Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 885
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Цял следобед се чудя какво да напиша! Sad
Бог да пази душите на всички загинали в нелепия инцидент от днес на Бакаджика. Flowers Rose Flowers Rose
Много пъти сме ходили там,мястото е много красиво и живописно.
Просто нямам думи да опиша бушуващите чувства в мен!
След като заминахме в събота,София се разлюля от земетресение.Сега пък,това!
Бог да ни закриля и пази!
Praynig

ВАВА
,разведряващо ми подейства историята за Спасовден!
Ама какви са ги разказвали нашите баби едно време! Blush

# 256
Бог да пази душите на всички загинали в нелепия инцидент на Бакаджика. Flowers Rose Flowers Rose
Praynig

Вава, много пъти съм се чудила от къде идва това: "Те ти, булка, Спасовден". Добре, че си ти, та да науча нещо. Прочетох само версията на етнографа Ангел Гоев. За другата не ми остана време, срама все ще го преодолея някакси  Embarassed

Уини, желая ви много любов, страст, гъвкавост и разбирателство и здрави, умни и красиви деца!

Дакра, снимките на Мити от детската са страхотни, много ми харесаха и тези на гърнетата. Иначе и двамата ти са големи сладури, отдавна ги харесвам аз. И въобще цялото ви семейство ми е много симпатично. Почти като обяснение в любов   Blush  Дано се радвате на спокойна и приятна почивка !

Някой беше питал за работата ми - не ме питайте  ooooh! положението хич не е добро. Най-лошото е, че новата шефка е недостатъчно компетентна по повечето работни въпроси. Всеки ден (понякога и по два пъти) се случва да ми вдигне кръвното за нещо. Не се издържа. Дано с времето се пооправят нещата, защото ми иде да се гръмна.

Пчеличка, много ми беше приятно да те "видя"  Hug Браво за вашите постижения! Успехи във всичко ви желая и по-често да драсваш и тук по някой ред.

Вили, не знам какво да те посъветвам за местенето. По принцип е малко неприятно, след като детето е свикнало. Но пък, ако е за добро, съм ЗА. Деси ти е дала добър съвет. Проучи нещата и действай! Ние сме с теб, каквото и да решиш  Hug

И накрая, но не на последно място:

Честит рожден ден, Мини!
Бъди много щастлива, много здрава, много обичана и обичаща!
Бъди благословена!

Желая на всички прекрасен и усмихнат ден, въпреки намръщеното време!  Hug

# 257
Добро утро!
Честит празник със закъснение на Уини и много-много радостни мигове на Мини!
Да сте здрави и щастливи и много обичани!

Прекрасен ден на всички!

# 258
  • София
Цял следобед се чудя какво да напиша! Sad
Бог да пази душите на всички загинали в нелепия инцидент от днес на Бакаджика. Flowers Rose Flowers Rose
Много пъти сме ходили там,мястото е много красиво и живописно.
Просто нямам думи да опиша бушуващите чувства в мен!
След като заминахме в събота,София се разлюля от земетресение.Сега пък,това!
Бог да ни закриля и пази!
Praynig

Мери, чувствам се по същия начин с тази разлика, че чух новината късно следобяд(много тихо слушаме радиото)
Възмутена съм от хорското безхабери, немарливостта и тарукатлък заради, които загиват хора - първо загинаха 18 сега 16 .... да не говорим за ежедневните
Това че излизат с неизправни превозни средства е все едно да излязат с пушка и да стреля...

# 259
Отново на такъв хубав празник толкова много жертви.Аз също късно снощи научих.Мир на душите на загиналите Flowers Rose Flowers Rose

# 260
  • Пловдив Белащица

Честита годишнина Уини.
Желая ви дълги години съвместен живот, с много любов, разбирателство и щастие.

Честит рожден ден Мин.
Нека дните ти да са озарени от много щастие, здраве и любов.

# 261
Пиша два поста един след друг просто защото исках да разделя двете събития.
Мини, честит рожден ден!
Желая ти безброй вълшебства и чудни мигове, които да изживееш с прекрасното си семейство.
Бъдете всички живи и здрави  bouquet

Лили, много ме развълнуваха думите ти.Само ще кажа, че е взаимно Hug
Снощи в летния театър на града училището на Петьо проведе традиционния си училищен празник преди ваканцията.На него се изявяват деца от училището, които посещават различни извънкласни занимания.Не очаквах,че толкова много ще ми хареса.Народни танци,модерни танци, песни, театрална школа, пантомима, грамоти за учителите избрани от училищния парламен и много други.От най-малките/предучилищна група към училището/ до най-големите.Беше много хубаво.

# 262
  • София
.

Честит рожден ден на Мини!
Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата жена и най-гордата майка! Бъди много здрава и усмихната!

# 263
  • София
За трагедията в Ямбол - просто нямам думи.  Cry Мир на душите на тези злощастни хора, които са отивали на празник.  Praynig Гадни еднолични търговци, които се опитват да изкарват пари и возят хора в 30-годишни гробници, чието място е единствено в музея на социалистическото изкуство, а возят собствените си дебели задници в прескъпи лимнузини. Просто вече ми се  Sick

# 264
Flowers Rose Flowers Rose
Сега се сещам за един случай, още преди да родя - една колежка беше върнала един автобус. Не се съгласи да качи децата( 3-4 клас бяха), а имаше родители които протестираха, че им се проваля еднодневната ексурзия. Тя реши, че ще ги занимава в училище, но няма да рискува живота и здравето им. После разбрах, че са се отказали напълно да пътуват с тази фирма.

Мила Мими, пожелавам ти един прекрасен празник с много емоции и приятни изненади!  bouquet

# 265
Вили, браво на тази твоя колежка.Нищо не поставям пред живота и здравето на децата ми.Да им се чудиш на акъла на тези родители.
Петьо като ходиха миналия месец на еднодневна екскурзия класната ни увери,че фирмата превозвач е изпитана от училището и им ползват услугите вече няколко години.При изпращането аз дори и шофьора огледах дали ми изглежда надежден Mr. Green
Вили, а какво стана с изследванията на Наско.Нали секрети от нослето му вземаха?

# 266
Дакра, гърлен секрет му взеха, но всичко е наред. Няма и скарлатина, което ме притесняваше най-много. А и той вече е добре, не е вдигал температура или поне на пипане не ми е топъл. Утре ще се гледат с баща му, а живот и здраве в понеделник трябва да е на ясла.

# 267
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, стягам куфарите, нямам време да ви изчета и незнам дали утре ще успея преди полета да пиша. Честит празник на Мини, а за трагедията не съм чела и не съм чувала Cry

# 268
  • София
.

Честит рожден ден на Мини!
Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата жена и най-гордата майка! Бъди много здрава и усмихната!

# 269
Мини, честит празник! Бъди все така жизнерадостна и позитивна, обичана мама и съпруга! Весел празник днес  Wink

Благодаря за страхотните пожелания по случай годишнината ни  Hug

Вчера вечерта гледах новините и...думи нямам. Пак голяма трагедия и толкова много хора...Бог да бди над душите им и да успокои близките им  Praynig
След това показаха как едно дете го изтръгват от ръцете на баща му за да го пратят в Полша да живее с майката, която дори не говореше български. Детето плачеше и крещеше "помощ", докато го натикваха в един бус  Shocked  Sad Плакала съм снощи и не мога с думи да си обясня как е възможно да продължават да се случват тези абсурди в тая държава...  ooooh!

Дени
, лек полет и ще чакаме да ни пишеш от България  Hug

Дакра, чудни снимки! Много сте сладки  Heart Eyes  Heart Eyes

Пчеличка, радвам се, че се включваш. Браво на сладката Флоранс за новите постижения  Hug

Общи условия

Активация на акаунт