Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 938
  • 477
  •   1
Отговори
# 90
Eli_gu, привет.. моля те пиши по-често, ей така за отмора и развлечение

миа-ата, да ви е честита ДГ. Ти май си стреснала директорката с напредналата бременност и е решила да ти се обади, да не се притесняваш чак до понеделник
Marina, бъркаш шарките.. тази опасната при бременност Рубеола
1) Симона е ваксинирана за нея
2) не върлува тя по градините
3) опасна е обикновено през първите месеци по време на органогенезата

Шарките, които върлуват в градините са  Скарлатина и Варицела. Кофтито, че скарлатината задължително минава през АБ..въпреки, че колежката я лекуваха с хомеопатия и резултата си е ОК

Моите мъже отидоха да гледат 101 Далматинци и да се приспиват, а аз  Wine Glass

# 91
KOTE, искаш да кажеш да не се притеснявам ли? А дано всичко е ок, просто съм се шашнала...
Ели-гу,  искат да почне веднага, сега от юни, а не от септември... абе в понеделник, като я запишем ще гледам да се информирам подробно...Аз наистина не съм наясно още...и със шарките...и все си мисля, че аз като не съм боледувала е опасно сега за бебето...
А пък тая скарлатина направо ми накъдря косата.... Shocked

# 92
Симона не е за юнския прием, няма навършени 3 г
Сега ще излезе класирането, а после през септемрви ще ги взимат в ДГ

# 93
миа ата ,ася ,диди ,  честита ви градина !
при Васил нещата не се получиха от раз . беше 4-ти след чертата и с вс. ден минава по-назад - мистъри ви казвам !
и аз като миа ата и ели гу , се чудя как да го изумувам тоя въпрос с шарките .
за сега ето какво измислих - водя гВасил на варицела като вляза в 8-9-ти месец , ако се появи проблем могат бързо да извадят бебето , а баткото вече няма да е заразен .  ако разбира се не ме изпревари преди това ! ама още ще го мисля ,де !

а сега ще се фукам Crazy ! преди месец и нещо , събрах сили и махнах шишето с биберон и мляко за нощното приспиване - беше се счупило и го занесохме на поправка Wink! лесно мина номера , но пък Васил почти седмица изобщо не заспиваше на обяд - направо ми разказа играта . горе-долу по същото време , след стотици опити , номера и хватки да го науча на гърне(вършеше работата там само ако  уцеля момента ) се обърнах към изпитания метод - добрият стар пердах . така уплашено пищеше милия и се криеше и търсеше помощ  - скъса ми сърцето . чак комшиите от съседния блок ме питаха кво го правим това дете ! обаче устоях и след точно 2 дни -100 процентов резултат - казва си и за малката и за голямата работа , няма пропуск !
иначе  ми е златно детето ! когато го облека с пижамка , сам ми казва да го сложа в неговата кошарка , от там според зависи ,ако изляза заспива сам , ако легна и аз , понякога иска да му хвана ръчичката .обаче между 22-22.30 ч. , за което съм виновна само аз - едвам успявам да се събудя от следобедния сън към 16ч. , съответно и Васил се събужда тогава .
прави опити да си обува гащите - кога успява , кога не , за горната част няма умения .
дали може да се храни сам не съм сигурна - ми той не се храни просто ! единствения начин да му дам готвена храна е като му я набутам в устата и заплаша ако изплюе . "данонино" яде с лъжица сравнително успешно , както и вс. което се боде с вилица .
къпя го със слушалката на душа - голям рахат ! -за мен . за косата мрънка , ама няма кой да му обръща внимание .
аир , браво за шофьорския курс и аз искам да го изкарам някой ден  !ти си ми за пример !
хм , аз реших , че съм те шокирала с нестандартните си идеи !  случва се често с хора които не ме познават , а тези които ме познават се надявам да потвърдят , че не съм чак такъв шарен папагал #Silly!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 13:05 от oska

# 94
Коте, при нас не е така...Нашето е ОДЗ, целогодишно и има и нощуваща група...и аз мислих, че септември почваме, та за това сега се шашнах....те ми казаха веднага почват, т.е. при нас са приети само 6 деца, които се добавят към яслената група просто...Та аз затова се изумих, че влязохме в тези 6 бройки...

