Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 360
Ехоо, никой не пише в темата, май всички сте отишли да четете, а?  Sunglasses

# 361
Спойлер 3аzоряванеАz също....а те двамата продължават пътя си заедно...мисля,че вече му минаваха такива мисли през главата ....
отговор на спойлера
 точно тази част имах предивд... въпреки, че Джейк залагаше най вече на приятелството Crazy...аз си мсиля, че ако има продължение натам би трябвало да се развият нещата Mr. Green

# 362
Ехоо, никой не пише в темата, май всички сте отишли да четете, а?  Sunglasses

четат яко...като за изпит Laughing

аз ще се включа по-късно днес, че моя мъж (непризнат Туайлайт вдовец) смята, че съм пристрастена към форума и блоговете и иска да опитаме с нови правила- в периода от пристигането на децата вкъщи докато не заспят, да затварям лаптопа ... ще я видиме тази работа ...и докога той самия ще издържи (все си мисля, че той първи ще вдигне бял байрак, защото по принцип вечер се разтоварва е я пред телевизора, я  неговия си лаптоп- та защо мен ме гледа под лупа сега, не ми е ясно  Wink), ама тази седмица поне ще се държа примерно... така че ще се включвам да ви чета по-късничко... дано да има оформена дискусия дотогава  Laughing

# 363
четат яко...като за изпит Laughing
LaughingАбе аз май и за изпит не сам чела така яко, а този път смятам даже да преговоря старателно, че до ноември има мноогоо време Laughing

# 364
Невероятно! невероятно! Чета като захласната Shocked #Shocked -само на мен ли всяка слеваща книга ми се струва по-вълнуваща от предишната или наистина е така?!-спойлер: искам да видя как ще филмират инструктажа между вампирите и върколаците от "Затъмнение" - невероятно!

# 365
И аз преговарям в чест на българския превод. Дори ми хрумна една дискусия, но ще изчакам.
Може би спойлер? Едуард много ме дразни с отношението си към Белла. Знам, че други в тази книга се дразнят от Джейкъб. Можем да сравним ако искате.

# 366
 леле, много тихо в темата...

я една снимка с Роб преди да се завихри дискусия по Затъмнение (която май ще трае дни наред)- на рождения му ден...горкия, този фен изглежда много страшно, като скинхедс или рецидивист.. сигурно Роб е получил пристъп на паника, като го е наближил да се снимат (какъвто си е параноичен)... но си е сложил "професионалната физиономия", де (game face както той каза в едно интервю)

от Робсесдпатинсън

# 367
Май спойлер Затъмнение - не съм сигурна трябва ли да е спойлер още, ама не мога да се стърпя  Confused Определено се дразня от Джейкъб - би трябвало да е наясно, че Бела не е влюбена в него и продължава да се натрапва, особено пък след целувката- много ме разочарова, добре че Бела го фрасна!  #Cussing out  Напълно разбирам поведението на Едуард, дори и малко покровителствено и дори властно на моменти - все пък той току-що си върна Бела, има толкова опасности наоколо и ситуацията с вампирите е критична, нормално е да я държи изкъсо и все пак се възхищавам на отношението му към срещите на Бела с Джейк- много толерантно и зряло, и в името на Бела  - естествено! Heart Eyes - това е то Едуард Калън - идеалният!!  Grinning  Heart Eyes

# 368
  • София, България
Хехе, този на снимката наистина е доста страшничък  Laughing

Явно днес всичко чете  Mr. Green

# 369
Ммм-да  smile3529 айде като понатрупаме материал може да обсъдим поведението на Джейк и Едуард по отношение на Бела в "Затъмнение" - даже може и анкетка да имаме:относно мотивите на двамата да се държат така - ще се разиграе люта битка между Тийм Джейк и Тийм Едуард в мрежата Laughing  Mr. Green

# 370
Ей вижте само по какво "вампирско" време ви пиша, ами тъкмо си взимам дозата преди да заспя и попаднах на това интересно клипче от снимачната площадка на Нова луна, ето споделям ви го, за нещо се карат нашите хора, но не се знае за какво  Mr. Green Heart Eyes  - Цък

и малко снимки- едната особенно с тръпчинката просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes стари са, дано не сте ги гледали /скоро/  Rolling Eyes Embarassed

много хубава снимка

"онзи" поглед

тръпчинката ...  newsm53

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и една като за "лека нощ", внимание предизвиква световъртеж ммммм.....

# 371
Мирка, да ти преведа ли за какво се "карат" Робърт и Кристен от клипчето (нали съм виден медиум  Mr. Green, чета им мислите). Та накратко Робърт й е предложил да се оженят преди известно време, но тя е казала, че трябва да говори първо с Майк, но се тутка нещо и Робърт й казва :"Хайде, до кога ще те чакам, няма да сме млади вечно....."
П:С: Това може би сте го гледали, но все пак: Robert Pattinson & Rachelle Lefevre Play a Game

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:06 от Анонимен

# 372
  • София, България
Добро утро момичета  Hug

Много хубави снимки и клипче  Peace
Тази на дървото най ми хареса  Peace , но последната нещо много космат този Роб  Laughing (добре че като Едуард не му се подават косми от всякъде)

# 373
# 374
Добро утро дами !  Hug

Снимките и клипчетата са супер , и на мен тази на дървото ми харесва много !  Heart Eyes
wa_wa твоята е перфектна просто .... без думи останах ! Heart Eyes

Ама нещо много голямо затишие в темата , май всички  четът  усилено !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт