Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 387
  • 858
  •   1
Отговори
# 150
И аз да споделя какво чух днес на детската площадка - кърменето след десетия месец било вредно, защото причинявало кариеси, а кърмата била киселинна
казано е от лекар  Confused

# 151
И аз да споделя какво чух днес на детската площадка - кърменето след десетия месец било вредно, защото причинявало кариеси, а кърмата била киселинна
казано е от лекар  Confused
newsm65

hahaha hahaha hahaha

Ей сега ще ви разбия обаче - една приятелка се "лекува" като си пие урината Sick  #CrazySick  #CrazySick #CrazyНай-лошото е, че кара и детето си така да се лекува SadЕ т'ва вече е срахотна гнус Close
Цитат

Еееее Animal Pig smile3537 smile3517

# 152
Ей сега ще ви разбия обаче - една приятелка се "лекува" като си пие урината
меринка, това май наистина се практикува....
аз даже съм чувала за хора, които са се излекували така
обаче ще излъжа точно за какви болести беше.... знам че и за разни кожни проблеми се използва също... то малко ОФФ стана  Confused

# 153
"Малката имаше много силен сукателен рефлекс - в болницата цокна, обаче още не ми беше дошла кърмата, тя се нервира от това и отказа да цока повече" - моя приятелка по повод това как бебето й се е "отбило".

# 154
Свекито оня ден по въпроса, че бебока предимно кърма нагъва и то яко по желание, кога отвори уста - цица в устата, хаха... та тя ми вика: "Ооо, трябва вече супички да му даваш! То след 6-тия месец кърмата е така.. за залъгалка само!"  Joy

# 155
В градинката пием кафенце с мамите и около нас щтъкат и няколко поотраснали дечица (6-7г). Ива огладнява и аз я слагам дискретно на гърдата, но някак привлякох вниманието на едното детенце и то въртя, усуква се и накрая ме попита:
- Мери приспиваш ли я Ива? Rolling Eyes
аз- Не храня я! Laughing
- С какво?
- Ми с мляко.
- А къде ти е шишето?- още по изумено ме гледа сладура и се вре да види от къде го вадя това мляко Mr. Green
След което се намеси майка му и го подгони да не ми досажда Laughing
Последвалия коментар: "Като започне да задава неудобни въпроси при тебе ще го пратя!" Laughing

# 156
  • Стара Загора
 Joy  Laughing Joy
Ох, мери, много се смях на тази история, а тя всъщност е трагична  Confused

# 157
  • Германия
.....
Последвалия коментар: "Като започне да задава неудобни въпроси при тебе ще го пратя!" Laughing

Тц.Тц..ще развращаваш децата ти, а! tongue2

# 158
А аз ще ви разкажа една стория от преди 50 години. Баба ми кърмила баща ми до 4 години като най-малък в семейството. Един ден решила че ще го отбива. И една вечер седи си баба с комшийките на улицата и си приказват. Отива баща ми и казва на баба ми.:
- Дай да цокам  baby_neutral
- Нема да ти дам Naughty. Бегай от тук - развикал му се баба
- Ако не ми дадеш да цокам ке палам сушилнята #Cussing out !!!!!!!!
Баба ми спокойна че е загасила отдавна огнището не му обърнала внимания, а той да разрови да намери една гуга с жар и да подпали настина сушилнята.
Тази история я знам защото след като изгоряла сушилната татко обещал на дядо че като порасне ще му направи нова.  И така сега на местото на сушилнята има 4 - етажна къща. 

# 159
- А къде ти е шишето?- още по изумено ме гледа сладура и се вре да види от къде го вадя това мляко Mr. Green

средното дете в семейство с 3 деца ме попита: "Ама ти какво правиш?" /кърмех Яна/
"Кърмя!"
"Какво е това?"

# 160
  • Стара Загора
Сега разбира защо някои не искат да кърмят до 1-ви клас. Страх ги е за къщите им  Mr. Green

# 161
А днес и аз чух реплики от педито от сорта, че не трябва само да кърмя, ами трябва да започвам вече със сокчетата, за да минем другия месец на кашички ... Аз като му казах интернет ... и той като се възмути .... анемия ... желязо, не е достатъчно за детето
а сега и репликата " А ми то ще му е скучно само да сучи" Това ме убеди да не споря с него. А аз го мислех за по-отворен доктор

# 162
  • Стара Загора
" А ми то ще му е скучно само да сучи"
Ей това изказване направо изби акулите в Черно море hahaha hahaha hahaha
Горките ни деца, на каква скука ги обричаме само...

# 163
Аз съм от некърмещите  Mr. Green обаче имам приятелка, която кърми сина си. Бебето е на 3,5 месеца. Един ден си говорим на едно кафе и обсъждаме докога смята да кърми. Диляна (приятелката) каза, че иска поне до 7-8 месец да не се предава, а ако може ще гледа да запази нощното кърмене колкото се може по- дълго. Тогава една от другите майки съвсем компетентно обясни, че от продължителното кърмене децата затъпявали, защото сученето ги успокоявало и неможели да развиват мозъчетата си

# 164
А наградата ще е тениска с надпис: "Аз съм кърмен до пълнолетие. А ти?"  Mr. Green hahaha Или: "Мама ме кърми до сватбата, сега ме кърми жена ми." Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Тия дни ще прегледам темичката и пускам номинацийките. Помагайте с най-запомнящите се фрази.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт