СЕДМОКЛАСНИЦИ - кандидатстване, документи, правила

• 22 737
  • 368
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Запис от мен.  Hug Супер темичка си имаме пак. Стискам палци на всички!  Praynig

Мънки, ЧРД на твоето детенце, макар и на патерица! Да ти е живо и здраво!   bouquet

Янита, много ми стана свежо като прочетох за бебчо. Ще се справиш, знам си! Ти 1 ден преди раждането записа малката в училище, шампионка си си!  Grinning

Късмет на всички!   bouquet

# 106
И ние си имаме резервен вариант - гимназията на Образователни технилогии. Едно на ръка, че ни е близко, друго - че сме доволни от школата. И цената е много прилична. Иначе шемета само се чуди как да стигне до игрището и да избяга от БЕЛ-а и математиката Позната картинка  Hug

Елица, да те питав дали ходи на преззентацията на Образзователни Техннологии в хотел Шипка на 09 и 10 май? Аз мисля да ходя в събота на 16.05.   newsm78

# 107
  • София
Момичета, радвам се на добрите резултати на децата по химия!  Браво на всички:) Ние сме с 5,20 , но чакам и  да обявят от НПМГ приравняването на точките от Олимпиадата по химия към оценка! Мн'оо се бавят нещо,.. Тази седмица, другата,..
В този ред на мисли благодаря на Кабо Алма и на bloomnicer за инфото за НПМГ  Hug 
Мънки, и ние нямаме лична карта , а станахме още през Февруари на 14, някакви срокове има ли за подаване на док-ти за тези карти.. , глоб(ичк)и.. Сега точно не е момента за такива занимания, та затова да попитам колко може да го отлагаме  Thinking

# 108
  • гр. София

и ние нямаме лична карта , а станахме още през Февруари на 14, някакви срокове има ли за подаване на док-ти за тези карти.. , глоб(ичк)и.. Сега точно не е момента за такива занимания, та затова да попитам колко може да го отлагаме  Thinking

Ние утре ще ходим да подаваме документи за лична карта и ще ви докладвам.Аз разбрах,че срока е 1 месец ,но не съм сигурна.Реших сега да го отхвърли този дерт ,че после ще стане по-спечено.

# 109
  • София
Аз пак да си питам: кажете нещо за гимназиите с английски(1-ва,2-ра,..), или училища с паралелки с добра подготовка

Някой спомена 22-ро с испански - и аз чух добри неща /говорих с преподавател от у-щето, познат на моя близка/ , имат и паралелка с английски

ellytza , ще чакам инфо, благодаря!

# 110
Янита, Вики за художествената гимназия ли се готви или за приложното училище (СХУПИ "Св. Лука")?

# 111
  • София
Чакайте да се похваля. По мои груби изчисления синът ми е изкарал 5.25 на пробния изпит в СМГ. Аз смятам, че това е един приличен резултат. newsm44

# 112
  • There I was on a July morning
Браво за добрия резултат.
Но чакам отзиви за нивото на трудност на задачите, в сравнение с тези в Регалия?

# 113
  • България
ние нямаме лична карта , а станахме още през Февруари на 14, някакви срокове има ли за подаване на док-ти за тези карти.. , глоб(ичк)и.. Сега точно не е момента за такива занимания, та затова да попитам колко може да го отлагаме  Thinking

До един месец трябва да подадете документи за лична карта, след това глобата е 20лв.

# 114
  • София
Скубиду, аз отдавна трябваше да споделя, че синът ми не е много очарован от школата. Очакванията му се разминаха с действителността. В момента продължава да посещава занятията, само защото остава още малко и защото аз настоявам... Та и със "същото желание" ходи на задължителните им пробни изпити, за които твърди, че са по-лесни отколкото в СМГ (всъщност, това не е само негово мнение). Твърди също, че не си дава особен зор на тези изпити и излиза от залата след час-час и половина. В същото време по време на пробните в СМГ стои в залата почти до края. В резултат на това резултатите в Регалия са с около 0.2 по-ниски отколкото в СМГ. Абе шантава работа.

# 115
  • София
ние нямаме лична карта , а станахме още през Февруари на 14, някакви срокове има ли за подаване на док-ти за тези карти.. , глоб(ичк)и.. Сега точно не е момента за такива занимания, та затова да попитам колко може да го отлагаме  Thinking

До един месец трябва да подадете документи за лична карта, след това глобата е 20лв.

SofiaV , 10х! Simple Smile
Ясно  - 20 лева сега или след 2-3 месеца, . все са си действие "изваждане"!
Аз, да си призная, изобщо не знех, че децата на 14 трябва да имат лична карта, мислех, че от 16г!,..

# 116
  • София
Чакайте да се похваля. По мои груби изчисления синът ми е изкарал 5.25 на пробния изпит в СМГ. Аз смятам, че това е един приличен резултат. newsm44

Hug Браво!   Simple Smile

# 117
  • София и там където не се пуши
Една моя приятелка извади лична карта на детето си след 1 год и нищо не и казаха. Ама знае ли човек кое районно на какъв кеф са.

bodra браво

# 118
  • София
Янита, Вики за художествената гимназия ли се готви или за приложното училище (СХУПИ "Св. Лука")?

За НУИИ (Национално художествено училище за изящни изкуства - махнали са обаче Х-то от съкращението  Mr. Green) се гласи. Кой знае защо не я влече другото. Обаче още няма никаква информация кога са изпитите и как да се запише за тях.  newsm78

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 09:46 от Янита

# 119
Здравейте момичета, имам един въпрос, надявам се да ми помогнете.Дъщеря ми ще се явява на изпитите юни по български и математика, след тях ще бъде извън страната.Въпросът ми е мога ли без нея да подавам заявления за класиранията или за записването в съответното училище.Благодаря ви предварително! 

Общи условия

Активация на акаунт