ЗичеКогато си пуснах песента и почнах да се смея в 1.30 през нощта чак моят мъж стана да види какво има.Вика ми бе ти жена посред нощ си полудяла.От една страна ми беше весело,а от друга пък ми стана тъжно,че и на фолклора посегнаха с перверзии.Много се радвам за внученцето.Все по вече малки деца започват да се занимават със спорт и това е похвално не само за тях но и за родителите им.Може това дете да си стои в къщи да играе пред компютъра или навън с децата,но то се е заело с нелеката задача да се докаже като човек в това което най много му харесва.Браво на такива деца и родители.
Днес в Габрово се открива прочутият Габровски карнавал.Каня Ви макар и виртуално.Много е хубаво и забавно още от рано по централните улици започват шествията на маскираните а вечерта по площадите и музикалните програми.Тука ще бъдат и талантите от Музик айдъл.Айша може би Анито ще бъде с тях или са само те тук. Има и открит Бирфест,бира се лее на корем и се пекат кебапчета,кърначета кой колкото душа му иска.Та така ще премине денят ми в гости от далеч които ми дойдоха още от вчера,близки и приятели
Весел и изпъстрен с много настроения ден ви желая.
Хайде на карнавал
А тука Ви пускам един линк да видите как е пременен Рачо ковача за празника
http://www.actualno.com/index.php?act=news&cat=society&c … d=5&id=239105