Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 375
  • София, България
Аз се ровя за дневния бюлетин  Peace
за разлика от вчера днес има по-интересни неща ( пак от моите си забавни новини  Laughing )

wa_wa е дала много интересна снимка - подробности в бюлетина  Peace

# 376
  • Враца
перфектна като за официален постер Grinning Grinning Grinning
аз лично съм много доволна от това, което видях

# 377

Къде по-подробно от това Wink?

Аз се губя, защото ми пристигна 3тата книга от поредицата Mortal Instruments и съм се отдала на четен.. и на.. Jace Blush Heart Eyes.

# 378
  • София, България

Къде по-подробно от това Wink?

Аз се губя, защото ми пристигна 3тата книга от поредицата Mortal Instruments и съм се отдала на четен.. и на.. Jace Blush Heart Eyes.

може пък да измисля нещо - не ме подценявай  Laughing

# 379
Не се съмнявам, но на фона на най-накрая-излезлия-и-толкова-очакван-официален-постер думите са излишни Hug

Просто много му се радвам.

П.С. Сега чакаме трейлъра, или поне тийзъра, хайде Съмиииииит, не ни измъчвайте Twisted Evil!

# 380
  • Благоевград
Добро утро, четящи момичета  Grinning
Постера наистина е много хубав!
Аз цяла нощ си пея наум, насън песни от Саундтрака - е, как не ми омръзнаха не знам  Simple Smile

# 381
Аз по цял ден слушам саундтрака и все още не ми е омръзнал !  Peace

# 382
  • Разпиляна във въображението
Не се съмнявам, но на фона на най-накрая-излезлия-и-толкова-очакван-официален-постер думите са излишни Hug

Просто много му се радвам.

П.С. Сега чакаме трейлъра, или поне тийзъра, хайде Съмиииииит, не ни измъчвайте Twisted Evil!

Това ли е официалния постер?

# 383
  • Враца
официално не е потвърдено, изтекла е информация в нета, погрешка се е поаявил по-рано отколкото трябва на сайта на един вестник.

# 384
Хубав е плаката, макар, че имаше и страшно добри фен постери, които го надминаваха като идея.

Хайде, чакаме бюлетина Simple Smile

# 385
# 386
постерът е страхотен, много ми харесват враждебното излъчване на Едуард и Джейкъб  Peace

# 387
  • София, България
ДНЕВЕН  БЮЛЕТИН

НОВИНИ

- Разбира се започвам с новина номер едно за днес. По блогосферата се твърди, че това е официалния плакат на Новолуние

за по-голяма снимка кликнете  тук
От Robsessed   твърдят , че им изглеждал доста истински, но потвърждението щяло да дойде утре.

- Тук можете да видите клипче на пристигането на Роб в Ница   цък
моят коментар от това, което чух е , че журналистите мило се опитваха да привлекат вниманието на Роб, но той изглежда доста уморен и изнервен.

- Тук можете да видите и снимки от пристигането на Роб в Кан

повече снимки тук

- Ashley Greene  видяна с дълга коса  Laughing . Феновете се чудят дали е дегизировка или е за фото сесия или пък за малка роля
повече за тази разтърсваща новина  тук

- Jackson Rathbone  със фотосесия готини снимки за Nylon в стил 60те

повече снимки тук

- много интересен материал - клип и пълното видео на гостуването на Rachelle Lefevre във VH1 Radio
единият от водещите си прави доста остри шегички с нея. Пита я също какво е първото нещо, което си е купила с хонорара от Здрач. Тя отговаря - ботушки, дрешки и лампи за апартамента й и твърди че продължава да си кара старата кола.
тук можете да видите снимките и клиповете цък

- Роб и Кристен на снимачната площадка   ето клипчето цък

- E!News' MTV Movie Awards -   ето тук цък

ЗАБАВНО
Много хубав фен трейлър на Новолуние, пратен ми от Muriel  Hug специално за бюлетина  цък

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:57 от мона лиза

# 388
  • София, България
охх има още ама без да искам публикувах  Laughing
след малко и редакцията  Laughing

# 389
Мерси за бюлетина  Grinning

според мен постера не е официален или поне не е окончателния вариант, но явно ще разберем съвсем скоро... има нещо недоизпипано (като че ли са нагласявани отделни снимки, и осветлението не е добро).. и защо липсват имената на артисти, продуценти и режисьор отдолу под заглавието и датата? нормално ли е да изпускат възможността да рекламират това?

както и да е- ако се окаже официалния, трябва наистина да се засрамят от фен-постерите, някои от тях са много по-добри...  Sunglasses

редакция- Бела не би ли трябвало да е с по-измъчен вид от този на снимката.... но за да не съм съвсем негативна, искам да отбележа, че Тейлър има много добра поза и физиономия в постера... много сериозен и защитнически, мисля, че добре ще си изиграе ролята момчето  Wink

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:53 от staro-novo

Общи условия

Активация на акаунт