Бъдещи ЮНСКИ майки 2009! Тема № 62

• 15 802
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Май започва да става тегаво на повечето  Crazy. Предлагам леки кафенца, сладоледчета или просто дъра-бърки да си спретваме по-често докато родим, че на ендо място не се седи  Crazy. Аз обещавам да возя, който е наоколо  Peace

Забравих да се похваля, че най-накрая сложих перде и на балконската врата в спалнята - досега имаше само на прозореца  hahaha. Изпрах го с бебешкия прах и омекотителя за Емма и като го изгладих и сложих, стаята змириса прелестно. Татито се върна преди малко от командировка и видя пък изпраните дрешки, които изпрах със същия омекотител и веднага отбеляза приятния аромат. Отивам сега да си го видя, че от понеделник го нямаше и сега изпуши цигарката Mr. Green

# 226
Ей като стане 22ч и започват болки,контракции.....и чудеса smile3515

И аз като видя че е време за лягане и се подтискам,най малкото защото изобщо нямам пориви за сън.
А предната нощ като се събудих в 5ч,си пуснах Дързост и красота(не съм го гледала от детството ми), и набързо се приспах.

Сега ще простирам бебешки чаршафчета.

А утре съм на преглед... Praynig

# 227
  • София
Здравейте, мами първо искам да поздравя Мишел за силите които е вложила за появата на МОНИКА.
После искам да ви кажа да не се стряскате и шашкате всичко с раждането ви  ще бъде наред.
Второ понеже не ми се спи исках да ви кача едно клипче което ме развълнува и ще го споделя с вас http://vbox7.com/play:b96cd373 Hug

# 228
Здравейте пак Laughing тъкмо се прибрах от ресторант, ходихме с едни приятели и бяхме седнали в градината на заведението и казвам ви няма такова удоволствие. Лятна прохладна нощ!!! Почувствах се отново човек, а от доста време не се бях чувствала толкова добре и пълноценна.

Току що разгледах снимките - страхотни сте всички и си личи че сте си изкарали супер.

Франчи, недей така ме стряска. Постискай още мъъъничко. Надявам се да си добре и да можеш да се включиш да кажеш какво става Hug

# 229
Франческа, аз съм от няколко дни с остри менструални болки  и такива в кръста - бях решила, че съм зараждала и мъж ми се панира и ме  накара следобяд да отида при док да ме види - всичко е 6, само много е скъсена шийката - явно са подготвителни- аз си бях  самоназначила спиране на Магнезия, сега ми го изписа пак до края на Май . Дъщеря ми изкара стомашния вирус, а аз го лепнах от нея, но със зверски червено и болно гърло и кашлицата също е спомогнала за контракциите.
Голямо безсъние ме мъчи и мен...

# 230
Добро утро

Аз както винаги от рано съм будна! Вкъщи  е като сауна, голяма жега, хем спим на отворен прозорец, ако стане още по-топло не знам как ще издържа със спането, спим и двамата отвити ,само с едно одеялце през кръста  и това е! Искам на морето да живея, сега щях да съм вече на брега  и да се разхождам, а не с отварянето на очите да се лепвам на компа, защото няма какво да правя Tired

Гледам ,че доста имат от тези менструални болки за които и аз говорех и мен снощи ме споходиха, на 3 пъти, вече разбрах, че това са контракции, нищо ,че мен не ме боли кръста- явно от факта, че си намалих дозата на магнерота, ама днес съм на преглед и ще видим какво ще ми кажат- хем ми е кеф, да ми кажат, че бебето е тръгнало, хем знам, че ми е рано още  и трябва да изкарам поне до края на май, ама вече ми е едно тегаво, само го мисля, защо не шава много,и си мисля ,че не и е добре- пък то явно и е много тясно и само се дупи!!

Хайде до по-късно!! Simple Smile

да добавя ,нещо, че забравих да го напиша снощи,  а видях, че Албена35 е в темата сега, ходих вчера до магазина, нямат нито един чифт лилави обувки или обувки подходящи за вашата рокля, поне според мен де и за съжаление нямат големи номера, първо те свършвали!! Tired

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 08:12 от somebody

# 231
  С едно пухкаво капучино искам да ви пожелая -  Добро утро!

somebody,накара ме да се размечтая за морския бриз и прохладните летни утрини на плажа Heart Eyes.....

Моят вътрешен часовник се настройва от сега за нощни дежурства около бебка,които ще предстоят-будя се на всеки кръгъл час  Tired От непрекъснато въртене в леглото чувствам по-скоро мускулна треска на корема.Моята беборана е изключително активна  newsm68,раздава шутове и ритници,които ми местят целия корем.От началото на осмия месец док ми изписа 3х2 папаверин и 3х1 магнерич,сигурно те  помагат да не чувствам подготвителни контракции newsm78
По препоръка на мои приятелки започнах да "подготвям" зърната на гърдите си с Гермастан.За моя голяма изненада вече зърната ми започнаха да си връщат предишния розовичък цвят,а не както бяха станали в цвят - кафе Нова Бразилия ooooh!
   Дано с Франчи и другите мами с болежки всичко да е фалшиви тревоги  Hug
    Желая на всички мами един прекрасен ден ! newsm51

# 232
Добро утро!
Франческа, как си? Нищо не си писала от снощи!
somebody, аз нали съм и на двата морски града... Еми хич не се и сещам за морето, пък камоли да се вдигна  да ида до там... Само искам да знам, че е наблизо! Явно ми е необходим този климат иначе на плаж не съм ходила с години... Embarassed Ама то и няма как, алергична съм към слънцето! Като ме напече и се изривам цялата...
Иначе и моя мъник от вчера е много кротък! Само снощи се замислих, че не се е появявал и в същия този момент се показа един крак и толкова...Определено им е тясно вече и се кротясват и само се дупят  Crazy...
За болките: и аз вчера бях пак с болки и за щастие с магнезия и но-шпато се оправи положението! Засяках времето бяха на около час... Аз съм на ЖК чак другата седмица в петък, но смятам да отида не преглед някъде тук в Бургас, ако ме заболи пак.
От днес и ние вече сме в девети месец... Леле то не остана... Иначе аз приготвих чантата вчера, само остана да си купя още една нощница и халат! Миналата седмица ходих в един магазин имаше избор на нощници, ама много ме подразни продавачката и си излязах! Попитаме тя какво си търся и аз й казах, че ми трябва нощница за болницата, а тя ми каза "Ама, защо не казахте по-рано! Те имат специални изисквания". Аз й отговорих, че не искам от бабешките (извинявам се, надявам се никой да не се засегне!), а тя започва да ми обяснява, че трябвало да бъдат такива! Аз най-спокойно й казах, че не отивам в държавна болница (стана ми гадно като казах, прозвуча ми сякаш се надувах) и там ще облека каквото си искам! Тя обяче не, ей тая нощница трябва да си купя... ЕЙ много се ядосах и предпочетах да изляза... Може и аз да съм станала много чувствителна, ама имам чувството, че всеки се опитва да си налага мнението! Да дадеш съвет, добре, ама като ти повторят два пъти според мен трябва да разбереш.... Както и да е! Иначе бях решила да не си купувам повече дрехи до края, но се оказа, че и последния ми пантало ми утесня. Пък и се оказа, че за пролетно време нямам никакви обувки! Аз започвам обикновенно работа на пролет и нося строго определени обувки икато съм по цял ден на работа не ми се налага да си купувам други! Сега обаче нямам какво да обуя да изляза навън! Та изрови едни старички, но запазенки и май с тях ще карам! А как ми се ходи на работа... Cry Колегите ми звънят да ме чуят, а аз така им завиждам....
Офф стига от мен за сега!Хайде успешен ден на всички, повече усмивки и по-малко болки! Франческа, стискам палци да си добре!

# 233
О, Франчи!.... Аз започнах така... Simple SmileБолките са тип менструални ниско долу,но мнооого по-силни Simple Smile

Ееееееееееее и да тръгнеш да раждаш няма нищо лошо-само да не е твърде рано за бебе. На мен ми изписаха таблетки магнезии,гинипрал,но шпа но не ми помогнаха. Търпях тези болки цяла седмица,докато родя.Дори магнезия венозно не помогна,овлдя положението за около 11 часа. Но пък преди това ми падна слузестата запушалка,а това е ясен сигнал,че раждането скоро ще започне.

Следи си болките през колко време са. Ако вече повече от час продължават през интервал от 10 минути иди до болницата,за да видиш какво ще ти кажат.   bouquet

# 234
The1 ,ако си във Варна иди в подлеза на катедралата.... за 15 лв. ще си купиш много яки нощници! Не бабешки,а с анимационни герои - весели  Hug

# 235
Благодаря ти, Мишел! За съжаление не съм във Варна! Но ще отскоча и там като дойда!

# 236
Добро утро момичета:-)
Направо незнам с какво да започна-може би първо със срещата-беше супер и ме зареди така положително,че няма накъде. Специални благодарности на едно момиче за ужасно милия жест с подаръка и искам да ви кажа,че това е първото нещо,което получава моята бебка и е супер,че е от толкова усмихнат и позитивен човек като нея  bouquet
Видях снимките,наистина са невероятно хубави,ще се пробвам да кача и моите, но ако нещо не се получи,моля да ме извините.

На прегледа за очите ходих в Токуда-беше много пълен и продължителен и крайното становище на докторката е,че мога да си родя бебето нормално. Бяха ме настроили за секцио,аз поначало предпочитам нормалното раждане...и като ме тресна вчера едно шубе...мани,мани:-) Но искам бебето да се роди нормално и след като е възможно...тогава ще си го чакам,когато дойде..
Онзи ден давах кръв,урина и секрет за последни изследвания при ЖК. Бяхме се разбрали направо в понеделник да отида да си взема обменната карта,но снощи докторката ми ми е звъняла,а аз видях твърде късно телефона. Стискайте палци да не е нещо с изследванията,щото последния път направо ми изкара акъла без нищо...Ще й звънна след малко да питам какво има..

И последно,но не на последно място- тази нощ се е родило момченце-на най-добрия приятел на мъжа ми-Цветелин, 3850 гр,

Термина на жена му беше 28.05,но понеже много се поду и кг качи,я приеха в болница за наблюдение преди седмица. Насрочили й дата за секцио за 16.05,но нощес й станало зле,притеснила се,качила кръвно и айде на масата...и малкото човече вече е налице:-))) Рева от сутринта ,само като се сетя...Да е жив и здрав,както и всички настоящи и бъдещи бебенца Simple Smile

Извинете ме за дългия пост,но нямаше как да не споделя. Пожелавам ви топъл и усмихнат ден newsm51

# 237
Добро утро и от мен след една кошмарна нощ. Благодаря ви за загрижеността.
Мишел, май ще последвам твоята "съдба" и ще се ражда сигурно по-рано. Според лекарите обаче е хубаво бебето да се задържи поне още седмица и половина-две. Всъщност ти в коя г.с. роди?
Аз съм с почти скъсена шийка на матката и ефективни контракции, добър запис на тоновете на бебето и един куп лекарства- магнезий венозно, но-шпа, гинипрал.... ooooh!
lili_sf, да е живо и здраво бебешорчето! Ама то какво бебешорче, то си е направо голям мъж.

# 238
Здравейте момичета  Hug
Радвам се, че сте изкарали супер на срещата и си представям каква гледка сте били  Grinning Сигурно хората наоколо не са отделяли очи от вас  Joy
Франчи, стикам палци да се задържи още малко бебо  Praynig
Ди, благодаря ти за разказа   bouquet Страхотен е.

# 239
Добро утро, момичета.
Франчи, лягай и мирувай. Задръж още малко. Аз пък тази сутрин ходих до болницата и ми определиха дата за секциото - 27.05., така че можеш да ми я добавиш отпред. На 26 ще ме приемат. Много съм доволна, щото точно тая дата си бях харесала. А  съм с термин 1.06 - дано да не възникнат непредвидени обстоятелства. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт