Бъдещи ЮНСКИ майки 2009! Тема № 62

• 15 804
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, много сте готини! Хората наоколо сигурно са били така #Crazy - около двайсетина жени в напреднала бременност!!! Хайде, качвайте и другите снимки. А едно момиче е наистина като дядо Коледа с подаръците, само че много по-красива и лъчезарна.

# 196
Ди  Hug  за твоят разказ. Относно раждането , а май като се замисля и за всичко останало в живота наистина гледайте този филм "Тайната". Вярно, че не е лесно и при всеки със сигурност е различно но както и от филма ще разберете по-важно от положителните настройки няма. Така че момичета отпуснете се и всичко ще е ок Hug и мен ме беше много страх, след като ходих но училището за бременни, честно казано акушерката доста ни успокои и обясни всичко. И аз лично мисля, че си преодолях поне част от страха. А нали знаете хубавите неща не стават бързо и лесно, иска се време и търпение, така че споко. Татковците дали ще присъстват или не всяко семейство ще реши. По-важното е да са отговорни след това. Въпреки че и на мен ми се иска всеки мъж с очите си да види през какво минава една жена за да си има детенце Heart Eyes
Дано не съм прозвучала като мрънкащата свекърва. Извинете ме ако е така.
Хей варненски мами споделете какво стана на срещата и за какво беше лекцията. Не бъдете скръндзи, а споделете инфото Grinning

# 197
Най после свърших всички ангажименти за деня-взех си изследванията,ходих до банката за удостоверение за сметка,попълних декларация за болничния.Купих си превръзки за родилки и свещички Профенит,за след операцията(препоръчаха ми ги че много помагали за болката).Взех и един много сладък биберон-залагалка на Нуби,с гел за зъбките(от0-6м)

Петя,много се радвам че си добре,цяла вечер те мислих Hug

# 198
току що разгледах снимките от софийската среща. Чак си поплаках .....много сте хубави всички Heart Eyes завиждам ви благородно. Hug и едно момиче ...какво да кажа освен БРАВО  newsm51 [smilie=s mile3501.gif] тя га заслужава. Пу пу на всички да не ви е уроки

# 199
След малко и аз ще разгледам снимките.

Моето детенце си дойде от вилата и сега спинка сладко до мен  Heart Eyes.

Албена, много ми е трудно да видя роклята, много хубава изглежда, но не мога добре да я огледам.  На мен лично много ми е интересно , чакам с нетърпение вашия бал, защото други абит. не познавам.
А какви са тия цени - 400 лв за обувки  Shocked и то за момиче на 19, което най-вероятно никога повече няма да сложи . Аз по обикновените магазини като гледам има толкова нежни модели за около 50 лв. , само не знам как стои въпросът с големите номера.

Ди
, направо като по учебник при теб  Hug, страхотна си.

Петя, още малко ти остана, няма да се даваш.

# 200
Колко много сте писалиииии! Няма да мога за всичко и аз да се включа (то не е и необходимо, де  Wink).
Петя, Франчи,  fingerscrossed
Ди, Hug за увлекателния ти и много позитивен пост! Не само, че не досаждаш, ами точно напротив - на мен поне ми се четат още и още такива "истории" (В скоби малко офф - нали често задават въпроса: "Коя е последната книга, която сте чели?" На мен скоро ми хрумна - ами, Форумът - то нашите теми са си цял роман, с много главни герои и съдби!  Grinning).

# 201
И аз преди малко се върнах. абе, друго си е да си полафиш със себеподобни  Crazy  Само че съм вир вода, още в рейса ми течаха струйки вода от лицето....

Ди, за леки раждания като твоите само искам да чета  Peace  Дано всички имаме такъв късмет  Praynig

За надуваемото легло - ами и да го хвалите, и да не го хвалите, друг избор нямам. Само това може да се намести в останалото празно пространство в детската стая. Препоръчаха ми един конкретен надуваем матрак, надявам се да ми е удобен. Живот и здраве, ще го ползвам само през първите няколко месеца  Party  Той малчо нека се роди, пък леглото после ще го мисля, сега ми е все тая на какво ще спя. И легло с пирони да ми дадат, в момента не ми пука, мисля само за раждането  Flutter

# 202
  • София
момичета, много ви благодаря за милите думи  Hug Аз ще гледам днес и утре да си полежавам повече, а и вече всичко е приготвено. В някой от следващите дни ще се включа с надявам се добри новини.  Wink

# 203
  • Пловдив
Момичета страхотни сте.
Петя, дръж се мила, още малко остана.
Ди благодаря ти за разказа и много се радвам, че сте добре с малките сладури.
На мен са ми интерсени разказите за раждане, и не се притеснявам да ги чета. Подготвила съм се, че ще боли-много, няма какво да се лъжем, но важното е както Мишел и Ди казват-крайния резултат.
Анито и ние още не сме измислили име и даже мъжа ми снощи каза днес да чета и разни сайтове и да си напиша тези имена, които ми харесват, но аз до сега спах и не съм свършила тази работа. Нали преди време ви бях казала, че съм сънувала, че раждам и д-ра ме пита как ще се казва бебето и аз казах Марина, на мен ми харесва това име, но  мъжа ми май не иска да се казва така. А и аз много искам да го кръстя на майка или на татко, защото те найстина заслужават. Страшни много ни помагат и продължават да го правят и ми се иска по този начин да ги зарадвам и да им се отблагодаря. Майка ми се казва Маргарита, така, че Марина се вързва идеално, но ще видим.

# 204
ninand, според мен щом си сънувала името Марина, значи така трябва да кръстиш бебето. Моят Боян също така си получи името - в съня ми. За мен това е някакъв вид предзнаменование, в което трябва да се вслушваме  Peace

Иначе от страна на родата имаше възражения, ама им казах а си гледат работата - детето си е мое и ще си го кръщавам както си искам. Като толкова държат на определено име, да си правят те деца и да си ги кръщават  Crossing Arms

А в ресторанта се спуках от смях, защото наистина ни гледаха с голям интерес околните и си представям какво са си викали: събра се сектата на големите кореми  hahaha

# 205
Гъди и аз съм спала на надуваем матрак. Не е от най-удобните. И въпреки 4е сега не ти пука, не знам като ти се насъберат безсънните но6ти, дали няма да ти пука...

Няма ли никакво ре6ение да си спи6 в леглото с Боян, пък Жоро да спи на дивана, или не6то такова? И без това 6те спим има-няма по 3-4 4аса на но6т, хубаво е да си го направим удобно Simple Smile)

В тази връзка да питам, вси4ки ли смятате да държите бебетата да спят в легълцата им? На6ето легълце е то4но до спалнята, но не е като да е долепено - тоест, пак 6те трябва да ставам, за да го взимам. А тук има доста привърженици на спането с бебето в едно легло - казват, 4е така най-лесно 4овек (майката де) се наспива. Не става6 да кърми6, кърми6 в просъница...Мен малко ме е страх, 4е като знам Са6о как се върти и ме захлупва, дори да сме само двамата, със Стефан не знам как 6те е...А да спим в разли4ни стаи - абсурд!

# 206
Здравейте,

Много съм доволна от днешния ден. Simple Smile

Срещата ми се отрази невероятно, всички сте страхотни. Специални благодарности на ЕдноІмомиче, такава хубава изненада от нейна страна.

После си смених адресната регистрация. Таксиметровия шофьор се грижеше музиката харесва ли ми, климатика дали да спре. После в общината жените бяха изключително мили.

Изкарах си и направление за раждане, с две думи свърших страхотна работа днес Simple Smile

Sv. сайта с таймера за контракциите е това: http://baby2see.com/contractions_timer.html

Петя,Франческа  fingerscrossed

Ди, Мишел разказите ви са страхотни. Дано (то не се и съмнявам де) при всички да мине така вълшебно появата на малките човечета Simple Smile

# 207
момичетааааа,
някой ще ми надпише ли снимките на детската, МОЛЯЯЯЯ!!! somebody, edno_momi4e, помагайтеееее! досега четох, но нещо ми прекъсва интернета и не успях съвсем да прочета всичко.  много ми бяха интересни разказите за ражданията. вярно, че звучи страшничко, но все пак всички през нещо подобно ще минем, както казва моята позната акушерка 'няма неродила жена досега', така че...
Петя, късмет, мила, още малко остана, дано всичко е наред и да ни зарадваш с хубави новини!
ще се опитам сега да разгледам малко снимки /не че ми се получава, но все пак опитвам!/

# 208
Срещата беше много свежа,радвам се ,че се запознахме с някои мами Hug
След малко ще кача моите снимки,а вие ще се надписвате,че да не ви объркам правописа на никовете Grinning

snowwhite ,ние също сме привърженици на голямото семейно легло,споделено с децата.Не си и помислям за отделно креватче първата година-две Naughty
Сега ще трябва да прикрепим едно единично легло към спалнята,за да се съберем петимца... Mr. Green

# 209
Airina, някой ти ги е надписал снимките вече!!! Много ти е сладичко креватчето, ама то не е ли за по-голямо дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт