Бъдещи майки АВГУСТ 2009 - Тема 35

• 14 619
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
 Ох, и моя мъж не се прибира, ама него го няма от 3 месеца... Вече много трудно взе да става с пазаренето, с гледането на баткото. Започна и да ми пада кръвното през деня, както си вървя и изведнъж ми прилошава силно, на два пъти си купих шоколад и седнах на една пейка докато отмине.
 Най-вече ме тормози това втвърдяване на корема през деня, когато се активизирам малко и задължително се втвърдява. Чудя се не е ли рано за такива контракции, вие имате ли ги?  newsm78

# 151
Момичета здравейте и от мен по късни доби Simple Smile Днес не смогнах по-рано да пиша и сега преди лягане да се отчета!

Вчера от ходенето на Отворени врати в Т. Киркова явно съм се поуплашила, тъй като цяла нощ сънувах болници, бременни, раждане и т.н. Sad А днес (надали пак от това) бях с контракции почти цял ден Sad За последно ми се случи преди около 10 дни като бяхме в Казанлък. Пия си магнезия, но уви. Може би вече доки ще каже по 2 на ден да пия? Ще видим като ида в понеделник на преглед.

Някой за плацентата питаше: преди месец и половина кажи-речи когато последно бях на лекар все още беше малко ниско, ще видим в понеделник какво ще каже док!

И моят мъж тази вечер го няма, в командировка, но поне утре ми се връща, че не мога без него Sad  Heart Eyes

Лека вечер девойки! Или по-скоро да кажа добро утро? Wink

# 152
Добро утро Simple Smile

# 153
Асали, спокойно, нормални са, стига да не боли. Ние с мъжо вчера излязохме в 2 и се прибрахме в 10 - ресторант, фризьор, покупки, ресторант пак и вкъщи. Ама такова ходене беше, пък и по нанагорнище, направо се разглобих. Тази сутрин си имам и мускулна треска. Simple Smile

# 154
Момичета, плацентата, която е разположена ниско долу се нарича плацента превия, според моята лекарка - д-р Власова, НЕ е нещо опасно за бебето, само трябва последните месеци по-внимателно, магнерич и но-шпа и най-вероятният резултат от тази плацента е СЕКЦИО, но не винаги.
Това е, няма страшно!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Добро утро и от мен! Весел и слънчев ден на всички!
 НА мен в 20 седмица доки ми каза, че имам "ХУБАВА висока плацинта", та поне по тоя параграф не се тормозя... Сега чакам резултатите от кръвнитвнитв изследвания и малко се шашкам, защото от как се помня съм с желязодефицитна анемия...Ама нали съм опък, откак съм бременна хемоглобина ми е в норма и то без да пия желязо...Сбъркана работа!  Thinking

# 156
Момичета питах в съответната темичка, но отговор няма та и вас да ви питам - виждали ли сте подобни рокли по магазините в София:

# 157
Asaly аз също съм с това втърдяване на корема, през деня ми се случва по-рядко, повече през нощта. Питах в ЖК и там казаха че докато няма болки всичко е наред. Можело да пия Но-шпа 3х2. Но днес смятам да питам и доки, за да съм спокойна, че все ми се струва че това прекалено притиска бебо и се притеснявам.

Иначе желязото отдавна го спрях на своя глава... да видим какво ще покажат изследванията.

Янче, Данче, Руми, срещата за днес остава ли?

# 158
Момичета питах в съответната темичка, но отговор няма та и вас да ви питам - виждали ли сте подобни рокли по магазините в София:

Мисля, че имаше някъде по Графа, но не си спомням къде съм ги гледала  newsm78

# 159
 Е, значи може отсега да се втвърдява корема, щом толкова момичета го имаме. Започнах да взимам магнезий и на-шпа и сякаш се поуспокои малко. Първата бременност си спомням, че чак в 8-9 месец ми ставаше така, ама тогава нещо не се шашках толкова.  Simple Smile
 Започнала съм да ям много, откривам, че стандартните порции вече не ми стигат и обожавам кифли и милинки. Какво ли слонче ще стана до края, сега съм вече +10кг  Crazy

# 160
Asaly аз също съм с това втърдяване на корема, през деня ми се случва по-рядко, повече през нощта. Питах в ЖК и там казаха че докато няма болки всичко е наред. Можело да пия Но-шпа 3х2. Но днес смятам да питам и доки, за да съм спокойна, че все ми се струва че това прекалено притиска бебо и се притеснявам.

Иначе желязото отдавна го спрях на своя глава... да видим какво ще покажат изследванията.

да сладка,остава срещата за днес Hug

# 161

да сладка,остава срещата за днес Hug

smile3521 lalalala

# 162
Zahira роклите са страхотни, не мога да си спомня дали съм ги виждала в магазин, но през почивнте дни видях няколко жени облечени така. Ако видя магазин, в който се продават ще ти пиша.

# 163
  • Пловдив
 Zahira™  аз имам такава рокля и миналото лято ми беше много удобно с нея  Peace ,но сега не ми става в бюста и гръдната обиколка  #Crazy
Виждала съм такива в New Yorker в пловдивския мол ,ако има и в София може да хвърлиш едно око  Peace

# 164
Добро утро на мамате
Гери, миналата бременност раждах при д-р Илиев и пак бях с ниска плацента,но сега е по зле и аз се надявам да стане 3 см до 28 г.с.
Иначе е много готин и раждането мина много бързо. Ще те пусне ли за нормално раждане с 3 см?
С тези рокли няма ли да изглеждаме като в чувал от горе до долу широко?

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 11:21 от Zvezditza Uranova

Общи условия

Активация на акаунт