Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 75 407
  • 858
  •   1
Отговори
# 495
А това последното съм го чувала във всякакви варианти. Като се почне от люта чушка и горчица и се стигне до свинска мас с кафе (да горчало) Shocked

# 496
"С първото дете имах един пръст каймак като се изцедях. Кърмих си го без проблем. С второто обаче почти нямаше каймак - само малко на върха. Педиатърът ми каза, че тоя път не произвеждам добра кърма и започнах да дохранвам"

# 497
Педиатърът ми каза, че тоя път не произвеждам добра кърма и започнах да дохранвам"
Тоз педиатър сигурно е крупен производител на кърма ... Twisted Evil

# 498
  • София
А това последното съм го чувала във всякакви варианти. Като се почне от люта чушка и горчица и се стигне до свинска мас с кафе (да горчало) Shocked

И се премине и през гранофорин ли беше (онуй зеленото за зъбите).

На моя бивша колежка бременна в шести месец мамологът и казал, че с нейните канали нямала да може да кърми.

Признавам си, че не знам по какъв начин влияе това какви са каналите на гърдите, но чак пък да не може да кърми...

# 499
  • Стара Загора

И се премине и през гранофорин ли беше (онуй зеленото за зъбите).

И за сажди съм чувала, от една весела ромка Joy
Която при вида на сучещото пораснало кърмаче настояваше "Отбивай ма, како, отбивай, че после голям зор..."

# 500
И за сажди съм чувала, от една весела ромка Joy
Която при вида на сучещото пораснало кърмаче настояваше "Отбивай ма, како, отбивай, че после голям зор..."

hahaha hahaha hahaha

# 501
Днес ми казаха "ефикасно средство за отбиване". Ставало от раз. Та методът се състои в намазването на зърната на гърдите се с.... люта чушка #Crazy #Crazy #Crazy
Ей, доплака ми се Cry Само като си представя плачещото ми, стреснато и уплашено бебе, което търси утеха, а аз съм решила да отбивам Confused с люта чушка Shocked Честно понякога хората сме ужасни. Никое животно няма да причини подобна гадост на бебетата си. А уж сме били разумни - плюя аз на такъв разум Sad

# 502
Методът с намазването на зърното с нещо гадно (май беше горчица) е описан и в Книга за кърменето, между другото. Беше описан случай на говорещо кърмаче, което майката не успява да убеди, че една седмица млякото й ще е бъде горчиво (поради някакво лечение трябваше да спре да кърми за известно време) и прибягва точно до намазване зърната с горчица. За съжаление след спиране на лечението, тя вече не успява да убеди детето си, че млякото й пак е сладко и детето не пожелава да засуче...

# 503
Наскоро ходих при гинеколожката за преглед на гърдите след 1 год и 3мес кърмене.Тя:"И кво е това кърмене толкова време...Онанирате ли с тези деца, кво правите. След 6тия мес. няма никакъв смисъл кърменето".
Без коментар Crazy

# 504
Наскоро ходих при гинеколожката за преглед на гърдите след 1 год и 3мес кърмене.Тя:"И кво е това кърмене толкова време...Онанирате ли с тези деца, кво правите. След 6тия мес. няма никакъв смисъл кърменето".
Без коментар Crazy
#Crazy И това го казва лекар, майко мила #2gunfire

# 505
  • Стара Загора
Ей това вече наистина е идиотско изказване, толкова идиотско, че само "абсурдно" не му стига за определение  #2gunfire

# 506
  • Варна
Той и моя гинеколог,уж се слави за един от най-добрите в града,а и мамологични прегледи прави,ама същото ми го каза,т.е. кърмата се разваляла след 6-я месец.И като го питах защо СЗО препоръчва кърмене до 2 години,той ми отговори "Аааа, те нещо са се объркали СЗО" Laughing
А ето и нещо което днес ми се каза по тел от една приятелка.За мен е абсурдно затова го споделям с вас:
От това кърмене детето ти не може да понесе сокчето от ябълка.Моето(на 3месеца) понеже го хрананя с АМ и знаеш ли как го обича/добре понася сокчето.То АМ е някакси по-близо до сокчето,не е като кърмата,различно е.

# 507
"Аааа, те нещо са се объркали СЗО" Laughing

То АМ е някакси по-близо до сокчето,не е като кърмата,различно е.

определено онези от СЗО не са наясно с балканските работи, а за това, че кравите вече дават ябълков сок или ябълковите дървета раждат млечни плодове - нямам коментар!

# 508
То и аз чух, че с това продължително кърмене съм си изнежила детето и затова ми е направило АБКМ. Но това за сокчетата не го знаех. Значи правилно съм решила сокчета да не й давам до годинката Wink hahaha Тя както не е пила АМ може и към тях да ми направи алергична реакция Joy

# 509
 Преди време една позната си направи пластична операция на гърдите - сложо силикон. Сега дъщеря и е на 15 но тя мисли за второ и говорила с акушер гинеколог и той и казал че няма да може да кърми щото млякото щяло да има вкус на синтетика hahaha, отмивайки от силикона => ще е вредно за бебето #Crazy. Тя е достатъчно умна жена и няправо си излязла от кабинета без да се обяснява #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт