Отговори
# 150
Мажа с Eucerin 25 F, за деца. Въпреки, че дъщеря ми е бяла като пуканка, като я намажа, дори и под директно слънце, не се зачервява грам.  Peace

# 151
  • от Луната
И миналата година и сега мажа с Бюбхен 30. Доволна съм. Не взех по висок фактор защото дъщеря ми не е много бяла

# 152
Аз мажа с Чико 50 фактор.

# 153
Искам да попитам нещо относно кашите
Останах с впечатлинието, че се предпочитат безмлечните каши. Но защо, щом така и така се добавя АМ...? В смисъл, разбирам детето да е кърмено и кашата да се приготвя с кърма, но ако си е на АМ не е ли по добре да се вземе млечна каша newsm78 
Млечните каши са с частично адаптирани преходни млека т.е. тези, които отговарят на двойката при различните АМ след шестия месец. Затова според мен е по-добре да се дават след шестия месец. И ако пиете Милумил, по-добре млечна на Милупа или пък ако пиете НАН аз бих давала млечна на Нестле, за да не е различно млякото.
Иначе безмлечната може и с вода, с чай, отскоро я правя и със сок, но вие сте още малки май за сок.
За кремовете, мажа, мисля че го коментирахме вече.
Синът ми е страшно бял, изрива се от слънцето, ползваме Чико, 50 фактор за лицето, ръцете и краката. Но много мрази да го мажа, пищи и ме блъска с ръце, така че понякога пропускам  Sunglasses

# 154
Аз не мажа с нищо и вече доста е почерняло моето диваче Heart Eyes.Реших че няма нужда да го пазя чак толкова и да мажа при всяко излизане навън.Еее на морето вече ще ползвам кремчета.
...
И аз така. Peace

# 155
Момичета понеже стана дума за слънцезащитните кремове. Стиви е с по матова кожа и вече са му почерняли бузките и ръчичките. Но днес му излязоха едни много ситни пъпчици по едната бузка. Мислите ли че може да е от слънцето ? newsm78 Да ви кажа още не съм го мазала с слънцезащитен крем. Мисля да взема А-Дерма, но цяла седмица с всички приготовления за 1вия рожден ден ,пък и кръщенето на другия ден така и не взех  ura

# 156
  • София
може да се е попретоплил леко...
иначе не е късно да вземеш Simple Smile))
аз също купих преди 2-3 дни.

# 157
Момичета понеже стана дума за слънцезащитните кремове. Стиви е с по матова кожа и вече са му почерняли бузките и ръчичките. Но днес му излязоха едни много ситни пъпчици по едната бузка. Мислите ли че може да е от слънцето ? newsm78
          И при нас излязаха такива пъп4ици по бузките и по клепа4ите.Педи каза 4е е от слънцето и жегата.Запо4нах да я мажа при всяко излизане.
          За сега докато отминат без лицето,крия я под 4адър4ето.За пъп4иците ми даде едно друго крем4е и да го ползвам само при условие 4е се
          влошат.По4ти се е из4истило ли4ицето и.

# 158
Момичета понеже стана дума за слънцезащитните кремове. Стиви е с по матова кожа и вече са му почерняли бузките и ръчичките. Но днес му излязоха едни много ситни пъпчици по едната бузка. Мислите ли че може да е от слънцето ? newsm78 Да ви кажа още не съм го мазала с слънцезащитен крем. Мисля да взема А-Дерма, но цяла седмица с всички приготовления за 1вия рожден ден ,пък и кръщенето на другия ден така и не взех  ura

честит Рожден ден на Стивко! Да ти е жив и здрав!

# 159
  • Пловдив
Момичета , детето е заспало към 11.30 и още спи.Това никога не е било досега Thinking .Преди малко се събуди , яде и отново заспа  Трябва ли да се притеснявам ? newsm78 newsm78

# 160
  • На бял кон в Pierrefonds
Запо4нах да я мажа при всяко излизане.

Аз знам, че не се маже бебе под 6 месеца  newsm78 По-добре на сянка.....

# 161
Момичета , детето е заспало към 11.30 и още спи.Това никога не е било досега Thinking .Преди малко се събуди , яде и отново заспа  Трябва ли да се притеснявам ? newsm78 newsm78

От сутринта не съм влизала във форума. Какво става с вас? Добре ли сте?

# 162
Виж дали има температура Confused

# 163
Aнели как сте ,как е малката ?
Надявам се всичко да е наред. Praynig

# 164
Анели не е влизала във форума от 16:07ч вчера. Дано всичко да е наред. Може тази сънливост да е просто от времето, Иво също е имал такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт