НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 582
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Медхен, благодаря ти за комплимента  Laughing   

Катюшче, скрий всичко, което е с дълъг ръкав и дълъг крачол. Следващите дни се очаква захладняване, така че ще се оправи детето.

# 241
Момичета, привет!

Искам да споделя с вас нещо чудесно, което направи деня ми още по-хубав.  Simple Smile Нали ви разправях за одесията около Нене. И че писахме на Амек тойс и получихме много бърза реакция и в събота 2та броя Нене пристигнаха. Само, че куриера не ми взе пари и каза, че всичко било за сметка на изпращача. Аз бях безкрайно учудена. В плика имаше и календарчета, химикали, ароматни мечета. Писах на фирмата да ги питам как ще оправим парите. Днес имам отговор, че молбата ми била трогнала управителката и всичко е подарък за детето. Heart Eyes

Толкова мил и непринуден жест много отдавна никой не беше правил за нас. Страхотно е. Heart Eyes

Целувки. Hug

# 242
eй здравейте от мен отново , благодаря ви , че ми отговорихте , мойто детенце е момченце , казва се ВАЛДЕМИР , ще ми е приятно да се запознаем. Сега ще пробвам да пратя лично на Дес , а иначе как минават дните ни ...........ами нямам никво време за компа , затова и рядко пиша , с малкия сме по цял ден заедно , ходим в парка Заимов или по други забавления и общо взето това е , незнам какво още да ви кажа за нас .

# 243
Привет момичета  Hug
Честито на всички,които са приети в ОДЗ-та   bouquet Таня не я приеха  Sad А много ми се искаше и сега ще си се гледаме май още една година  Rolling Eyes Не,че не ми се иска,но си трябват и парички  Confused
Иначе сме добре,тичаме по цял ден из паркове и градинки,лудее,много бърбори...на китайски обаче  Crazy
Я кажете до къде сте с махането на памперса и биберона?  newsm78 Аз съм до кривата круша  ooooh! Като я сложа на гърнето пищи,реве,все едно много я е страх от него,незнам какво да правя  Tired А и без биба не може да заспи,търси я,мрънка реве...Иначе само като заспива и я давам,през другото време не,ама...  Тия две задачки ми се струват мисията невъзможна  ooooh!
Иначе и тя е в пубертетно-зъбна криза,много трудно заспива,само се върти,чопли нещо,мрънкоти,направо на моменти излизам извън нерви  Sad
Буболина85,привет   bouquet Я пусни някоя снимка да ви видим с Валдемир  Hug
Дита  браво на тази управителка   bouquet Съществуват още добри хора,много мил жест към вас  Heart Eyes
Момичета,аз ставам,че в петък съм на изпит и трябва да чета  Whistling
Приятен ден на всички   bouquet

# 244
  • София
Здравейте, милички  Hug

Нещо не съм във форма, а и нямам какво да пиша, затова ме няма  Laughing
А и така ме дразните като не пишете... Rage

Дитка, чак на мен ми стана мило и хубаво  Hug.Браво и на шефката, как да не ги похвалиш после.Моната и Нене спинкат ли сега Heart Eyes

Софи, чети за изпитите, не се мотай  Naughty.Ние си те знаем каква си зубрачка иначе, та ще го вземеш  smile3534

Буболина, добре дошла   bouquet.То май никой няма време за компа, щом не могат да се изпишат 2 странички за 5 дни  Mr. Green

Катюшка, кой си видяла вчера пред МОЛ-а  newsm78 /Цветето на Цецето ли казваш или пак се бъркам  Blush/.Не се ядосвай на свеки, че поне помага, хубаво-лошо, не обръщай внимание /то се намерило кой да го каже, дето някой път се дразня от нищо  Mr. Green/

Арабелка и Ванилия, явете се на проверка-веднага  Hug

Юлче, довечера ще правя пак супата ти   bouquet-препоръчвам и на другите да пробват Peace

Целувки засега  Heart Eyes

# 245
Ейй, голям студ е - почти го е докарало до 5-6 гр  Laughing .  Ели, сега се прибирам - да знаеш много пече и жеееееееега - яко.
Таш, изперкла съм да знаеш. Доста бях яхнала метлата сутринта. Естествено, че Цецето имах предвид.  Heart Eyes
Добре дшла на новата мама     bouquet

# 246
  • София
 Естествено, че Цецето имах предвид.  Heart Eyes

Аз пък не разбрах,че за мен става дума, добре, че Таш е Мара подробната  Wink  Като прочетох МОЛ и викам, ааа там не съм била, не се отнася за мен. Сега видях чак, че на Хемус си била. Аз ходих в Сити центъра да купувам подарък на сестра ми  Peace

Да ви се похваля, че дупето на Василия се оправи  Heart Eyes Майка ми по няколко пъти на ден й правила лапички със смрадлика /благодаря на Медхен, че се обади специално да ми набие тая смрадлика в канчето Hug, а и други мами тук ме посъветваха същото/. И отделно я е мазала с новото мазило. Вчере даже се обадих на дерматоложката да й кажа, че няма да ходим, защого то няма какво да му гледа. Ако пак се появят обаче тия обриви, веднага отиваме.

Софче, успех на изпитите! Hug
И аз със бибата и пампитата съм доникъде. Гърнето не го отразява, а бибата си върви в комплект с Мечо и едното без другото не може  ooooh! Аз за гърнето не се притеснявам, така или иначе от август ще действаме малко по-настъпателно, а за бибата....не мисля, че е проблем, щом я успокоява в този нервен зъбен период. Единствено това, че стои малко странно на такова голямо ходещо и говорещо човече, но туй да са ни кахърите. Много се ядосвам като пита някой много разбиращ защо още била с биба. Ми щото така иска детето! Crossing Arms

Добре дошли на новите попълнения!    bouquet

Таш, айде поуспокой се сега  Joy

# 247
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 248
  • София
Здравейте, прекрасни!  bouquet

Темата нещо позамря в последно време, но виждам, че днес вече има активност. Grinning Добре дошла на bubolina85   bouquet Валдемир е страхотно име, да ти е жив и здрав. Радвам се, че се присъедини към нас.

sofince С памперса съм оставила нещата на собствен ход. Имаше голям напредък за около месец и почти всеки път ходеше в гърнето, но от няколко дни загуби интерес. Ще чакам пак да се заинтересува. Няма дете останало с памперс до абитуриентската вечер и не смятам да го напъвам. Биберон не е ползвал никога, та поне този проблем отпада.

Ditta Много мило от страна на фирмата и хората в нея. Има много хубави хора по земята и мога само да пожелая на всички ни по- често да ги срещаме.

Шлябада Радвам се, че сподели за помощта от социални, защото мислех, че само аз не съм се замъкнала още до тях. Embarassed На изключително неудобно място са ми и ми е трудно да стигна до там и да се върна без детегледач, а и загубех бележката, която трябва да представя, та трябва да ходя пак и до общината. Срам. Embarassed

Медхен Имаш страхотно чувство за хумор и винаги се разведрявам, когато го вкараш в употреба. Joy

katiousha Не се ядосвай. нали знаеш, че има хора, които знаят всичко, ама наистина абсолютно всичко. Ама и не помнят какво казват, та за тях репликата от злато е "Помня, че ми каза ..." казваш това, което мислиш и допълваш "откакто го прилагам всички са във възторг и ме питат откъде го знам, а аз казвам Как откъде от ...". Голям смях пада. Какво може да ти каже- такова хубаво нещо, а не идва от нея/него. Съгласяват се с радост.  Joy

Цецето Страхотни неща си си сътворила и този път си надминала себе си! С риск да стана досадна, но не спирам да се учудвам и възхищавам на твоята енергия и умение да вървиш със 150 дини под една мишница. Радвам се, че Васето се е оправила бързо. Да я нацелуваш от мен. Heart Eyes

Сладурка Все си мисля да ти кажа и все в последния момент се налага да прекъсна и не мога да допиша- Ивчето е станала великолепна госпожица. Толкова е красива и пораснала, пу, пу, както се казва.

Дес Нямаше как да гледам твоята прелест по ТВ, но ако има линк към участието ти много ще се радвам да го пуснеш.

Ние тези дни ще ходим всички в командировка към Бургаско, та ако има свободни мами от региона да пишат на лични с координати. Ще имам два свободни дни, та може да се видим. Не ми се пътуваше, но сега се опитвам да гледам от позитивната страна- малко разнообразие. Тъкмо после ще разказвам как е с деца на море. Mr. Green

Хайде, лек ден и до по- късно!

