Бъдещи ЮНСКИ майки 2009! Тема № 62

• 15 790
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Днес, аз черпя - любимият ми мъж има рожден ден! Обещала съм да не раждам днес, че да си имат с малкия различни дни за рожден ден. Чудя се даже дали да присъствам на празнуването довечера.. ще бъде в бар и аз някак си не си се представям с големия корем.
Франчи, стискай още малко щом са казали лекарите. Почивай повече и дано всичко е наред!

# 241
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Франческа, с теб нали се разбрахме, че ти е рано още и не трябва да раждаш...?!
На мен ми се иска вече да излиза Муцунището... 16-17-18 все хубави дати. На 16-то число съм родена аз, 17 по принцип ми е любима дата, а на 18-то число са родени Муцун, татко му и Гера (кучката). Вчера следобед ме почнаха едни контракции на около 5-6 минути пак, но за около час утихнаха, а таман си казах "е сега вече ще се запознаем" Whistling
Таман мислех да ви разказвам за раждането на Муцун, но видях, че пак е имало страсти Crazy
Прекрасен ден на всички!

# 242
Здравейте момичета.

Франческа Салиери - стискам палци всичко да е наред и да устискаш още малко.  

Ох и аз имах тежка нощ. Дори не знам вече колко пъти ставах до тоалетната. Вече много ми тежи и с всеки изминал ден става все по тежко. Не знам ако издържа до края как ще е  newsm78  Извадих си летните чехли, че няма какво да обуя и се оказа че нито един чифт не ми стават,  а не ми се купуват сега точно нови като знам че това ще е още някоя седмица.

lili_sf да и им е живо и здраво бебото на приятелите ви. Много да ги радва.

# 243
Муцуна, леле как сте се натръшкали!  hahaha Е ако, мъника се роди на 17-ти спокойно после можеш да излизаш в отпуска за да си празнувате рожденните дни! И да си обявите тридневни семейни празненства!

# 244
  • Плевен
Добро утро!
Лейла, мерси за кафенцето. Ааа и добре че ме подсети за Гармастана, че съм го купила и съм го прибрала, направо го бях забравила. Отивам да се по омажа малко...  Wink
Лили, да е живо и здраво бебчето, ох как се радвам на всички новородени бебенца  Heart Eyes
И аз много се въртях, не спах много, четох книга, но и малко успях да поспя.

Днес и аз да почерпя   party023 , че любимата ми баба е рожденничка! Да ми е жива и здрава! Ще и подарим миксер, че тя е най-голямата майсторка на баници и пити на света, обожавам ги, пък и се бил счупил. Следобед ще сме на почерпка в тях, ще видя с какви вкуснотийки ще ни нагости   food002 eat

Контракциите си продължават, но аз си свикнах с тях и даже започва да ми харесва  #Crazy Изперквам тотално!!!!

Хайде лек ден!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:38 от anyto

# 245
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
the1, месеците са различни, аз само за цифрите говорех Peace

# 246
Добро утро и от мен!
Мони, Ани, Честит рожден ден на роджениците днес! Да са живи и здрави и да ви радват още дълги години!
Продължавам да  fingerscrossed на всички с болежки и притеснения!
Муцунка, аз пък таман се зарадвах, че ще разкажеш, и ти се отказа!  Crossing Arms Ти за страстите не мисли - те и от нещо съвсем дребничко могат да се разгорещят.  Wink

# 247
Муцуна, жалко! Тъкмо си мислех какъв купон можете да си спретнете!  Simple Smile

# 248
Здравейте и от нас
Moni , anyto   аз ще се присъединя към вас понеже моя съпруг и той е рожденик  да са живи и здрави.
Сега да се отчета и аз за последния преглед  при нас всичко ме наред и с бебката и с мен определихме дата за секциото (моля Франчи  да ми промени датата за 09.06.2009 -секцио в клиника Ева -Сливен  bouquet)Ние сме готови приготовленията за бебка и за болницата и сега ни е едно спокойно дори си мисля че съм готова да отивам да раждам Joy.За разлика от мен нашия татко е е ошашкал тотално , всяка вечер сънува за започвам да раждам и се буди да ме пита как съм .Ох исках да ви пиша толкова много неща а забравих като се сетя щ епиша пак
Много слънчев и усмихнат ден на всички без болки и неприятни изживявания smile3525

# 249
Здравейте и от мен!
При мен се появиха същите симптоми като при Франческа и доктора ми назначи Нош-па и Магнерич. И на мен също ми каза, че имам скъсяване на шийката на матката или нещо подобно, но нямах разкритие. При мен по особеното е, че трябва да раждам секцио, а искат максимално дълго да задържат бебето до термина. Моето секцио е планирано за 25.05 и ще раждам в Окръжна болница-Варна.
Приятен ден ви желая!

# 250
anytо и Лейла я кажете какъв е този Гармастан? Как се използва и за какво? 

# 251
biskai Гармастана, Лансиноха и крема на Авент за гърди се използват за мазане на зърната преди кърмене- не всички ползват , но  е хубаво да почнат да се мажат зърната в началото на 9-ти месец. уж помагат да не ти се разранят зърната по време на кърменето, но това пак си е строго индивидуално от това каквd ти е кожата  и как захапва бебето, защото можеш да си използваш крема  и пак зърната ти да станат на рани!!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:23 от somebody

# 252
Mimisi,ще раждаме на една дата  bouquet .Без малко и аз да съм в Окръжна при Скочев,но реших да раждам в АГ Русе,близо до майка ми,и до докторката,която ме спаси на няколко пъти!

Като ви слушам как сте подкарали лекарствата накрая,...сега има най малко ефект от тях,особено от но шпа,просто е безмислено да се пие.Аз откакто съм в 9-я така съм разредила лекарствата,и да родя няма да е рано,така че...без това нямам търпение да се срещна с мъничето вече Praynig

Тази нощ и аз се събуждах на всеки час,но в 7 вече окончателно не можах да заспя.И котката като се размяука #Sniper
За какво е това лекарство за зърната,то не е ли като са вече разранени,да ги облекчава.При мен коластрата се лее постоянно.

Нямам търпение да стане 4ч да отида на преглед.

# 253
Добро утро.

И у нас е страшно горещо вече. Снощи имах чувството, че спя в пещ  Rage А прозорецът и при нас е нон-стоп отворен. Почти гола спах, а се будех вир вода. Надявам се да захладее малко през втората половина на май, иначе не се виждам. Наистина най-гадно е със спането, защото температурата на тялото (поне при мен) допълнително се вдига, когато спя на една страна, нали трябва да се свия леко на кълбо и крайниците ми опират един в друг  #Crazy   Как си мечтая да поспя малко по корем  Embarassed

Франчи, ти поговори ли й на малката, че й е рано още да излиза? Все си мисля, че като им кажем нещо, ни разбират  smile3504  

Честито на днешните рожденици  newsm59

Сега трябва да измисля и аз с какво да си запълня деня и да го избутам по-бързо. Голяяяяяма скука започна да става  tantrum   А скука в горещина си е направо убийствена комбинация  #Sniper

# 254
somebody благодаря за отговора. Може и да се възползвам, че предния път се мажех с боров вазелин и пак ми се разраниха зърната, но тогава се цедях с помпа (малката не искаше да суче). Беше много болезнено и от болката не успявах да изцеждам всичкото мляко, а то беше доста, та станах буци, вдигнах температура и се наложи да спра кърмата. Дано това е по - добро.   

Общи условия

Активация на акаунт