КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз пък се чудя какво да метна деди ще си идва newsm78 newsm78 newsm78
 Утре Миши ще ходят на Козлодуй ,че Вики имат състезание ,а аз ще гледам Здравко, та и манжичка ще трябва да има за него .

# 181
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
У нас се тачи супичката на Зиче.  Wink
И Ани и Краско я хапват , дали пък знаеш рецептата.  Mr. Green
Вие с дедко сте лесни , ма на Здравун една супичка ще му е екстра.  Hug

# 182
Здравейте, ранобудни гълъбици!
Рано станали и сколасали!
Аз сега ще я почвам, лека-полека, че няма кой друг.
Днес съм сама. Стефан е със сестра си и зетя на лозето им, Бори другата му баба ще го вземе от у-ще и ще и погостува, така че съм само с майка ми. Отдавна не ми се е случвало да стоя на тишина, и да не мисля за обяд. На майка ми и носят "социалните".
Няма да излизам, така че ви предлагам компанията си!
Приятен ден на работещите, макар, че днес не е "петък, като петък", ама ще си спомняте голямата почивка и ще ви е по леко!
Приятен ден и на неработещите, за нас дните от седмицата нямат чак такова значение, каквото и да сготвим, както и да чистим, като се върне домочадието "всичко изчезва"!
Здраве да е!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:19 от Танита60

# 183
Зиче ако искаш да ти метна една супичка за Здравунчо по спидитоооо hahaha hahaha hahaha

# 184
  • Пловдив
ЖАБЧЕ не нИ я знам рИцептата я я дай  Joy Joy Joy
АААААААА тя МОНИ ми прати по спидито  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сложих грах със пилешко манжичка, руладини на МАГИ и сега яйчено кремче ще забъркам и са готови за днес големия и малкия мъж Mr. Green Mr. Green Утре ще спретна на здравун една супичка ала зиче  Hug Joy Жабче и ние много я тачим Peace Peace
Прияли ми са се и тиквени кюфтенца ама утре и тях може да връкна набръжки те поне стават бързо Peace

# 185
  • Географският център на България-Габрово
Добро утро ранобудни пчелички.
ЗичеБлагодаря за закуската,само с очи да се наядеш като я гледаш.
СветлеТова гълъбче ти носи послание.Пари ще ти излязат отнякъде,за всеки случай си пусни едно тото
Прегръщам Ви и Ви желая на всички  лек и прекрасен ден.И за да започне весело денят ето и нещичко от мен

Мъж и жена се развеждат. В съда, съдията пита:
- Госпожо, защо искате да се разведете?
- Мъжът ми непрекъснато ме нарича крава!
Сдобрил ги съдията, а мъжът обещал да не я нарича крава.
На излизане пред съда жената започнала да злорадства:
- Видя ли, сдобриха ни?!
Мъжът ядосано отговорил:
- Трай, че като те ковна между рогата...

# 186
Зиче - я казвай супичката ,че в нашата къща се тачат много Grinning Grinning Grinning
И на мене  ми се бяха прияли тиквички,ама пържени  .Та снощи   по мързеливия начин - в тава във фурната
ехаа - с кисело млекце,копър и чесънче
Вкусотийка Grinning Grinning Grinning

А после - що съм дебела Joy Joy

# 187
Уфатна булка , бе.  Heart Eyes
Спретна набърже менюто , браво.  Hug
И супата ти дошла по куриера , е те това е.  Laughing
И мойта манджа е готова , салатката спретвам
след малко и присядам на обяд.  Crazy

# 188
  • Пловдив
Грахената манджица готова ,супата и тя само да я застроя ,руладините са навити ,после като се върна от Жоро само ще ги пъхна да се пекат,кремчето и то е готово Peace Peace  Хайде стига им когато го изядат пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЖАБЧЕ аз като не готва много и  се затъжвам за готвене защото много обичам да се цапотя Mr. GreenHug Hug
ГЪБЧЕ ами супата с топки /топчета/ ама аз слагам квото ми дойде като зеленчук крумидец,чушчица,морков и непременно доматки ,че моите не ядат бяла супа Mr. Green
Застройката я правя с три с.л.кис мляко и едно две яйца.Пак така с повече мляко я харесват. Mr. Green
ВЧЕРА АЗ ПЪК  ЯДАХ ПЪЛНЕНИ ТИКВИЧКИ С КАЙМА МММММММ Hug Crazy
ДУНЯ нали знаеш ,че очи хранят Hug Hug когато е поднесено красиво и да не е толкова вкусно пак ти харесва.
Ида внимавам с рогата ааааа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 189
Поздрави на Жорката и Геритата.  Hug
И да не забравя - да пожелаеш успех на Викито и очакваме
добро представяне , в което не се и съмнявам.  Heart Eyes

# 190
Охооо,тука сте се разготвили,а?  Crazy Crazy Crazy Crazy
Аз пък изядох тука едни кюфтаци и една зелена салатка...И сега съм сита и доволна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 191
  • Географският център на България-Габрово
Грахената манджица готова ,супата и тя само да я застроя ,руладините са навити ,после като се върна от Жоро само ще ги пъхна да се пекат,кремчето и то е готово Peace Peace  Хайде стига им когато го изядат пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЖАБЧЕ аз като не готва много и  се затъжвам за готвене защото много обичам да се цапотя Mr. GreenHug Hug
ГЪБЧЕ ами супата с топки /топчета/ ама аз слагам квото ми дойде като зеленчук крумидец,чушчица,морков и непременно доматки ,че моите не ядат бяла супа Mr. Green
Застройката я правя с три с.л.кис мляко и едно две яйца.Пак така с повече мляко я харесват. Mr. Green
ВЧЕРА АЗ ПЪК  ЯДАХ ПЪЛНЕНИ ТИКВИЧКИ С КАЙМА МММММММ Hug Crazy
ДУНЯ нали знаеш ,че очи хранят Hug Hug когато е поднесено красиво и да не е толкова вкусно пак ти харесва.
Ида внимавам с рогата ааааа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зиче много си права.Но при мен очи пълни а уста празни.Аз какъвто съм терминатор на всичко било то солено или пък сладкиш,няма да остане и трохичка от това което предлагаш.Добре,че е само на картинка

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:58 от dunia53

# 192
Зиче- мерси за супичката Hug Hug
То и аз подобни ги правя,ама не слагам нарязан лук ами пускам цяла глава ,защото щерките  му се мръщят Mr. Green
А той пак си пуска аромата ,ама не го ядат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
  • Пловдив
Ще ги поздравя всичките ЖАБЧЕ смяхме се вчера ,,с него , Joy
 пита ме -И какво стана сега оня ден с теб оправи ли ти се вече?
 аз му викам- Мани Жоре луда работа ooooh!
пък той- Аз съм лудия ,че не разбрах ти колко си луда  Mr. GreenJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голям смях падна с него Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще поздравя и Вики оня ден имаха квалификации на набор 1999-2000г та и там много добре се представи  Peace
Ето ако  ви се гледа видео ,тя е в най далечния втори коридор и на двете плувания, първата която ги бие е голема 99 набор и родена в началото и плува от 5г Peace
Тя излезна на крол трета бият е с 8 стотни а на гръб е втора . Hug
Но по важното е ,че детето се раздвижва и няма проблем с ръката  вече Peace Peace  

http://mi6y.multiply.com/video/item/43/43

Хайде аз отнасям че закъснявам от два и половина съм  Mr. Green Mr. Green

# 194
Изгледах видеото.  Peace
Браво на Вики , плувкиня си е детото, няма спор.
Много , много успехи , тя ги заслужава.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт