Отговори
# 165
  • Пловдив
Анели не е влизала във форума от 16:07ч вчера. Дано всичко да е наред. Може тази сънливост да е просто от времето, Иво също е имал такива случаи.

Благодаря Ви момичета  Hug Hug, не съм влизала ,защото нета изчезна  и май е дошъл през нощта . Нямаше температура , спа до 18 часа и се събуди спокойна . Ама доста се бях попритеснила, защото тя не е от много спящите .
Хубав ден !  bouquet

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 08:52 от Aнели

# 166

Аз знам, че не се маже бебе под 6 месеца  newsm78 По-добре на сянка.....

Защо??
Аз мажа със Себамед 50 преди всяко излизане.

Анели, спинкало й се е на малката принцеска Simple Smile

# 167
  • Пловдив

Анели, спинкало й се е на малката принцеска Simple Smile

Taка е Йо, сигурно и се е спало ,ама малко преди това четох във форума темата за претоплянето и  почнах да си мисля разни неща  #Crazy

Аз също ползвам крема на Себамед за лице , но вече трябва и тялото да мажа с нещо?Ти как мажеш сладурката  Адела? Hug

# 168
Анели  Hug
Засега мажа само личицето. телцето го пазя. Себамед  е с много гъста консистенция и искам да купя нещо по-мазничко и течно, но още се чудя какво.. Thinking

Мами, моля препоръчайте нещо   bouquet

# 169
  • Пловдив
Мами, моля препоръчайте нещо   bouquet

АЗ си мисля за Адерма .

# 170
Ако може да изместя темата за малко. Искам да питам нещо за кашите. Значи по два, три пъти седмично правя вечер от оризовата безмлечна каша на Милупа, но тъй като продължавам да давам малки количества за да не измествам кърменето всеки месец ми остава повече от половината кутия. Аз естествено изхвърлям, купувам нова и така. Докато споделих с две мамчета с дечица колкото моята сладурка, те ми казаха, че това било нарочно написано за да купуваш по-често а дефакто на кашите им нямало нищо и те си ги били ползвали и след като изтече месец от отварянето им  Thinking . Та мисълта ми е, вие как процедирате, изхвърляте ли ги или не, честно казано и аз започнах да се замислям на ориза какво ще му се развали, ама знам ли  Thinking . Споделете мнението си.

# 171
  • София
ако остане...мн рядко се е случвало - хвърлям...
хич не обичам експерименти с детето баш...нито с храните му, нито с козметиката му.

# 172
Анели  радвам се ,че малката е добре.
Явно наистина и се е спинкало повече от обичайното.
 Hug

# 173
  • София
при мен се е случвало 1-2 пъти да имам отворена кутия каша за малко повече от месец. Спазвам обаче сроковете на годност, т.е. хвърлям.
(Последният път изхвърлих пълно шишенце Биогая, само за 19лв, сърце ме заболя Simple Smile)

# 174
  • Пловдив
bebo 81 Hug Hug  май да  Heart Eyes,ама ме  накара да се замисля .

Аз вече изхвърлям така 5 кутии АМ. Отварям давам еднократно , или като добавка веднъж ,минават три - четири седмици и хвърлям.
Зачудих се как стои въпроса с чайчетата на ХИП например. В сайта им пише да се ползват до 20 дни след отваряне, а на самата кутия нищо не е указано #Crazy

# 175
Здравейте мамчета, искам да попитам от кога бебоците могат да се слагат седнали.Моето момиченце е на 5 месеца и малко, но се напъва и се опитва да седне, когато я сложа в скута си.Благодаря предварително за отговорите.  bouquet

# 176
По пренцеп след 6месечна възраст, но и сега вече можеш за по няколко минутки да я слагаш в седнало положение, когато е в теб.

# 177
Аз пък да ви питам за чадърчетата, мойта количка е Cangaroo, но към нея няма и има ли някакви универсални или трябва пак на същата фирма?

# 178
  • София
има универсални,  но като цяло са два вида...зависи дали рамката на количката е кръгла или плоска....така че с количката в магазина и тествате....
за плоските ако не се лъжа АБЦ дизайн имаха такива чадърчета....повечето са за кръгли....имало е теми за чадъри за кенгуру в НА пазар...може да пуснеш тъсачка тук и в архива...вероятно ще намериш отговора....

# 179
Аз пък да ви питам за чадърчетата, мойта количка е Cangaroo, но към нея няма и има ли някакви универсални или трябва пак на същата фирма?

Поръчах си от някой от он-лайн магазините, не помня кой беше. 20лв. струва. Даже успяхме за го счупим вече, ама мъжа ми го закрепи някак пак Laughing. За плоска рамка е.

Общи условия

Активация на акаунт