Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 324
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ранобудната сиска е забравила кафето за това ето от мене

и докато си го пийвате да разгледате снимки от вчерашната подуенска среща  Laughing

Люба, ти си наред! Mr. Green

# 211
Честит Рожден Ден на Миа, Александра и Килиан!!!
Много здраве ,много късмет в живота и сбъднати мечти!

Гичо, сподели каква е новата работа! И новата прическа покажи!
Ели, дано да успеете да вземете служебната бележка, все пак все още е на работа. Тази система наистина е "невероятна"! А на Ирка какви проблеми са и се стоварили пак на главата?  Confused

# 212
Гале,щом казваш-веднага се явявам по служба-и с кафе в ръка/т.е. на бюрото,че да са ми свободни ръцете за писане/ Laughing
Сисе,то  може и да е рано/според ония теории за 40-те дни/,ама ако са те хванали лудите вече...пък и сте добре и двете-не виждам проблем/само се пазете от нахални хора -от тия дето се врат в количката/.Аз и двата пъти геройски издържах по 10дни вкъщи...А-и се пазете от жегите/като една бъдеща свеки да дам акъл непоискан Mr. Green/
Ели,много неприятна ситуация...но  не става ли да го запишете сега...пък после да сте заварено положение/все пак никой не е застрахован от промяна на обстоятелствата-пък и нали не става дума за ведомствена ДГ/?
Ани,Ирка е луднала покрай сайта и недоволните клиентки......но каза,че вече влизат в час и скоро ще се нормализират нещата.
Сега да честитя на  Миа и Килиан рожденните дни:Да са много здрави,умни и красиви деца!Да слушат и да помагат!Да радват много мамите си![/color]

От мен-лек и спорен/и не прекалено топъл,ако може/ ден Ви пожелавам....и отивам да дам моя дял от възпитателния процес на Ивайло,че батко му ми е извзел функциите от сутринта......

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 09:59 от Анонимен

# 213
  • София
добро утро Майски цветенца Simple Smile и техните мами!

особено ми е приповдигнато настроението тази сутрин!
благодаря ви за пожеланията толкова рано ..... и да не забравя:

[/size]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КИЛИАН И АЛЕКСАНДРА! РАДОСТ В ОЧИЧКИТЕ ДА СВЕТИ ВИНАГИ!color]  Hug[/size]
[/b]

ПС. галче, благодаря за снимките толкова бързо!

# 214
Много ви благодаря за пожеланията!

Честит рожден ден и на Миа и Александра! Да са много здрави и щастливи!

Честито и на всички рожденици от изминалите дни!

Мен ме обзела май предродилна треска и само това ми е в главата. Подреждам, чистя, оправям и т.н. Вчера реших, че ще пера бебешките дрехи и пералнята се развали  Sad. Чак в четвъртък ще дойде техник да я види. Дано да не се налага да си купуваме нова, че тук става с поръчка и се чака две-три седмици  Sad. Май ще се ходи при свеки да се пере...

# 215

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Миа, Килиан и Александра! Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати!

Кате, дано пералнята се оправи, че не ми се мисли какъв кошмар е в днешно време да останеш без пералня! И спокойно всичко ще мине леко даже по - леко от предишните и ще гушкаш и ти розов вързоп, които да е слабостта на тати! Чакам с нетърпение събитието!
Смайли какво стана с нея?
Ира дано проблемите да приключвам и защо тия клиенти са недоволни видях доста хубави нещо в сайта, щото тия хора така те тормозят? Амаха! Crossing Arms
Ванче, забравих да те питам вчера вашето парти къде ще е? Чакам обзорно описание и картинки!  Heart Eyes Радвам се че съм успяла да те зарадвам точно днес със снимките от вчера.
Шуши имаш ли клюки вече от делото срещу голямата уста?

# 216
Честито на Миа, Килиан и Александра! Весело празнуване и много подаръци им желая!  bdbaloni baloni baloni  costumed034 newsm18
Много хубаво звучи разказа за партито на Никол, желая на всички майски дечица, празникът им да е толкова незабравим. А после майките им, да ни го представят толкова цветно, както Bubilina.   bouquet
Кате, желая ви много хубав празник, пералнята ви да е с незначителен проблем и не на последно място леко раждане и малка принцеса, красива като майка си!  newsm10
Сисе, според мен това за 40-те дни е само и единствено заради нахалните хора. Ако смяташ, че можеш да я опазиш от мръсни ръце и глави, наврени в количката, смело излизай.  Peace А за тортата, каквато и да е, важното е, че рожденичката лично си я е избрала.
Ванила, много ми харсва как звучиш.  smile3525 Честита ти рожденичка! Чакам дълъг и описателен пост, след празника, със същото настроение.
Stryper, не могат да ви откажат служебна бележка, т.к. към момента е на работа. Пожелавам ви промяната да се окаже към добро - нова работа - по-добра и по-добре платена.  Peace Hug
И много моля някой да ми пусне линк към сайта на Ирка. Тук или на лични, както прецени. Благодаря!
Приятен ден!  newsm51

# 217
  • София
hehe pastichke, благодаря. и аз се харесвам да звуча така Flutter
твоите снимки на ема направо ме очароваха, невероятни пози на това дървено столче и разбира се, снимките са на ниво!

галче, партито ще е в събота на пролетния панаир в училището! ще изпозлвам всички атракции, които ще са разположени в кампуса и са подходящи за 3-годипно, да се забавлява.
ще има будки с разни видове кухня, надуваеми замъци, разходки с пони, абе с две думи лудница като на истински панаир Simple Smile
ще докладвам след събота със снимков материал. newsm44

кате, дано не е нещо фатално с пералнята. не се коси. всичко материално на този свят се чупи и може да се поправи Wink

# 218
 happy bd на Миа, Килиан и Александра! Много здраве, щастие, късмет, весело и безгрижно детство! Весел празник и много подаръци! За мамите  newsm51
Благодаря ви за хубавите думи за Никол  Hug
Ема е много сладка- бонбонче, подуенските красавици също!  Heart Eyes
Сисе, Никол също сама си избра тортите (е разбира се под мой надзор  Mr. Green), по-важно е те да се радват на празника си, както на тях им харесва (разбира се в нормални граници). За извеждането на Мина - Никол не съм я държала 40 дни в къщи затворена, защото времето беше топло и беше абсолютно безумие. Мисля, че разходките навън не са никакъв проблем, но в затворени помещения с много хора - по-добре не. Звучиш много свежо, дано бързо да се възстановиш напълно и Мина да е кротка като кака си!
По този повод да ви кажа, че Ида на Руми е невероятно кротко и спокойно красиво бебче! На рождения ден на Никол си заспа сладко, сладко съвсем демонстративно на фона на цялата лудница!  smile3524
Кате, стискам палци много скоро да си с пералня - стара, нова - няма значение! Споко, всичко ще мине нормално и накрая ще гушкаш малка и красива принцеска!
 Hug и хубав ден!

# 219
Е,как можах да забравя одеве Алекс на Муцунка dohЗатова сега ще я поздравявам персонално:
Да е жива и здрава и много щастлива!
Дано мама Люба да се включи/че отдавна не се е появявала/ и да почерпи с една от нейните чудни торти.....

Кате,дано да е нещо дребно по пералнята......пък прането ще почака.........,макар,че казват,че като те хване мерака за чистене-бебето е вече готово/това бил инстинкт за гнездене/.

У нас да ви кажа е голям купон/разбирайте лудница/-Иво откак се научи да ходи сам до тоалетната почти цял ден прекарва там......остатъка от времето виси пред-или във хладилника в търсене на мляко/кисело,прясно.....няма значение/...отделно,че тия дни си намери прибрани едни бебешки лъжици и шишета/по-точно чаши с накрайник/ и сега не яде нищо което не може да се прекара с тях.......и ще кажете,да ти имам проблемите....ама са си проблеми,`щото не сте виждали Иво да се разправя/особенно по въпроса с обличането-редовно е с намъкнати два крака в единия крачол на гащите,.....потника е нахлузен на главата през дупка за ръка......но не дава да му помагаш и това си е/

# 220
  • Велико Търново
Кабранска,имай милост бе момиче  Stopоперирана съм Blush
Ох,направо си го представям Иво Heart EyesЗа разлика от наша Божа,която нищо не иска да прави сама ooooh!и аз понеже съм дзвер темерут и я пускам по тъча да седи със смъкнати гащи отива при баща си и"Тате,майка ти не иска да ме обуе"Пък той Георги какъвто ми е добричък и веднага я обува или обслужва.Аз му казах,че като тръгне на градина ще ходи в обедната си почивка да я храни и обслужва преди лягане Mr. GreenАма от понеделник сме трите и ще има сблъсък на характерите Naughty

За извеждането аз не съм се изразила правилно-за 40 дена и дума не може да става,ако и да я бях родила през януари NaughtyВсе пак тя е на 6 дена и днес времето е сравнително променливо/ту пече,ту се крие слънцето/,ама утре при хубаво време сме вън.Пък и в интерес на истината той се притеснява май по-вече за мен,че все още съм прясно оперирана BlushЗа три дена от как сме у нас се изредиха всички комшийки Mr. Green

Подуенската банда е много хубава.Ивайла е все така хубава и с този закачлив поглед.Гале,поздрави Деси от мен.
На мен много ми се иска да видя Велизар на Икати.Това дете беше невероятно красиво бебе,а сега кой знае какво голямо дете е вече.

# 221
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 222
  • София
Сиске, като прочетох за "майка ти" установих още една прилика между нашите дъщери. И мойта така си слага местоименията. Майка ти за мен, баща ти за Стоянчо и т.н. Вече имам две допълнителни баби едната от които ми е майка, аз съм дъщеря на Стоян и сестра на Мони. Абе въобще страхотни връзки. hahaha

# 223
  • Велико Търново
Анна,имам една снимка с Евка на която се целуваме по устата и някой път се чудя Божа ли е Crazyама като видя мястото се усещам.

Пастичка,детство мое е сайтаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400046.0

# 224
Сисе,то аз го разказах в резюме и спестих доста свежи моменти..ама ще чакам да ти зарасне раната и тогава...Иначе,аз понеже като съм гледала за какво се женя съм спала/или определено съм заложила на повече представителни,отколкото домошарски елементи/,та мъж ми не взима много отношение при обгрижването на децата/пък и му е е матов монитора и не отразява какво става зъд гърба му/,но пък мога да се похваля,че големия ми син е като детегледачка-възпитава,пояснява,показва по Н брой пъти  кое как......и определено него повече го слушат.В замяна на оказваната помощ му отпускам от верме на време почивни дни от ДГ/абе случили са на родители нашите деца.....пък и ние на деца,де/
А,за излизането-ако питаш мен,по-добре навън отколкото вкъщи да ти идват хора....но ти си знаеш.....пък и те знам,че само да се почустваш добре и ще си по улиците/пък като е лошо времето/или пък топло/-ей,го де ти е МОЛ-а....не вярвам там да е навалица голяма......

Аз това за "майка ти",къде съм го проспала?
Сисе,по-добре дай направо линк за сайта-не за змиярника  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт