Катюшче, скрий всичко, което е с дълъг ръкав и дълъг крачол. Следващите дни се очаква захладняване, така че ще се оправи детето.
Нали ви разправях за одесията около Нене. И че писахме на Амек тойс и получихме много бърза реакция и в събота 2та броя Нене пристигнаха. Само, че куриера не ми взе пари и каза, че всичко било за сметка на изпращача. Аз бях безкрайно учудена. В плика имаше и календарчета, химикали, ароматни мечета. Писах на фирмата да ги питам как ще оправим парите. Днес имам отговор, че молбата ми била трогнала управителката и всичко е подарък за детето.

Таня не я приеха
А много ми се искаше и сега ще си се гледаме май още една година 
Аз съм до кривата круша
Като я сложа на гърнето пищи,реве,все едно много я е страх от него,незнам какво да правя
А и без биба не може да заспи,търси я,мрънка реве...Иначе само като заспива и я давам,през другото време не,ама... Тия две задачки ми се струват мисията невъзможна 
Я пусни някоя снимка да ви видим с Валдемир 
Съществуват още добри хора,много мил жест към вас 

.Браво и на шефката, как да не ги похвалиш после.Моната и Нене спинкат ли сега 
.Ние си те знаем каква си зубрачка иначе, та ще го вземеш 
.То май никой няма време за компа, щом не могат да се изпишат 2 странички за 5 дни
/Цветето на Цецето ли казваш или пак се бъркам
/.Не се ядосвай на свеки, че поне помага, хубаво-лошо, не обръщай внимание /то се намерило кой да го каже, дето някой път се дразня от нищо 
-препоръчвам и на другите да пробват 

Като прочетох МОЛ и викам, ааа там не съм била, не се отнася за мен. Сега видях чак, че на Хемус си била. Аз ходих в Сити центъра да купувам подарък на сестра ми
Майка ми по няколко пъти на ден й правила лапички със смрадлика /благодаря на Медхен, че се обади специално да ми набие тая смрадлика в канчето
, а и други мами тук ме посъветваха същото/. И отделно я е мазала с новото мазило. Вчере даже се обадих на дерматоложката да й кажа, че няма да ходим, защого то няма какво да му гледа. Ако пак се появят обаче тия обриви, веднага отиваме.
Аз за гърнето не се притеснявам, така или иначе от август ще действаме малко по-настъпателно, а за бибата....не мисля, че е проблем, щом я успокоява в този нервен зъбен период. Единствено това, че стои малко странно на такова голямо ходещо и говорещо човече, но туй да са ни кахърите. Много се ядосвам като пита някой много разбиращ защо още била с биба. Ми щото така иска детето! 

,

Добре дошла на bubolina85
Валдемир е страхотно име, да ти е жив и здрав. Радвам се, че се присъедини към нас.

Ама казвам ви, почти нон стоп е в устата й 
И на мен много ми харесва името на сина ти, да е жив и здрав!
, да ти пожелая и на теб същото, а
/ и лека вечер засега, че стана напечено 

Много странна двойка на пръв поглед, с голяма разлика в годините, на първо четене си казваш - малкото момиченце хванало чичкото баровец и сега той й изпълнява капризите и й прави сватбата на мечтите
Още не мога да се организирам и да приведа в ред, не че често го правя