрово ,даваха по телевизията за карнавала.Веселете се там и това е ,само това ще ни остане Hug
ДОБИ ПАЗИ СЕ  Hug ДАНО ДА НЯМАШ ПРОБЛЕМ ПОВЕЧЕ ПИЙ МНОГО ТЕЧНОСТИ СЕГА Hug
Аз пък момичета сериали не гледам толкова са ми омръзнали че няма накъде все едно и също в тях. PeaceПредпочитам да се ровя в интернет и да науча нещо отколкото да гледам сапунки. Mr. Green Та всеки с предпочитанията си де  Hug Hug Hug

# 250
Зиче , то тук не се диша , а си представям при вас кво е.  Laughing
Вътре на хлад стойте и това е. Аз съм разтворила тук , ма съм в чуденка дали да не пусна климатика да разхлади.  Peace

Ето ми върбинката , на живо е много готинка.  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225817&pid=12309777

# 251
  • София
Вече сам в къщи, пуснаха ни по-рано  от работа.
Задух голям, сигурно буря ще има.
Дуня, айдълите пътуват без фризьорки по турнетата. Та Ани си е в София и е на работа.
Дидиа, за сериала - и аз като Танита само до 4та серия съм гледала преведен. Чакаме превода и ровя в темата за турски сериали тук - форум кино и телевизия.
Много сложно това записване за градина, като чета.
Като проимам внуче - тогава ще мисля.
абке, много красива фигурка и дръвчето също. А дупката кой я изкопа?
Пламен е почивка и гледа мач по ТВ.

# 252
Жабче, честити ти градински придобивки!
И тук е много горещо - ходих до НАП да си пусна месечните декларации и се стопих!
На връщане минах да напазаря туй-онуй, че утре вечер децата ще идват
и сега съм скапана по две причини - горещо ми е, днес съм на воден ден
и в магазина ми изтекоха лигите - всичко ми се прияде!  ooooh!

# 253
Айша , Ани е по дупките.  Mr. Green
Тя ги копае и им е майстор.  Peace

Гале , то въздух няма , такава жега е ,
на беседката отвън става леко течение , та сега ще спретна
едно кафе и отивам на двора. Grinning

# 254
  • Пловдив
ЖАБЧЕ много е хубава върбата ,дано само хубаво да сте я трамбовали да няма въздух в корените и за да се захване. Peace

КАНЯ ВИ В МОЯ ДОМ НА КРАТКА ПОЧИВКА Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug

http://www.fun-6.com/cenni-misli-gosti.htm

Общи условия

Активация на акаунт