Бъдещи ЮНСКИ майки 2009! Тема № 62

• 15 803
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Днес моят племеник има РОЖДЕН ДЕН!

ДА НИ Е ЖИВ,ЗДРАВ И МНОГО ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ.

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ,ДА ВИ Е СЛАДКО!

# 211
  • Варна
bellaa - честит ви рожденник, да е жив и здрав. Ти готова ли си вече с козметичните процедури, днес с Михайлова коментирахме да се срещнем тия дни като разбереш кога ще е датата ти.

# 212
Момичета, страхотни сте! Сега като ви гледам снимките ми се плаче, че не можах да дойда. Sad
bellaa , честит ви рожденик. newsm59

Относно разказите за раждането- всяко раждане е строго индивидуално и уникално. Рядко има жени, чиито две или повече раждания са еднакви. Винаги съм казвала, че няма нищо по-хубаво от това да знаем какво ни очаква, но нека не се обременяваме прекалено. Лично мен не ме притеснява почти нищо свързано с раждането, но чета притесненията на доста от останалите момичета тук.  Peace Peace Peace

# 213
Франчи, ами успокой ни де (ама егати цвета ти избацах) Crazy Аз 2 дена съм спокойна, после 2 дена треперя. Дано тръгна да раждам в някой от спокойните дни  Praynig Mr. Green

bellaa, да е живо и здраво детенцето, да се радва на безгрижно детство   smile3525

За феновете на Депеш Мод - отменили са концерта и тук  Joy

somebody, може и да ти се отвори парашутът  Wink

Ще се счупя от смях, ако и концертът на Мадона отпадне, каквото предчувствие имам  hahaha   

Варненки, Фантазия не съм засичала скоро тук. Я да докладвате какво става с нея  Whistling Thinking

# 214
  • Germany
Бела, честит празник на племеника ти! Да расте здраво и щастливо дете и много да радва мам и тати!
А за концерта на Депеш - и аз се радвам, че го отмениха, защото може да ме огрее и мен Simple Smile

# 215
Как не, Бе Гъди, пощурях от кеф, копирам си поста от темата За Depeche mode, дето ни нападнаха няколко женки, дето сме си продали билетите по една или друга причина и сме написали, че сме щастливи от този факт

има, има "щастливци", когато си израстнал с тяхната музика, когато дотолкова си вманиачен на тема Дейв, когато дори си мислил ако детето ти  е момче ,да носи неговото име, с риск да си развалиш семейството, когато си си купил билета още преди официално да  е било обявена продажбата на билети, и когато разбереш, че не можеш да отидеш на концерта, защото това ще навреди на детето ти и естествено го пропускаш и когато разбереш, че имаш шанс все пак да си близо до него, как няма да си щастлив, когато в последните седмици всеки ден си пускаш техни концерти  и ти е тъжно, че няма да можеш да ги видиш и все пак виждаш,че има надежда  да си близо до тях  

А  и вярвам, че Дейв ще се оправи, мислете позитивно ,хора- не е умрял!!

Андрей каза ,че съм пощуряла, като разбрах, скочих и  с големия тумбак, му ударих ебаси маймунския танц от щастие, че ще ми се отвори парашута, да ги видя все пак!! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 smile3521

# 216
Здравей те момичета!
Ние днес след лекцията се поразходихме та за това чак сега се включва ме Peace
За лекцията беше за дишането по време на раждането.
На кратко: по време на самата контракция трябва да вдишаш дълбоко през носа да задаржиш въздуха за няколко секунди и после дълбоко издишване през устата всичко това трябва да трае около 30сек.
Когато обаче дойде същинското раждане с напъните най-важното е да се слуша какво ти говори акушерката и никаква паника.
По време нанапън пак така вдишваш дълбоко през носа напъваш и като ти каже спираш и издишваш през устата а между два напъна може и е желателно бързо и ритмично дишане през устата Peace
Това е в общи линии  всичко останало ще ви казва акушерката Peace

След малко ще пусна и аз снимки от лекцията чакам и gamby да се включи със фотос Crazy

Виждам че и вие сте си изкарали супер и снимките са чудни и изглеждате страхотно  bouquet
Bella да ви е жив и здрав племенника   bouquet

Гъди Фантазия е добре днес бяхме заедно мисля че няма нет в момента нали сменя квартира Wink

Аз да питам в събота на 16.05. кой ще ходи на лекциите на "Лалече Лига" в Майчин Дом в 16ч. newsm78

# 217
момичета ХАЙДЕЕ НА ОЩЕ СНИМКИ  newsm68
помагайте в описването  Hug

# 218
Страхотни сте на срещата Hug Цял отбор коремки preggo

Момичетаааа,не ме свърта на едно място! От един час обикалям апартамента като замаяна afwitch newsm52
и не мога да седна за минутка! Само си търся нещо да човъркам...

И имам едно странно желание,да ми мирише на препарат,или на боя...луда съм! smile3540

Отивам да ям пържоли с бира!

# 219
Момичета, имам страхотни болки тип менструални и болки в кръста.
Пих вече два пъти по два магнезий, но ако продължават тези болки ще отида до болницата.
Някой имал ли е подобен проблем?

# 220
Франчи, вземи едно но-шпа! Така ми казват акушерките ако не ти мине до 20 минути бегом в болницата!
Аз се включвам само за малко, защото гледам пак сте коментирали присъствието на татковците! А ние тъкмо го коментирахме, защото акушерката ми иска да й кажа следващия път! Хубавото е, че започнахме тази сутрин с "в никакъв случай", а преди малко стигнахме до "ще преценя на място". Аз нали ви бях писала, че е везна милото и му е трудно да взема решения!  hahaha Но това е с уговорката да е с мен само в предродилна! За самото раждане не искам пък и не може! В смисъл в МД-Варна не е разрешено! Та се наложи да обяснявам, че няма д аме види да се гърча, защото ще съм с упойка и ми трябва само за компания... Имам напредък ама да видим!

# 221
  • Плевен
Франческа, и аз снощи бях така, но чакам да станат регулярни контракциите, примерно на 5 мин и тогава бих тръгналя към болницата. И на мен Но-шпато не ми помогна, боля си ме цяла нощ, но така и не станаха регулярни. Явно са някакави подготвителни контракции, ама защо болят  newsm78 Абе ако се засилват и зачестяват - знаеш процедурата. Все пак дано устискаш още някоя седмичка  Heart Eyes

Белла, честит ти рожденник, да е жив и здрав и много щастливо детство да има   bigdance2

Ние досега сглобявахме кошарката и се чудехме кое дете да е в крематчето  и кое в креватчето. Ама много мило ми станя като си представях бебока в нея...

Лека вечер и дано да поспим всички тази нощ  Heart Eyes

# 222
ДиHug

И на мен разказите много ми хареса - струи толкова много любов от тях  Heart Eyes. Другото са детайли  Wink

И аз не мога да си намеря място  #Crazy. Краката ще ме подлудят (това като умора дето го усещам от няколко дни) + имам някакви болки в кръста (и от умора и менструални) + ръцете ме сърбят страшно. Направо ще пощурея  Confused

Оплаках се... Сега чакам и да ми олекне  Joy

Ааа, за срещата забравих  ooooh!. Беше страхотно, отпуснах се много добре и си полафихме с мацките подобаващо. Всяка следваща среща е все по-приятна, защото се познаваме все повече и повече   bouquet

Аз все пак тая надежди, че можем да направим поне още един обяд преди бебешкия дъжд, макар и в по-камерен състав ако трябва Blush

# 223
Ух как искам още снимки на сладките ни новородени бебчета да гледам Simple Smile

Франчи, не можеш ли да се обадиш на твоя лекар?

# 224
Франчи, стига де. Няма да раждаш още. Кажи на Симонка, че близначетата са по-готини от телците, няма да се излагаме сега, я  Naughty  Това е заради вируса, сигурна съм  Praynig

Aya , абе и мен от няколко месеца от време на време ме сърби зверски едната ръка, по-точно дланта на лявата ръка. Идело ми е да взема една шкурка и да се чеша  Mr. Green  Ох, сега пак започна (то като с въшките - помислиш ли си за тях, те засърбява...ааааааа, сега и главата ме засърба smile3511).

Мен пък ме заболя гърбът.

Леле, Нова тв в момента какви псувни отнасят от моя мъж, че заради поредния им концерт няма да му пуснат сериала  Joy  Аз затова не се ангажирам с никакви сапунки - ми то ще си е цяла драма, ако пропусна една серия или не ми я излъчат, когато я очаквам  knit

А за снимките на бебоците, като се нагледам на нашите, влизам в майската тема, мале и там какви са сладурчета всичките  Crazy

Уф, идва време за лягане, пак започва да ми става потиснато. Вечер с мъка си лягам, сутрин пък с мъка ставам. Няма угодия, ей  newsm78   

Общи условия

Активация на акаунт