КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 255
 И при нас е жега ,но аз съм си пуснала климатика и се охлаждам Mr. Green
Събирам хладно за довечера,че като си одидем на село фитнеса ме чака Mr. Green Mr. Green
Имам си една жълта шапка и жълти маратонки,а като сложа и жълтите ръкавици - като пчеличка съм Grinning Grinning Grinning
Бягай работа ,че ида.
Миналата година накарах свеки да ми ушие една шапка с голяма периферия - да ми е сянка.
И тя - така  се постарала жената,че стана много красива - розова шапка  ,с розова панделка,та си я носех на морето Joy Joy

Още малко и ще си тръгвам и аз .
Утре май ще ходим с Павел до Чирпан,че там има някакъв майстор- прави стълбищата с теракот,та да го нагледа.А аз - за другарче. Нещо не ми се ходи много много ,ама ще се разцелуваме утре с мама свекърва Joy Joy Joy

Жабче - хубаво ти е дръвчето. И правилно казва Зиче - понастъпете пръстта около корена - да се притисне . И по-често поливане - докато се хване Hug Hug

Зиче - пиши ме първа гостенка ! Joy Joy Joy А с милото ли да идвам или сама? Grinning Grinning Joy Joy Joy
А като си помислиш,че това някой го  има в действителност newsm78

# 256
  • София
Габке, приятно изкарване при свеки. Нали не сте  всеки ден заедно, ще се изтърпите.

# 257
  • Географският център на България-Габрово
Ех Зиче размечта ме с тази твоя покана.То всичкото прекрасно ама аз като нямам бански,благодаря но ще остане за друг път.То нашето не се губи.Ще се свивам в своята черупка и ще си мечтая дори и насън за това предложение.

# 258
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Тук е адски горещо.
До обяд бях по двора.Сега влизам в къщи, ще пусна една прахосмукачка и една пералня.То друго в тая горещина не може да се прави,а и не ми се ляга.
Снощи писах два пъти,но не можах да публикувам.
Зиче,много ме зарадва клипчето с Вики.Пожелавам и да стане световна и олимпийска шампионка по плуване.
Шпунц,ако не те познавах,щях да си помисля,че си майчето на бебонка Елинка.И с тази къса поличка си много сладка и съблазнителна.Пу,пу....Много гуш и целувки по дупето на Елинка.
Жабче,голяма красота е дворчето ти.Дръвчето ти е доста големичко и затова поливай често докато се прихване.
Дидка, и ние в петък ще имаме тържество-ще изпращаме децата в първи клас.
Дай идея за покана или шаблон за покана.Ще съм ти много благодарна.
Приятна почивка на всички!
Зиче,и мен ме пиши.Хващам първият автобус.   Hug Hug Hug Hug

# 259

Дидия,не можах много да разбера реакцията ти (на Шпунц също).Това е майтап, бе момичета!И майсторство в колажа!
                  Янче, и ние с Шпунц ти отговаряме на майтапа!В моя случай моя си знае,че майтап с някои неща няма право да си прави.По никакви поводи. Laughing Сори,ама още преди 30 години съм учила / в педагогиката/ че майтап с човешки недостатъци или недъзи не се прави.Като се притеснявам за килограмите и за годините ,а той ме изтипоса  на 20 г  30 кила с мокрите дрехи ....го.....убих.Де да зная какво му шава из акъла.Да чакам да ми доведе 20 годишната в къщи ли или да си мисля какво си мисли в определен момент  Mr. Green!Не приемам този майтап по никакъв начин!Сори ама тук съм оперирана от чувството за майтап! Mr. Green Пък и във всеки майтап си има и малко истина.Така,че "всяка жаба да си знае гьола"  Mr. Green в случая твоя може да си прави такъв майтап с теб ти го приемаш,ама на моя в такъв случай му вдигам червен картон и то за дълго време.Има си още 1000 неща дето може да си прави майтапи,но точно тук ...сори.Ми аз ако му кажа ,че е станал 100 кила той няма да ми говори поне година и уважавам в случая неговите емоции.На тази тема майтап не си правя.Ако го истипосам и аз на някой левент едва ли ще му стане много смешно,по-сигурно ....ще има да мълчи до следващото лято.
                   Така,че въпрос на настроения .Едни ти дават съвет за секси бельото,а аз мислейки за моите си работи казвам,че няма да го огрее ако не ме направи /с козметика и пластика разбира се  Mr. Green/ на 20.Тоя майтап на мен ми действа като черния хумор!Не съм му фен!
                   Айша,ти не ги мисли приемите за ДГ.Рано е за Ани още,а до тогава колко вода ще изтече,пък ако е още все така ще помагаме. Peace
                   Жабче,честити придобивки.Ей,да изляза отпуск пък ще дойда да пия кафе под върбата ти! Laughing Нали няма да ме изгониш? Embarassed

# 260
Лелеее, още не мога да ви изчета!!!!
Но първо да си кажа /пък после ще чета/ -
нашата щерка днес навършва 20 години,
да ви почерпя по този повод /макар и виртуално/

# 261
 ДОБИ- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ !
НЕКА ЗДРАВЕТО И ЛЮБОВТА  ДА СА И СПЪТНИЦИТЕ В ЖИВОТА ! Hug Hug Hug Hug

а това за мама на порастналото момиче  Hug Hug Hug Hug

# 262
  • Пловдив
Всички сте в списъка  Hug Hug Hug и транспорта е уреден само тръгвайте кой когото иска Hug Hug Hug Hug
 ЕХХХХХХХХ МЕЧТИИИИИИ Thinking Thinking Thinking Thinking

ДОБИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ!

Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

ЗА МАМА ДОБИ..

# 263
  • София
Доби, честит рожден ден на дъщерята!
Пожелавам здраве, щастие и сбъднати мечти.    bouquet

# 264
  • Географският център на България-Габрово
Честит рожден ден на щерката на ДОБИ

Да върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка нейна мисъл бъде сбъдната мечта!

А това за щастливата мама да бъде прекрасен този ден.

# 265
Доби да ти е жива и здрава дъщеричката.
Нейните мечти са мои пожелания.

за мама

# 266
  • София
Честит рожден ден! Нека винаги са с теб вярата ,надеждата и любовта ,които съпътстват младостта..
Успехи в живота и здраве.

За чудесната мама Доби:
 Аз днес ходих на фризьор,че в тази жега не е за дълга коса. Пих и биричка с моята приятелка.
Сега чакаме да захлади и палим количката с беба и Вели и по разходки. Laughing
 Янче колажа е направен добре,но майтапа не го разбирам. Ти си много по хубава без колаж. Hug

# 267
Доби, Честит Рожден Ден на дъщеря ти!
Да е жива и здрава, да постигне всичките си мечти
и в душата си да остане все на 20 год. -
най-хубавата възраст!
[/i][/b]

# 268
                       Хайде,и аз ще си кажа  Embarassed Днес мама навършва 77 години!Почерпете се за нейно здраве и дано се закрепи,че вестите хич не са хубави! Praynig

ДОБИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ!!!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО!!!

ДОБИ ЗА ТЕБ!!!

# 269
  • Кубрат/ Пишурка

Доби,честит рожден ден на красивата ти дъщеря!Нека бъде много,много щастлива!

За чудесната и грижовна мама:

Диде,много се задълбочаваш!То аз сама си избрах снимките,а той ги направи.Аз исках да се видя на тяхно място.А своето лице постави на мястото на лицето на една горила,прегърнала горилчетата си.

Жабче,честито за придобивките!Дано ти се хване върбинката - много е хубава!
Аз ,след като ви писах и като легнах до дедко - та до сега!Голям сън сме му дръпнали!Какво ще правим нощес,не знам!Освен да стягаме багажите за острова  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт