Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 321
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря момичета!Честит рожден ден и на Миа и Килиан,да са ви жиби и здрави дечицата.
Както да честита и на всички дечица които съм пропуснала!
Ние сме добре.В неделя трябва да празнуваме с дечица,само дано не вали,че ще е навън.
Очаквайте снимки в понеделник.

# 226
  • Велико Търново
http://www.detstvomoe.com/-детство мое

Ох,като не се дообясня до край не мога Mr. GreenМоите съседки/приятелки са ЕнтИлегентни дами и няма проблем,че идват у нас.Мина си спи в коша или в кошарата,която е в спалнята те я поглеждат и се започва черпенето с кафе или бира.А на мен никога никой не ми се е навирал в количката и не ми е пипал Божа.Много хора познати и непознати са ми казвали,че е хубава,а на по-късен етап и умна за това нямам против.Ама да ми я заплюват не благодаря Stop
Бах мама му голям живот-бебето спи денонощно,Георги се грижи за Божа денонощно,а аз где съм у фОрумско Mr. Green

# 227
Е,Сисе,чак да ти завиди човек.......кажи я тая тайна за кротки деца/или давай мъжа назаем Mr. Green/.
А,бира пиеш ли за кърмата?
Ако"Да" да кажа едно"Наздраве",че Гичо има мъж и няма изгледи да сложи пиенето Wink

# 228
  • Велико Търново
Люба,предлагам да изчакаме още месец-два да видим как ще се представи Мина и викам да започнем записването Mr. Green
Имам спомен,че още една съфорумка изяви желание за кротко и хубаво бебе.Споделих и с Георги няма против като ви знае какви сте хубави всичките Heart Eyes

Аз за лактацията се грижа непрекъснато още от бременна редовно всяка вечер пиех бира и сега продължавам но в по-големи количества и резултата е страхотен Mr. Green

# 229
  • София
Пиете вие, пиете а Недка се поти на работа и се ядосва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 230
  • Пловдив
Честит рожден ден на Миа, Килиан , Алекс и Елла на патерица /въпреки, че успях да честитя на заетата й майка лично  Mr. Green/

Сисе, двете сестрички са просто прекрасни, направо се просълзих като ги видях  Heart Eyes Аз също съм си пожелала още една госпожица, да видим  Blush Много свежа ми звучиш - страшно ти се кефя  Hug Дано Мина да е все така кротка и Божа много да ти помага. Чакам с нетърпение да разказваш повече за живота с 2 деца, че ми е интересно  Laughing

Калина иска всичко сама да прави, та даже иска ТЯ да храни нас  ooooh! Обличане, събличане, избиране на дрехи, ядене... всичко
Ето я и опърничавата на снимка

Неде, много до късно, бе  Sad

# 231
  • Велико Търново
Змейко,ще разказвам от другата седмица като останем трите Crazy
На Кали много,много и отива да е с открито лице Heart Eyes

# 232
здравейте,моми4ета как сте моят синковец пък днеска цял ден на мивката мие сипва вода докато не се измокри целия тоест изкъпе Joy,той по принцип много обича да мете да слага на стилажа съдове за изцеждане,въобще помощник голям Joy,обича много разходките разхождаме се всеки ден но в нашата кооперация няма деца  Sadи няма много с кой да си играе се възрастни хора са,ходим всеки ден в борисовата градина Peace, там най редовно сме дежурни на количките въртележки  Joyместим се от едната на другата Joyмомичета спят ли ви децата следобед моят син все още онича да поспива следобед Laughing,всеки ден спи по 2 ,три часа.любимият му детско филмче е плодчетата,много се забавлява докато го гледа Simple Smile.Вечер играе с татко си сега играят на криеница много.Вечер не може да заспим без да разкажем приказка,а вашите дечица как са днес.

# 233
Добър вечер, дами!

Гледам ударили сте го на шеги и забавления Simple Smile

Аз откак се върнах на работа 24-часовото денонощие ми се вижда много кратко. Време за нищо не ми стига, щото искам до 21 часа да сме навън, едновременно с това да ми е сготвено, ако може и изчистено...(ама едва ли ви казвам нещо ново)

Неде, ти часовник нямаш ли та си по това време на работа? Я си "плюй на петите"!

