Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 339
  • 858
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И мен миналата година ме гледаха ококорено как кърмя на плажа тогава 6 мес. бебе, а на другите жени по монокини не им обръщаха внимание. Явно гърдите МОГАТ ДА СЕ ПОКАЗВАТ , но най-невероятното и странно предназначение е да се кърми с тях.

# 811
От 31-ва стр. насам не съм чела, та може и да повтарям някого, но:
Редовен медицински преглед, кърмата ми вече не е хранителна, тутакси да го отбивам. Дотук нищо ново!
"Той сега те използва вместо биберон!"
Е, вярвам ще се съгласите, че гърдите се появяват на бял свят далеч преди биберона и че той е измислен впоследствие като техен заместител, а не обратното.   Joy

# 812
  • София, Младост 2
Една смешка и от мен - не е абсурдна реплика, но е много свежа контра на най-често чуваните коментари относно кърменето.
Жалва ми се един приятел колко е трудно, като няма баби и няма на кого да оставиш детето дори за една вечер. Аз се включвам съчувствено, обяснявайки, че аз като имам баби, е все тая - пак не мога да оставя дребната. Той се замисля за момент и прави връзката:"Аааа, ти още я храниш" hahaha Това е - само кърменето е истинска храна newsm10 smile3521

# 813
...... Той се замисля за момент и прави връзката:"Аааа, ти още я храниш" .....
smile3501 smile3501 smile3501

# 814
немога да се сдържа :

А бе жена не си вгорчавай живота, природата си zнае работата, ако трябваше да zасичаш часове и милилитри щеше да те оборудва дядо Боже с часовник и водомер Hug.

smile3532

surfline, смях се през сълзи  Hug

# 815
немога да се сдържа :

smile3532

surfline, смях се през сълзи  Hug

Питай ме мен като ми го каzа това акушерката седмица след като ни иzписаха...раzбира се и аz исках да цедя да zнам колко яде бебето(при нас на опаки не качваше мацката)...сега мисля да шътна помпичката преz ebay и да ходим с таткото да иzпием парите Mr. Green.

# 816
"Аааа, ти още я храниш"
Много е свежо. Laughing

# 817
  • София
Първия месец кърмата ми намаля и свеки и майка и изкоментираха"Еми така е , сега ще ти спре, защото излизаш преди 40-тия ден" До 40 дни кърмачката не трябвало да излиза и да се прибира по тъмно Joy #2gunfire

# 818
  • Gabrowo->Sofia
Първия месец кърмата ми намаля и свеки и майка и изкоментираха"Еми така е , сега ще ти спре, защото излизаш преди 40-тия ден" До 40 дни кърмачката не трябвало да излиза и да се прибира по тъмно Joy #2gunfire
о, даааа и на мен така ми казаха, и да не излизам по тъмно, и да не изпращам гости, и да не давам на заем....другите не ги помня. ама аз толкова и се съобразявам. каквото ми казаха, аз все наопаки съм правила  Mr. Green и вече осми месец кърмя.....
а на моя приятелка - вегетарианка - свекърва и казала пред педито, че бебето малко наддава, щото снахата е вегетарианка и къмата и е слаба! в този случай обаче, лекарката застава на страната на кърмещата майка Wink

# 819
Ох,пак съм аз.Имам нов бисер newsm78
Една комшийка онзи ден обясняваше как кърмила детето си до годинка и детето не боледувало.Зълва й също кърмила,но детето много боледувало...
И тук идва великата реплика на свеки;"Ооооо,ми то кърмата й е нямала антитела"

Има ли такваз кърма newsm78

# 820
Прясно, прясно:
отивам онзи ден на консултация -мериха ни, прегледаха ни и след въпроса" Захрани ли вече" и мойто "Не. След като навърши 6 месеца" следва
" Искам да те предупредя за анемията и недоимъците на вещества и витамини  които са вследствие на късното захранване и понеже си прецедент в мойта практика искам да подпишеш  "декларация" че кърмиш по собствено желание" Mr. Green
Е подписах гордо, гордо следният текст:
По изричното настояване  на майката детето ще е само на кърма до навършване на 6м

# 821
Pile да си върже гащите доФтора. Ееей, голям стах от туй пусто късно захранване  Twisted Evil
Нас и с рахит ни плашеха освен  с анемия.

# 822
  • Анкх-Морпорк
Ееее, Pile, твоята номинация е надлежно документирана, печат има ли?  Laughing
Да почнат и другите да искат подпис под твърдения като "кърмата ти е като фанта лимон"...
Много съм съм любопитна като се опре до писане, колко педиатри ще се подпишат под думите си за "нехранителна кърма" или "след 6-ия месец не е физиологична"?

# 823
Pile взе ли екземпляр и за теб? това е като виц направо!!!

# 824
Прясно, прясно:
отивам онзи ден на консултация -мериха ни, прегледаха ни и след въпроса" Захрани ли вече" и мойто "Не. След като навърши 6 месеца" следва
" Искам да те предупредя за анемията и недоимъците на вещества и витамини  които са вследствие на късното захранване и понеже си прецедент в мойта практика искам да подпишеш  "декларация" че кърмиш по собствено желание" Mr. Green
Е подписах гордо, гордо следният текст:
По изричното настояване  на майката детето ще е само на кърма до навършване на 6м

Вече си документирано заклета кърмачка, нямаш мърдане - само да си се опитала да се откажеш  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт