Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 514
  • 457
  •   1
Отговори
# 300
  • Свищов
Ykk, в предавенето на Гала, Байкова каза, че може да си правиш салата от различни зеленчуци/плодове, но в този случай ядеш само такава салата в тази й комбинация. Организмът я приема за 1 храна по този начин. Аз лично съм си правила зеле с моркови като зелето е било 10 пъти повече от морковите.

КМ за работа смесвах с нарязани плодове или задушени зеленчуци (коприва, спанак), краставички. Никога не съм яла отделно. Много е хубаво с киви, ягоди, малини, портокал.

# 301
Здравейте!Утре ми е последният ден от първата диета.Ще е грешно ли да продължа още 7 дни със същия режим?Имам доста килца за сваляне. Embarassed
Може би след 2-3 седмици ще си ходим в България и съм почти сигурна,че няма да устоя на изкушенията там.Ако прекъсна диетата,след това от начало ли трябва да започна или продължавам с това,което ми остава? newsm78

Благодаря предварително!  bouquet

# 302
krem4et0, ще се възползвам от това, което си гледала по тв, така ще ми е още по-приятна диетата Peace
Stephy, ами започнах от 70, целта ми е 60-62.  Обективно погледнато не са толкова много килограми, но ме мъчат от няколко години + че страдам от синдрома на дебелото дете(бях доста пълничка до късно) и това съвсем налива масло в огъня Crossing Arms Надявам се до края на юли да съм ги смъкнала, сега обмислям дали да не започна с първия режим отново, че с това прекъсване от 1-2 седмици тялото ми може да забрави, че е на режим отслабване Grinning иначе наистина смятам, че резултатът ти е страхотен, при мен си пролича разлика още на първите 2 кг, представям си ти колко добре се чувстваш, виждайки, че минусчетата напредват 4470
iviv, и аз сега се чудя тъкмо това Thinking.. но може би ако си доволна от резултата, можеш да продължиш директно със следващия режим, т.е. да се получи като захранване.. newsm78

# 303
  • Свищов
Режимите трябва да се редуват, за да се избегне "свикването" с тях. В един момент тялото спира да отслабва, ако се храниш по еднакъв начин. Пак в "на кафе" Байкова сменя режимите всяка седмица за по-добър резултат. Според мен продължете с 2-рия поне седмица, а ако няма желания ефект-върнете се към първия.

# 304
  • BG
Добро утро и от мен!  Hug

Да почерпя с едко кафе

Ykk, аз съм висока 1,67м и също бях много пълна като малка. Майка ми непрекъснато ме тъпчеше с разни лакомства и до 8 клас бях ужасно дебела. След това започнах с диетите ... По време на бремеността качих 24 килограма и преди да родя бях достигнала невероятните 88кг. Една година се боря със себе си за да започна с диетуването ... Даже мислех, че имам проблем със щитовидната жлеза!  Embarassed
Определено съм доволна, че чух за диетите на Доц. Байкова и намерих темата!  Peace

# 305
  • Варна
Здравейте,
крайно време е и аз да споделя резултати , а не само да ви чета.

Тази диета съм я правила преди 3 години. По-точно само първия вариант 2 пъти по две седмици с две седмици почивка м/у тях (горе-долу както се получава при Ykk). През млечните дни си правих голяма купа таратор с всичко (сол, зехтин, копър, орехи и вечер чесън), или печени тиквички (осолени и омазнени с олио) и сос (кис. мляко, копър и вечер чесън) не съм ограничавала количеството на храната. Нормалните ми килограми преди за забременея бяха 59-60 (не са малко, но се харесвах). Резултата след диетата беше от 84  Embarassed на 72 (-12кг), върнах си към 4 кг. около 1г. след края. Стоях на това положение (без никакви ограничения, даже обратното  Embarassed) 74-75 кг до началото на тази година. След консултация с АГ реших да пия противозачатъчни хапчета за два месеца - 6кг нагоре, следващия (вече ги бях спряла, стреснах се) още 2 и чукнах 83.3 кг.
От 18.05.2009г. отново започнах диетата почти със същите кг. както преди 3 години (защо ми трябваха тези противозачатъчни  #2gunfire). След "Диета 1" съм (- 6кг.)  днес ми е 11-ти ден от "Диета 2" и тази сутрин кантара показа 76.00 т.е. още 1.3 кг.
Смятам да изкарам всичките, да си почина 2 седмици и отново, но само първата (при мен тя даде най-добри резултати).

Това е от мен, успех на всички   bouquet

# 306
  • Свищов
От противозачатъчните се задържа много вода и на практика просто се подуваш. Ако напълняваш повече от 2-3 кг, значи това не са противозачатъчните за теб. Аз лично много бързо пълнея, ако не пия противозачатъчни. Качвала съм по 5-6 кг за месец!!! За мен си беше чудо, че свалих кг докато си правя пауза. Нещо организмът ми е тотално объркан. Но след консултация установих, че просто по принцип имам ужасни хормонални проблеми, от които пълнея (а и киста де), а нещата с ОК се регулират. за това е важно да избиреш тези, които ще ти действат добре. На мен ОК ми действат и разхлабващо. Не бяха обаче така нещата преди години, когато пиех Логест. Просто ми бяха слаби и имаше повече странични ефекти.

# 307
  • Варна
Изписаха ми Ясмин.
Знам, че се задържа вода, но аз го пих Януари и Февруари тази година тогава качих 6кг и след като ги спрях м. Март още 2 и си ги задържах. До средата на м. Май не мръднах надолу, накрая ми писна и почнах диетата.

# 308
  • BG
Не съм пила противозачатъчни през животът си, но знам как се чувства човек напълнявайки бързо  Confused
Надявам се да успея да задържа свалените килограми и дай Боже някой ден да стигна заветната цел.  Peace
Иначе сега пия хапчета за отводняване и определено се чувствам по-добре!

# 309
  • BG
Здравейте Страхотни момичета!   bouquet

Гледам, че никой не е влизал в темата след мен  Rolling Eyes
На мен вчера ми дойде и се надявам след МЦ да продължа да свалям. Днес трябваше да съм само на плодове, но нямах възможност и ядох една Активия сутринта и една праскова, след това.

Вие как сте?

# 310
  • BG
Отново съм аз ... (малко се получава, че си пиша сама ...  Joy , но да се отчета)  Peace

Хапнах кисело мляко с тиквички на обяд и се чувствам добре. Ще се меря в понеделник и ще споделя какъв е резултата с вас. Дано да тръгна пак надолу. Забелязвам, че мускулите хич ми ги няма, но ще започна с упражнения чак когато стигна 58кг. Дано да нямам проблем и да не се отпусна прекомерно.  Rolling Eyes

# 311
Здравей Стефи! И аз съм около МЦ и задържам всичко постигнато, но си чакам търпеливо, защото като приключа се надявам да има приятна изненада в минус. Що се отнася до мускулите - аз започнах с много лека гимнастика - почти само разтягане. Така се чувствам по-гъвкава, а като я поддържам, чувството ми за апетит не се променя. Само напомням на краката си и корема си,че имат да топят мазнинки Grinning.
iviv, спецификата на режима на доц. Байкова наистина е смяна на всеки две седмици - иначе организма привиква и диетата престава да е ефективна. Аз на твое място бих се надъхала хубаво преди да тръгна, на място бих избягвала доколкото мога изкушенията (като минавам покрай любимите ми сладкарнички, гледам да не мисля и не разглеждам в подробности какво има там.) Ако ти се случи да си на гости и не можеш да откажеш ето съвет от самата доц. Байкова - първо се пие една чаша вода, после се хапват зеленчуци с въглехидратите, а след 2 часа (или колкото може) - протеини със зеленчуци. Когато се приемат разделено усвояемостта на въглехидратите и протеините е 30%, а когато са заедно се усвояват на 100%. Хубаво е също вечер след 17.00 ч. да не приемаш въглехидрати, защото тогава инсулиновата реакция е по-засилена и през нощта синтеза на мазнини е в пика си.
villi_d пожелавам ти успех и леко да се справиш с килограмите  bouquet Зная как се чувстваш - говори си всеки ден какво искаш от себе си, какво ще си разрешиш за деня и се радвай на постигнатото.

# 312
здравеите отново и от мен аз нещо съм я закъсала с волята.Трябваше днес да ми е трети ден но в сряда беше голяма жега при нас и много тежко време та нещо никак не се чувствах добре и се наложи сутринта след млекцето да хапна и нещо друго за да не припадна.Карам го леко смесено като се старая да се придържам към режима е и 1кг съм надоло но сега в събота сме на юбилей и сигурно ще прегреша.Нооооооооо от понеделник съм изцяло на режима.Приятно ми е да съм сред всички вас и ви се възхищавам на волята и резултатите. Hug Heart Eyes

# 313
  • Варна
Благодаря ви   bouquet

Да се отчета, днес ми е последният ден на втората част. Тази сутрин кантара показа 74.6 почти колкото бях в деветия месец с голямото ми момче ( Embarassed 74кг.), а стартирах от 83.3 (в деветия месец с малкия бях 84  Embarassed). Доволна съм 8.7кг за 4 седмици при условие, че не съм съвсем стриктна (вечер от време на време хапвам шоколад, а вчера цял сладолед  Embarassed)

Успех на всички

# 314
  • София
Момичета, минавам да ви почерпя! Подбрала съм специално за вас диетично меню! Hug
Малкият ми син навършва 5 годинки!
Да ми е жив и здрав! Heart Eyes

По принцип през седмицата съм диетична. Но днес малко ще наруша. Нямам минус надолу, но нямам и плюсове....Ще видим кога ще се мобилизирам и ще си налегна парцалките... Wink

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:59 от Stam

Общи условия

Активация на акаунт