Честит рожден ден на днешните мъници! Живи, здрави и щастливи!

Уф, хем ми се спи, хем трябва да простирам, хем дете да къпя....после по програма имаме видеозаснемане, иначе при липса на такова следва рееееев!

Нещо не мога да си събера хаотичните мисли в кухата си лейка, та заминавам да си действам по денонощната програма!

Хубава вечер и НАЗДРАВЕ!

# 234
  • Велико Търново
НЕДЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВ  И ЗДРАВ СТОЯНЧО!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ СЛУША,А И ВИЕ НЕГО!ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!Добро утро Mr. Green

Танче,последвай светлия ми пример и нещата рязко ще си дойдат на местата Blush
Разкажи по подробно за видеозаснемането Heart EyesИ вземи покажи Никола,че той Оксфорд ще завърши докато ти го покажеш Naughty

Оф и за добро утро да се оплача-последните две седмици преди да родя краката ми бяха четворни/отекли,надути обувки не ми ставаха,маратонките едва ги обувах/ сега положението е "само" двойни Blushалбумин нямам,някой да има идея от какво е.Днес съм на лекар да ми  махат конеца,ама пак ми е спечено за тези крака ooooh!

# 235
  • София

Момичета, ето скромна почерпка от мен и Стоян, кой каквото обича рано сутрин  Wink
/малко на патерица/Честит Рожден ден на вчерашните рожденици Калиан, Мия и Алекс

# 236
Честит рожден ден, Стоянчо! Нека денят е слънчев и пълен с усмивки.

Люба, от къде ги изработваш тези готините аватари!? Пак разби с аватар!

# 237
  • Пловдив
Недче, честит ти рожденик   bouquet

Сисе, може би и жегите си оказват влияние на надутите ти крака  Confused Според мен след някоя седмица ще се нормализира положението - много малко време е минало от операцията  Rolling Eyes Ама нали казват, че след всяка бременност нараствали краката уж  - моите наистина се уголемиха с половин номер newsm78

# 238
Честит празник на Стоянчо и на основната виновница за появата му-мама Недка!Да са все така чаровни и усмихнати  постоянно и двамата и най-вече да са живи и здрави!И стискам палци скоро Стоянчо да получи най-хубавия си подарък-братче или сестриче Praynig

Сисе,на мен с Иво ми се надуваха краката накрая/та си шляпках с чехлички само/...и даже и малко след това-ама и аз нямах албумин,нито нещо друго което да ме навежда на мисълта за проблем-отдавах го на жегите,на повишения кръвопоток и  на килцата дето бях трупнала......ама те и бързо се разнесоха след това............дано и твоите да са такива-да няма друга причина.Ти за всеки случай ги вдигай повече на високо,поливай с хладка вода и не бързай да се мяташ в жегите/пък и гледах прогнозата-тия дни ще пускат разхлаждане/

Ани,тайната/дето не е никаква тайна/,я пращам на ЛС...ако някой още иска-да свирка....

Аз скачам,че инатлИвчо,е "накус-кусил" около 25кв.м. и сега е тръгнал да си мие паничката наполовина пълна.....да не се налага пак да отпушваме канали......

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯНЧО!!! ДА Е ЗДРАВ, ВСЕ ТАКОВА ПОСЛУШНО И ДОБРО ДЕТЕ!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦИ ЕЛЛА И МИА, НА КИЛИАН И АЛЕКС! /на патерица/
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Имаме доста работа сега покрай изборите... Гледаме подробно всяко едно предаване и описваме всичко. Много е изморително. Галюшка, още няма решение, за въпросното дело...
В понеделник ходих на Мюзик Айдъл в зала Фестивална - беше много приятно - с една приятелка попяхме, потанцувахме - веселба.

Моята пералня и тя се предаде... Вчера махнахме старата и днес в 16 ще дойдат да монтират новата. Мъжа ми е купил някаква CANDY - по собствено усмотрение... Дано да излезе читава.

Люба, поздравявам те и аз за аватара!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 10:58 от *ШУШИ*

Общи условия

Активация на акаунт