Успех още веднъж на всички  Hug

# 95
Мии значи трябва да почерпиш яко Simple Smile Да ви е честито

# 96
  • Стара Загора
Добър ден от мен bowuu
Гледам за градини си пишите и разни други вънуващи ме неща. Няколко дни нямах много време та сега сядам за малко от офиса /на работа съм днес/
Слави е приет във воената градина...и на есен с пуката/пушката/ на рамо тръгваме Crazy То записването лесно...ами после. Нищо неможем....с памперс сме...опитвам се да останем поне с нощия до градината. Мляко не пие вечер. За нуждите си - казва когато иска или просто когато е на кеф и реши, че трябва да слуша. Голям характер има и е голям инат...просто се опитвам да говоря повече и да обяснявам но и по гъзеца му играят шамарки. Карам му се преди няколко дни, че е с големи претенции /става въпрос, че 20 мин. ме мота кой маратонки да обува - тези..не другите мамо/ а той невъзмутим - мамо не викай..говори тихо Crazy
Любовта на живота му е баща му....просто мен ме имат там за някаква вещ в къщата и инкубатора дето износи Слави Mr. Green Обръща ми внимание само ако баща му го няма...т.е просто защото няма кой друг да дразни и започва мен Twisted Evil
Вечер заспива на нашата спалня и баща му го мести после в кошарата и така кара до сутринта. Заспива сега около 22-22,30ч. което си е ок за мен и баща му. Зимата нямаше къде да изразходва енерията и направо бяхме #Crazy заспиваше и в 02ч. а ние сутрин в 06ч. на работа...като зомбита бяхме.
Много е буен Crazy палав...не му чуват ушите въобщееее. Прави каквото си знае и това е. Като му откажем нещо започва тръшкането...ами оставя ме го. Ако сме на улицата се правим, че не е нашето Mr. Green
Яде сам когато реши само той Crazy И с лъжица и в вилица яде сам - нож не давам защото с тези две чирпански колена ще се заколи Mr. Green
http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/22/Slavi_2.8g#1
Малко снимки на Слави.
Днес много писах...чак немога да се позная.

# 97
Любовта на живота му е баща му....просто мен ме имат там за някаква вещ в къщата и инкубатора дето износи Слави Mr. Green Обръща ми внимание само ако баща му го няма...т.е просто защото няма кой друг да дразни и започва мен Twisted Evil

оооо познато  Laughing същите сме, тати там ли е, мама я няма  Wink Мъжът ми не помни от кога се е бръснал сам в банята, кво толкова му гледа на тоз златен тати, не знам  Laughing Писва му от време на време на човека  , единият път се стигна до там, че искаше нещо да и отвори, а той каза:- Мама ще ти го отвори,тя:- Не, тати ..........така  час, като разбра, че баща и няма да и го отвори, дойде и сама ми го донесе Crazy

за памперса- от 1 май сме без, видя от Мишо, че ходи в "голямата" тоалетна и тя там ходи 5 дена  Crazy и хареса, сега вече може и в гърнето, щото нали е голяма и може сама, а пък на тоалетната трябва да я вдигам  Wink да чукна на дърво не се е напишвала до сега  и  си казва  Crazy Мишо и той голям психолог излезе, каза и:-  Плами, в памперса ходят само бебетата, значи си бебе  Laughing и тя май се засегна и го удари на чест  hahaha

Миа- Честито Hug аз си чакам, щото на мен никой не ми се обаждал Crossing Arms

п.с. мразим да работим в събота, мрън

# 98
Зеле, не мърмори. Огън не остана от днешния полу-работен ден..
Аз сама ще се издам.. ударих го на мързел днес и с две думи никвата не я свърших..
Мъж ми ми бутна една муха, че можело през Август да се измъкне за седмица и сега оглеждам да организирам почивка.. Има страшни изкушения за море, но малкото живот и здраве отива на 19.07 с баба и дядо..

Хера, че ти пък защо показваш всички обувки Naughty не прави тази грешка..
За тати, че е злато се подразбира .. не случайно аз съм изгонената в хола на дивана  Mr. Green
Във военната градина викаш, с пушката на рамо .. не му ли е рано за занаят на това дете  Crazy

# 99
  • Стара Загора
Във военната градина викаш, с пушката на рамо .. не му ли е рано за занаят на това дете  Crazy
В Стара Загора направиха военна градина, която ще е на бюджет към военните и няма да има нищо общо с Общината. Там ще са деца само на военни. За занаят - ранко му е...ама като го гледам към пияндурниците се ориентира Crazy Дай му бира и му гледай сеира.
Ние на море ще ходим 10 дена от 08.08. И малко на балкан ще го водим. Та така.

# 100
Зеле, не мърмори. Огън не остана от днешния полу-работен ден..

Да, де, ама си представи зелена градинка, пък ти гледаш морето и пиеш биричка  Mr. Green Това в смисъл, че и аз цял ден ровя из нетя и не съм се разработила кои знае колко  Crazy

За занаят - ранко му е...ама като го гледам към пияндурниците се ориентира Crazy Дай му бира и му гледай сеира.

Ти пък сега, тренинг трябва да има детето, няма мацките да го напиват я  Crossing Arms

# 101
Чшшш, алоууу, обърнахте го на чат тука.... Ей ся натискам информирай модератор..... Амаха.... Mr. Green

За спането - както падне, в колкото часа падне, както стане... Това режимът, вече е мираж...
За градината - записана е, приета е, но трябва да я местя в друг квартал.... Как ще стане акълът ми не го побира, защото в новия квартал всичко е пълно...
За храненето - сама... Никви такива мама да дава... Много се гордея с това, че дори много рядко успява да се омаже като малачка...
За памперса - напредък... Махнах дневния, нощния го държа за хубост, иначе и той доста често е сух...
БИБАТА обаче ще е и на бала... и мьекУтУ (сатенена калъфка на възглавница). Война и терор за бибата и мекУтУ....
Правихме кръщене - снимките са в профила ми във фейсбук... Vyara Staneva...
Свате, зетя много убав...

Извинете телеграмният ми стил... Спи ми се че две не виждам, а тя едва сега заспа... ама ще стискам очи...

# 102
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре.За сега малкия все още се гледа с баба си, а на есен се надявам, че ще ходим на градина Praynig.Уж е общителен, но се страхувам от това, да не се заинати, защото е ужасен, когато реши, че нещо ще стане както го иска той.Определено обаче с боледуването сме по-добре, за 9-т месеца се разболя два пъти и успях само с нишадър да го стабилизирам за два дни.
миа ата ,ася ,диди  ,  честита ви градина  bouquet !
Хера, страхотни снимки Peace!Да ти е жив и здрав палавника Hug!
за спането-заспива късно към 23:00-24:00, та за градината не знам какво ще се правим ooooh!.
памперсите-за мен е мираж това да махна нощния Sad.Притеснявам се, че аз се напикавах до 3-ти клас, а това е наследствено, та и малкия може да е същия Cry.
Иначе отказахме млякото, но още се сеща за "бебешкото шише" ooooh!.Него не знам кога ще го хвърля #2gunfire.
Ето малко снимки и от нас http://www.album.bg/qnislav/?view=3&page=1

# 103
Ей, темичката ни се е съживила!  Hug
Мише, от 26-29 юни съм в Свищов. Ако си свободна - може да се видим. И без това мисля да го ударя на туризъм, че взимането на изпитите ми се струва мираж.
Абе, как може някой изрод да напише учебник от 1300 страници и то с формули  #Crazy newsm78. Тоя народ съвсем се е сбъркал! Twisted Evil Аз пък няма да го чета целия Crossing Arms !
Херка, Блажко бира не близва, че "голци" (горчи), ама сестра му компенсира - отдавна не топва пръстче, а цяла ръка и ближе в захлас. После обаче спи без да помръдне  Mr. Green.

# 104
evelinar, само ме напомни преди това и съм на линия.Съжалявах, че предния път не можахме да се видим, но доста неща ми бяха тогава на главата Cry!Този път обещавам да се видим Hug.

Общи условия

Активация на акаунт