# 249
Три поредни дни ходихме на абитуриентски балове на децата на мой братовчед и на семейни приятели.Прекарахме си страхотно,но Ангел не остана много доволен,не му хареса да е обграден от много хора,които все го питат нещо,гушкат го и постоянно се дърпаше и ми сочеше вратата да го изкарвам навън.
Тези дни нямах време за писане и съм пропуснала толкова поводи за празнуване и честитене-рожденни дни,именни,прием в ДГ и ДЯ,но сега от сърце желая на всички(на патеричка)много КЪСМЕТ.

Буболина,добре дошла!
Дитта,много мил жест от страна на фирмата,напоследък толкова рядко се срещат такива хора,че ако на мен ми направят такъв мил сюрприз трудно ще намеря думи за благодарност.
Катюша,тя и моята свекърва все ми повтаря,че  и тя е майка и тя дете е отгледала,но винаги когато оставя Ангел за 2-3ч.(той ходи само по 1път в седм.на гости в тях),все нещо не е както трябва,най-често не разбира,че е наакан и детето си стои така докато го прибера,а после дупето е с гъбички.Винаги си казвам,че не трябва да се ядосвам и да проявя търпение,но не успявам.
Жу,да нацелуваш по цицината Стефчо и да нямате повече такива инциденти.Ангел е много чувствителен и ревлив,но когато друго дете реве НЕ плаче заедно с него,просто притихва,гледа жално и понякога отива при детето да го целуне.

С гърнето сме до никъде.Ангел го ползва като шапка,подканвам го всекидневно да седне на него,но получавам като отговор ръмжене.Два пъти бях малко по настоятелна и той започна да се тръшка и реве,затова за сега съм спряла да го назорвам.
Биба през деня не ползва,но наобед и вечер си я търси,2-3 пъти се направих на разсеяна и не му я дадох(бях я скрила)и той високо се развика "биби",след минута -две викане беше готов да се разплаче,затова този момент с махането на биба също го отлагам с още поне 2 месеца,а и в периоди на зъбоникнене виждам,че му действа успокоително.

Хубав ден,здрави дечица!

# 250
Иха, че интересни потребители са на клона. Grinning

Имам си чисто нова коронка на зъба. bowuu

За бибата и памперса - за бибата изобщо не си давам зор. Търси я най-вече като заспива, а тези дни и през деня се сеща, явно я мъчат зъбките. С памперса е интересно. Седи на гърнето без проблем, но нищо не върши в него. Обаче от седмица като ака и вика с все сила АКИИИ! АКИИИ! Laughing Което си е все нещо. Сега остава някак си да й обясня, че е хубаво да вика акиии преди да свърши работата в памперса, но идея си нямам как да стане това. newsm78

Май ще полягвам. Лека и спокойна нощ. Hug

# 251
Привет!
Ей, как улучихте болната ми тема с този биберон. Елица от скоро е неразделна с него  Crazy  Ама казвам ви, почти нон стоп е в устата й  Confused Не ме притеснва никак, че "била вече голяма" за биба, но взе да се стряскам по малко, просто заради самата привързаност. Взе постояннно да се криви, ако не е с биберона, докато излезем навън и рови в чантата да го вади, вкъщи го знае къде стои и ме води непрекъснато да й го давам. Не се успокоява с нищо друго, ако не й го дам. И не заради зъбите, тя отдавна има вече 16 зъба.
На този етап не смятам да предприемам някакви драстични мерки по отказване, защото ми се струва, че ще я изнервя безсмислено. Но ако мога да поогранича търсенето му през деня, ще се радвам.
За памперса - нищо не предприемам, не ми е на дневен ред в момента. След няколко месеца, дано и за това да не се оплаквам  Joy
bubolina85, добре дошла!   bouquet И на мен много ми харесва името на сина ти, да е жив и здрав!
Дитта, много трогателен и мил жест, браво на тази жена!
Цеце, страхотна декорация!  Само с такива разбрани и готини хора ви пожелавам да работите!
Аз, както винаги, да питам  Embarassed, къде беше този път сватбата?  Laughing
И аз ти се възхищавам, как се оправяш със стоте дини под мишница. Съвсем честно, сутрин Елица като ме събуди в 6.30 и ми се спииии, в следващия момент се сещам за теб  Laughing - как ставаш около час и половина по-рано, пък вечер май лягаш и след мен.  Mr. Green И се разсънвам на бързо  Mr. Green
Радвам се, че Василия се е оправила бързо.
Аз и друг път съм писала за едно кремче с ланолин, вазелин и витамини, правено в аптеката. На Елица то най-добре й влияе. Тя много рядко се е подсичала, но за ден-два и всичко минава. При Калина съм имала много по-големи проблеми, изписаха я с жива рана на дупето, нямаше кожа чак, това беше единствения крем, който я оправи. Сигурно и в София го правят. А ако искаш, мога да ти изпратя за проба /ако се налага, разбира се, пък и дано нямате вече подобни проблеми/.
Медхен, за лентичката на Eli=== , ставаше въпрос. Но, ако това е начина да ме намериш и да се запознаем  Heart Eyes, да ти пожелая и на теб същото, а  Mr. Green
Жу, дано помогне лекарството от невроложката и да ви отпадне този проблем!
За Истанбул има много хубава тема в "На път....", от там можеш да се ориентираш и да си направите една план-програма, пък каквото сварите накрая.
Аз съм обикаляла само из стандартните, включени и из туристическите програми /из Историческия център/. Доста се чака за билети, там където има вход, самото разглеждане също отнема време, така че за три дни не можеш да видиш всичко.
Наблегнете и на хапването  Laughing, няма нещо което да не е вкусно /разочарована съм само от едни кукареци- това е нещо като дюнер с агнешки черва, ама не изчистени добре  Mr. Green/

Шлябада Радвам се, че сподели за помощта от социални, защото мислех, че само аз не съм се замъкнала още до тях. Embarassed
Пишете ме и мен към вашата дружинка  Embarassed
Аз дори не знам какви документи трябва да занеса. От друга страна и с Елица не ми се мъкне по социални служби и общини и все отлагам. Трябва да се стегна и да си я взема, защото ще ме е яд, ако пропусна срока.
Рапорт даден /Таш  Wink/ и лека вечер засега, че стана напечено  Mr. Green Голям наплив за този компютър и ме гонят  Crossing Arms

# 252
  • София
Дита, Рени, забравих да ви кажа, че на връщане минахме през Търново, за да видим терена за 13-ти юни. Тогава имаме сватба в "Бряста". Аз ще пристигна в петък и първата нощ ще спя там, защото ще работим до късно. В събота след сватбата обаче ще спим в някакво частно хотелче в Стария град. Мисълта ми е, че на 14-ти можем спокойно да се видим на обедно кафенце  Wink

Арабела, сватбата беше в Търговище, а младоженците бяха от Омуртаг  Peace Много странна двойка на пръв поглед, с голяма разлика в годините, на първо четене си казваш - малкото момиченце хванало чичкото баровец и сега той й изпълнява капризите и й прави сватбата на мечтите  Laughing Но като се запознахме, бях много очарована от тях, рядко срещана хармония в подобна двойка. А и се оказаха много готини събеседници, културни, образовани хора. Аз честно казано, бях малко предубедена като научих дестинацията, но за пореден път се убедих, че не бива да се подхожда така. Заради теб ги качих да ги видите, но сложих и парола по етични съображения, знаете я - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381568. Качих снимки и от мястото, за което ви казах че ни водиха след това.

Отивам да простирам и малко да поразтребя, че е лудница в къщи  ooooh! Още не мога да се организирам и да приведа в ред, не че често го правя  Embarassed

Бояна, Арабела, благодаря за комплиментите  Blush

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 22:48 от Цецето

# 253
oпитвам да кача наши снимки , но нещо май не става , някой ще ми каже ли в бързината , какво точно не правя Embarassed

# 254
  • от Луната
За памперса и бибата-сяда на гърнето, но с памперс и дрехи. Много рядко ми дава гола да я сложа, но все пак имаме напредък, има 2 изпишквания в гърнето Mr. Green. Но аз още не съм я почнала сериозно, мисля август месец да я уча. А бибата през деня я иска само като я види и аз обикновено я крия. Иначе за сън си я иска, давам я обаче само като си я поиска, оная вечер заспа и без нея. Ще я отказвам като мине зъбоникненето, че втори месец я мъчат тия кучешки и не пробиват #Cussing out

Буболина, добре дошла  Hug
Дита, браво на тази жена. В нашия комерсиален свят такива жестове са изключителна рядкост
Цеце, страхотна както винаги  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт