Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 520
  • 457
  •   1
Отговори
# 270
  • BG
dobro utro  Hug

na men mi e pyrvi den ,no imam vypros :

ako sutrinta xapna kiselo mlqko i qbylka .....taka prodyljavam celiqt den ili moje na obqd da byde tarator
 Embarassed

4e malko se poobyrkax

Целият ден се консумира едно и също. Ако си започнала с ябълка с кисело мляко, продължаваш така до края на деня!  Peace

# 271
  • София
...
ako sutrinta xapna kiselo mlqko i qbylka .....taka prodyljavam celiqt den .....

Целият ден. Peace

Кремче, наистина си Страхотна! Hug   bouquet
Лиде, мерси за кафето! Hug

# 272
  • Свищов
Мерси много момичета.

Stephy, просто лятно време ям само сладоледи и салати. Е, първото не е много по правилата де, но не ми се яде друго, а трябват калории. Проблем лятото ми е подуването на стомаха от многото вода. 4-5 литра течности не ми мърдат.

# 273
  • BG
Мерси много момичета.

Stephy, просто лятно време ям само сладоледи и салати. Е, първото не е много по правилата де, но не ми се яде друго, а трябват калории. Проблем лятото ми е подуването на стомаха от многото вода. 4-5 литра течности не ми мърдат.

За съжаление аз задържам вода и лятото се подувам (оттичат ми краката) много неприятно. Sad  Пия по 2-3 литра на ден, иначе.
Обаче имах един апетит  ooooh!

# 274
  • Свищов
Само вечер като се захлади ми се отваря апетит. Иначе...с мъка хапвам нещо. Само съм жадна.

# 275
  • BG
Само вечер като се захлади ми се отваря апетит. Иначе...с мъка хапвам нещо. Само съм жадна.

А не се ли храниш редовно (през 2-3 часа), както е според режима тук?

# 276
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Вчерашният ден го приключих почти стриктно  Peace
Днес съм на белтъчен ден - плод ябълка, зеле и месо - за обяд пушено, вечерта ще е печено  Wink

Много Hug Heart Eyes на всички !

# 277
Stephy ,blagodarq ti mnogo
eeeee ..zna4i prodyljavam s qbylki
 Hug

# 278
  • BG
Stephy ,blagodarq ti mnogo
eeeee ..zna4i prodyljavam s qbylki
 Hug

kalimana, успех! Чакаме да споделиш резултати!  Peace

# 279
  • Свищов
Аз с режима приключих преди повече от 2 месеца. Тук си стоя, за да окуражавам и споделям опит. Надявам се, че не преча. Ям си когато ми се яде, каквото ми се яде. Следя да няма пържено, хляб и много сладкиши, но последното ми е трудно. Ограничавам количеството и наблягам на салати, пиле, риба. Много вода и много нерви(за съжаление) и резултатът си стои. Ако попрекаля давам го на плодове с мляко другия ден и така. Приятно ми е сред вас, а и може 1 ден да се върна. да се надяваме, че няма да се случи ама.......

А аз през 2-3 часа се храня от 10 години. Вечерята ми никога не е след 19(изключение прави, ако съм на заведение или има повод). Обядвах към 12 и 30 и след малко пак ще ям. Но хапвам в най-малките чинии.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 14:53 от krem4et0

# 280
  • BG
Аз с режима приключих преди повече от 2 месеца. Тук си стоя, за да окуражавам и споделям опит. Надявам се, че не преча. Ям си когато ми се яде, каквото ми се яде. Следя да няма пържено, хляб и много сладкиши, но последното ми е трудно. Ограничавам количеството и наблягам на салати, пиле, риба. Много вода и много нерви(за съжаление) и резултатът си стои. Ако попрекаля давам го на плодове с мляко другия ден и така. Приятно ми е сред вас, а и може 1 ден да се върна. да се надяваме, че няма да се случи ама.......

Как така да пречиш?!  Shocked Аз лично те възприемам като стимул и ми е приятно, че си сред нас.  Peace Дано да не ти се налага да диетуваш  Wink
Аз като гледам дълго ще остана в тази тема и ми е много приятно!Радвам се, че я намерих!    bouquet

# 281
Здравейте,

Поддържам Stephy, всеки който помага, стимулира и споделя собствен опит е повече от добре дошъл. Така че , krem4et0, не ни оставяй!!!  Praynig Praynig

Аз май също ще се задържа тук доста. до сега свалих 7кг - бих казала почти с лекота, не е страшен глад с тази диета, това е причината, поне за мен. Пробвала сам какви ли не, но от глад и прималяване никога не съм издържала много. Сега ще се постарая още 3 да сваля и да си върна формата от преди да забременея с второто ми дете, ако го постигна - супер  newsm74. Може дори да се постарая да си върна и килограмите от преди да забременея с първото дете  yesyes - ще трябва основно да си сменям гардероба обаче.

И аз започнах от вчера (отново) първия етап. Днес сам на ябълки и пилешки гърди със салата.
Снощи изпекох пиле с картофи на мъжете, ох как се изкушавах от миризмата, за малко да се поддам, но стиснах заби - удържах. Прибрах гърдите на пилето за днес и ги оставих да оглозгат останалото.

Вие момичета правите ли гимнастика успоредно с диетата?
За мен това си е наказание и много рядко се захващам, но много хода. поне 2-3 часа на ден минимум разходка. Като остава момченцето ми в училище и с бебето обикалям по магазините. а на връщане към вкъщи се забързвам за да е по-добър ефекта от ходенето.

Поздрави на всички

# 282
Здравей те,момичета. byeВече 9 ден спазвам диетата.Днес съм на таратор.Искам да ви попитам може ли вместо вода през деня да пия сокове.

# 283
ЗДРАВЕИТЕ И ОТ МЕН.СЛЕДЯ ВИ С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС И РЕШИХ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС.ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ С ВТОРОТО СИ ДЕТЕ СЕ ХРАНЕХ РАЗДЕЛНО И БЯХ 53КГ. НА РЪСТ 172.ПРЕДИ ДА РОДЯ ПОСЛЕДНО БЯХ 71КГ.СЕГА 1ГОДИНА СЛЕД ТОВА СЪМ 61 ЦЕЛТА МИ Е ДА СТАНА 55КГ.ОПИТВАХ СЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА СЕ ХРАНЯ ПАК РАЗДЕЛНО НО ПРЕДИ ЦИКЪЛ ВСИЧКО СЕ ПРОВАЛЯ И ТАКА В ЕДИН ПОРОЧЕН КРЪГ.СЕГА СЪМ ПО РЕШЕНА ОТ ВСЯКОГА ДА ЗАПОЧНА ТОЗИ РЕЖИМ И НАИ ПОСЛЕ ДА УСПЕЯ.ИМАМ ТОЛКОВА ХУБАВИ ДРЕШКИ КОИТО МЕ ЧАКАТ В ГАРДЕРОБА LaughingОТ УТРЕ СЪМ НА ЛИНИЯ САМО НЕ РАЗБРАХ ПОДРЕД ЛИ СЕ КАРАТ РЕЖИМИТЕ ИЛИ СИ ИЗБИРАШ КОИТО ТИ ДОПАДНЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЗАПОЧВА С ОТКЛЮЧВАЩИЯ

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 20:04 от didi 78

# 284
  • Свищов
Jenia79, какви сокове? Натурални ли? Имай предвид, че дори да е фреш, пак си се брои за плод. Единственото, което пих и като гледам ще пия пак в горещините беше за тонус и витамин С. Правех си лимонада-изстискан половин лимон, вода и 1-2 капки подсладител. Това нещо 2-3 пъти през деня действа доста стимулиращо, освежаващо и разхладително. Знам, че не трябва да приемаме подсладители, ама не мога да пия нещо, ако не ми е сладко. Лимоните освен това увеличават ефекта на всяка диета. Може и грейпфрут или портокал. Иначе стандартните кафе, чай(в жегите може и студен. Намерих 1 на Радулов, много е сладък и има 2 калории за 500 мл), вода, евентуално в млечен или белтъчен ден - айран.

didi 78, почни с първия. Аз лично направих и трите. Гарантирам ти, че ще си много доволна. Долу-горе на това дередже с кг бях, но при по-малък ръст. Сега вече виждам 52 в далечината...7-8 кг надолу за мен е просто супер. Желая ти ги от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт