Бъдещи ЮНСКИ майки 2009! Тема № 62

• 15 807
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  Подкрепям казаното от Франческа smile3525.За първи път попаднах в АГ на 16 год.,лежала съм не знам колко пъти вече и съм видяла какво ли не.В момента всички сме с дантелена емоционалност,затова не е нужно да се стресираме допълнително с кървави разкази.
Знам,че има момичета,които дори не са попадали  в болница до този момент,затова нека си спестяваме цветущите сюжети. Peace

Ето едни бебоци за настроение :

# 181
  • София
здравейте момичета, много се трогнах, че сте мислели за мен.  Heart Eyes Истината е, че за последно си имах пак проблеми. Вторник и сряда ме направиха на луда от висене по кабинетите и разкарване между болниците за пускане на лист и алергологична консултация. Оказах се с повишен риска за медикаментозни алергии и сега до секциото взимам хапчета, а в деня на операцията ще ми слагат урбазон и алергозан. Габи на всичкото отгоре, явно усеща и започна да ни прави сцени, да не иска да ме пуска сутрин да ходя до болницата, реве при бабите, направо ужас. За капак, вчера лош запис на бебето, доктора ме връща вечерта с уговорката, ако пак е лош да вадим бебето през нощта. Ами той пак не беше хубав, а аз от умора от 17 00 получих много чести контракции, като на записа вече ми бяха на 4 мин. Обадих му се и той изведнъж реши да ме включват на системи и че няма да го вади. Аз направо побеснях, за 4 дена разлика и то на системи, от които се обривам. Отказах, полежах до 22 30 в болницата, видя се, че контракциите не се разреждат много, но аз се подписах и се прибрах вкъщи. Реших, че ако е писано, до сутринта ще направя разкритие и ще ме оперират, а не да вися само на системи. През нощта изпих един ГИнепрал, добре че не се обринах и ги спрях. Сутринта записът ми беше добър, а аз успях да отида на консултация и с интернист и с анестезиолог. Утре остава да си взема обменната и една нощница и ще чакам включване.

# 182
  • София
Петя и ние ще чакаме включване за добри новини от теб.Радвам се ,че си добре и ти пожелавам много успех Grinning.

# 183
  • Germany
Петя, стискам палци скоро да приключи всичко това и да се гушкате щастливи с бебчето ти!
И сега ще ме извините, но не мога да се стърпя. Не ми стана ясно, защо така нападнахте Мишел при положение, че всички искахме да прочетем разказа й? Защото е натурален и истински? Няма какво да се лъжем - раждането не е най красивото преживяване, но води до появата на най скъпото ни и каквото и да се случи в родилната зала се забравя при вида на малкия човек. Честно казано,на мен би ми било по полезно да знам какво ме очаква, отколкото да си представям идилична картинка и след това да съм потресена от действителността, като моя приятелка. Колкото до присъствието на бащата - коментирали сме го 1000 пъти до сега и не виждам някой да е сменил позицията си. Радват ме двойки, които имат желание да споделят всеки миг, но лично на мен позицията на Мишел ми е по близка. Нека не изпадаме в крайности, моля.

# 184
  • Плевен
Ох, не мога да ви изчета бе, бърборани. Добре, че отидохте на срещата та малко да намалите темпото  Wink

Ох, Петя.... направо не знам какво да ти кажа. Ами само лежи и си чакай датата, стига с това търчане по кабинетите. Те тия доктори направо те подлудиха значи. Хем имаш толкова проблеми, хем те не могат да вземат адекватно решение. Поздрави и си почивай, че време не остана  Heart Eyes

Полито, абе как така си я бутала тази кофа бе момиче, пази сееее  Hug

Мони, съгласна съм с теб Peace Иначе би ми се искало, както описва Франческа, мъжът ми да е с мен поне в предродилна, но той е страшно страхлив и няма да поиска  Sad Така, че и да си мечтая да е с мен вътре, няма да стане.

И аз съм цяла нощ с доста силни менструални болки и стягания, абе чисти контракции са си, начестичко, но засега не са съвсем зачестили, та вярвам, че ще изкарам още някой ден.  Praynig

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:30 от anyto

# 185
Здравейте.

Петя - радвам се че си добре и си се стабилизирала. Много е кофти това с малката, че е почнала да ревнува, но това се очаква. Сигурна съм че ще намериш начин да я успокоиш, всичко ще си дойде на мястото само се дръж сега с теб и бебо всичко да е наред.  Hug

viper  много ти благодаря за отговора. Точно такъв сироп имаме, майка ми го направи за баща ми, че не е добре със здравето, та веднага ще взема една глътка. Само не знам колко дни да пийвам по глътка?

# 186
  • Варна
Здрасти братство!
Браво на Мишел- ти си истински герой, малката Мони е кукличка  Hug
Срещата днес и разходката после бяха супер, ще кача някой снимчици сега, ако ми се отвори албума.

# 187
Включвам се и аз.
 Петя, fingerscrossed, почивай сега, мила.
Мони, напълно права си!
Албена , бих ти препоръчала магазин Палино - намира се на кръстовището на бул. България и Гоце Делчев - в сградата на КРИТ. Сградата е тъмна с формата на корабно платно и върху нея има надпис КРИТ и ХИПО. Магазина предлага обувки на италианските дизайнери Джанмарко Лоренци и Фаби. Тези на Джанмарко Лоренци са уникални, много красиви.

# 188
Аз смятам, че това което се коментира тук не е стряскащо, а просто истина и дори първескините трябва да са подготвени психически какво ги очаква, а не там да се ошашкат, че става нещо страшно и да се паникьосат. Разбира се при всички раждането протича различно и не искам да обидя никой. Аз също се чуствам неподготвена за нормалното раждане, защото първото ми е секцио, а сега ще пробвам нормално.

# 189
Петя измъчи се бе момиче Hug Благодаря, че писа, че всички много се бяхме притеснили за теб  Heart Eyes А сега лягай и пази леглото до понеделник  Hug

# 190
Аз не мисля, че някой напада Мишел. Напротив, на мен разказът ми беше интересен, но тук има момичета, които се плашат повече или по-малко и мисля, че е редно да се съобразяваме и с тях.

Петя,  Hug Притеснихме се къде се изгуби.

Анито, спомням си, че и вие доскоро не бяхте измислили име на бебока. Все още ли е така или ние вече сме единствените? Не знам по какъв начин да накарам мъжа ми да измислим име. Накрая аз ще си го кръстя и готово.

# 191
Здравейте Мами,
Съжалявам, че не успях да се включа в днешната среща, но с удоволствие ще разгледам снимките Hug
Едва успявам да си включа компа, защото малките мъже ми изяждат цялото време, което така или иначе не стига. Виждам, че обсъждате ражданията затова ще ви разкажа набързо положителните емоции на моето...
Тъй- като сънувах датата на раждането на 22.04 ходих при двама различни доктори, но и двамата казаха, че имам поне още една-две седмици до раждането. Все пак аз си знаех, че на следващия ден ще родя и цялата нощ спах под напрежение. Около 3.25 часа усетих пукването на водите станах от леглото и се оказах права. Естествено таткото много се стресна, но си стегнах багажа набързо изкъпах се и хайде в МД. Докато намериме входа за спешното стана 4.30, а докато ме приемат вече минаваше 5.30ч сутринта. Пристигна една много спокойна акушерка, а аз вече бях с леки контракции и 2 см разкритие. Мислех, че момента до раждането е много кратък, но си има естествено развитие на нещата. Констатираха тесен таз и ми дадоха да попълня декларация за секцио. В 6.10ч бях в предродилна и ме включиха на окситоцин. И така до 6см разкритие и първото обезболяващо(бусколизин на инжекция). На 8см разкритие доктора се появи най-сетне и си получих божествената епидурална упойка и страшното словосъчетание "ще раждаш нормално, защо да те режем"  #Crazy
Естествено не бях подготвена за нормално раждане и се панирах(на 3тия час след раждането, когато успях сама да отида до тоалетната, бях много щастлива, че така се случи). В 10.30 с 10см разкритие ме качиха на родилната маса и всичко приключи за 20 мин. При самото раждане нямаше болки, а само лек страх , че не напъвам правилно. Когато чух плача на първото бебе , не бях сигурна, че някога ме е боляло, а второто не усетих кога е излезнало  Blush Така че момичета, прави са тези, които казват, че болката се забравя, но не очаквах да стане толкова бързо Peace
Сега се радвам на двама юнаци и единственото, което ме интересува да са здрави и да си наваксат бързо заради ранното раждане.
Иначе днес бяхме на контролно теглене и вече Калоян е 2230гр, а Крис - 2190гр.
Пожелавам на Сафира и на Катеринка да си гушкат в най-скоро време слънчицата, а на Мишел от Варна девойката е много красива.
Видях, че сте обсъждали на колко изписват недоносените бебчета. Та да Ви кажа от МД чакат бебетата да започнат да качват стабилно след като са напълно здрави и да са поне над 2000гр.
Аз си се подписах за Крис и го изписаха 1950гр. В къщи си е друго и за едно денонощие качи 100гр.
Съжалявам, че Ви отнех толкова време, но тъй-като нямам време да пиша често вече...  bouquet
Пожелавам на Петя успех и дано изкара до 18.05 Hug
А на всички бъдещи мами - няма нищо страшно в раждането!!! Щом бъзла като мен го казва значи е така Peace
Прегръщам ви и ви целувам. Надявам се скоро пак на свободна минутка за да се срещнем поне виртуално Hug Heart Eyes

# 192
  • гр. София
Момичета,
Имаме си албумче със снимките от днешната софийска среща. Изкарахме си чудесно!

# 193
Здравейте

Аз се завърнах и качих моите снимки в албумчето, но виждам, че някой ме е изпреварил Wink,чакаме  и най-големия фотограф едно_момиче, да качи нейните! Срещата мина много добре, събрахме се 18 девойки, голяма група, като първата ни среща, едно момиче отново ни изненада с подаръци и на снимките ще я видите, като дядо Мраз с пликовета с подаръци Heart Eyes - Моля, който се разпознава, да се надписва Wink

Виждам, че докато ни е нямало е имало някакъв спор, не разбрах точно защо  е възникнал, но лично на мен разказа на Мишел ми беше много интересен, и би ми било интересно всеки да разкаже как е протекло неговото раждане!!И аз съм на мнение, че не трябва да се спестява нищо,истината трябва да се казва, такава каквато , независимо дали е бяла или черна, първескини, не първескини такъв е живота,не всичко е цветя и рози - за да стигнеш до щастието, пътя винаги е транлив Simple Smile

# 194
  • Плевен
Полито, точно това щях да те питам и аз преди малко, но изключих... Ами не сме. Снощи тате и пита Андреа как да кръстим братчето, ама то детето на 1.8 г. какво да каже  Outta Joint Горе долу се бяхме насочили към Георги и повече към Преслав, само ме притеснява, че малко грубо звучи на галено Преси, ама като цяло си ми харесва. Не ми се мисли ако по-рано бях взела да раждам. Той мъжът ми все вика има време, има време и хич не се притеснява, а аз също си мисля, че накрая ще е каквото кажа аз.

Радвам се, че срещичката е била супер приятна, завиждам ви, ама не съм се и съмнявала, че ще си изкарате весело  Hug

Общи условия

Активация на акаунт