Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 325
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит рожден ден на Никол, Цвети /на патерица/ и Елла
Шуши, линка не се отваря - моля оправи го  Praynig
Сиске, много готини сестри Чемширови - да са ти живи и здрави.
Иренка, и Криско е готин, ама както ти е казала Люба пиши повече и по-обстойно - а ти е дала и пример за дължина на поста  Peace
Да кажа и аз за срещата - разтоварваща  Heart Eyes Hug и много готино абитуриентско прибиране - Дени благодари пак на Виктор  Laughing
А след 1 седмица ще има промяна в обтоятелствата  и не знам дали няма да стане проблем.
Ели, *раздухай* повече за какво става въпрос!

# 196
Сисе - думи нямам ! Прекрасни са ти ! Да са живи и здрави и да  ги гледате с радост и лекота !

Честитя рождените дни на всички било то минали или настоящи , както Теленца , така и Близначета - да са живи и здрави и да растат като гъбки за радост на всички около тях .

Аз да се похваля , че Марк най-накрая е приет в детска градина , та дори е първи в класирането . Сега хуквам за документи и до докторката , че да не изпуснем влака . Градината е чудна , в един от любимите ми квартали , зелена , сгушена , има и басейн .

Честито и на другите приети дечица и най-вече на мамите. А на тези , които чакат - търпение и стискаме палци за второто класиране .

Ирка , специални поздрави на теб , рожденичката Елла и на бебка !

Хуквам по задачи с малчо , че нещо ми е много световъртежно / дали не е от земетресенията  newsm78/ и не знам колко ще успея да свърша!

Слънчев ден на всички !

# 197
Честит рожден ден на Никол, Цвети и днешните рожденици Елла и Кристиян! Желая им да изживеят една прекрасна година, изпълнена с незабравими мигове на щастие, обич и красота!

Иренка, списъкът който съм сложила на началната страница е временен. Той служи само да ни подсеща за рождните дни, а вашият мина вече. Но е хубаво да бъдете включени в общия списък. Затова може да се погрижи само Олчето. Не знам дали могат да се редактират толкова стари теми. Ако не, освен да пуснем нова тема само със списък за рождните дни на децата!? Също така можеш да изпратиш снимка на Крис на Олчето, за да ви включи в колажа. Пиши и на Лични!

Мина е много хубава! Сисе, още веднъж да ти е жива и здрава!
Шуши, дай пак линка, или парола!
Аз за земетресение сега чувам....

# 198

Честит рожден ден на Елла и на Криско!Да са живи и здрави,умни и красиви и много обичливи!
Е,сега се надявам сватята Ирка да се появи и да се разпише подобаващо,че направо се затъжихме за нея...... Cry

Сисе,дано бързо да минава болката..пък мосюто да го похвалиш,че да е все така и занапред Peace
Пък за сестри Чемширови-нямам думи.......невероятни са!

# 199
Здравейте!
Първо страхотни са сестричките - да са ти много здрави и послушни! И все така да намираш време за нас! Разкошни са!

Честито и на рождениците които изпуснах през почивните дни Никол и Цвети да растат щастливи и здрави деца!
Честит рожден ден и на днешните празнуващи!   bouquet Много весел празник и чакаме отчет!

Не на последно място честито и на подуенската банда приета на едно и също място че и в една група даже! Дано не боледуват и да ги задържите този път  Laughing да не стане три пъти за щастие да се записвате  Mr. Green Деси каза че също в най-кратки срокове ще предвижи документите и на есен живот и здраве ще разказвате... Hug
Танче дано на второ класиране и вие успеете да се намъкнете някъде. Не се ядосвай!
нашия уикенд мина динамично в събота я водих на представянето на две книжки на едно издателство ето и снимка на Мариса в близък план да се види надраното й личице, децата не обърнаха много внимание на програмата и играха с балони  Laughing но там бяха вокална група Смехурани и като запееха наставаха луди танци. Беше много забавно! А в неделя я водихме в зоопарка да кара колело три часа се мотахме там. Заспа в колата по пътя и после цяла вечер говореше за животните които е видяла. Вече е голяма и има спомени миналата година не беше така.... Mr. Green

Ние понеже сме на 7 етаж усетихме само вечерното земетресение, бяхме си легнали вече с Мариса и си говорехме за животните които видя през деня и взе да се клати леглото, но тя не реагира и слава богу де, но се уплаших доста де и трескаво обмислях ако продължи какво да правя - е слава богу нищо лошо не се случи.
Това е от мен, че това го пиша от времето когато имаше чаша мляко с нес на бюрото ми... ooooh!

# 200
Честит рожден ден, на всички дечица, които пропуснах! Да са живи,  здрави и много щастливи!
 newsm51 newsm59  bigdance2  ura  party023
Влизам от друг  комп, че забравих да си платя нета и съм без нет вече няколко дена  Mr. Green Имам си вече мъж, от петък  Laughing , а от миналата сряда и почнах и работа. При мен доста промени, даже и съм с нова прическа  Wink, но повече като си платя нета утре и ще се включа по-подробно.

# 201
Честит рожден ден на Елла и Крис,а също и на Никол!Пожелаваме им дни изпълнени с много игри и безгрижно детство!

Честито и на приетите в така желаните ДГ.И Любо е приет,но не точно тази която ми беше фаворит,но здраве да е не се кахъря особено много,защото тук все още няма централизирана система и "връзките" са решаващи.И тъй като ние сме без ще сме кадето ни приемат. Mr. Green

Сиска прекрасни деца имаш.За сетен път си казвам.че няма нищо по-хубаво от 2 деца-може и повече WinkДано все така ти помага адаша,но и да не македонките сме оправни и зная че няма да се предадеш.  bouquet

# 202
Честит рожден ден на прекрасното елфче Елла! Честито и на Никол, Цвети и Кристиян! Пожелавам им да са здрави, обичани и щастливи! На мамите им пожелавам децата им да са приети в желаното заведение - Оксфорд, Кембридж или Харвард.  newsm10
Честито на приетите!  newsm10 И мен ме е хванала треската по приема,  Confused да видим. Днес като влязох в сайта и като ми грейнаха 4 надписа "НЕПРИЕТ", щях да получа инфаркт ... добре че бързо ме осветлиха,  за всички ще е така до 31.05, ей нямат милост тия хора.  smile3512
Сисе, дъщерите ти са прекрасни.  newsm51 Божа изглежда толкова горда. Каквато е послушанка, сигурна съм че и тя ще се включва активно по грижите за Мина.
Шуши, моля оправи линка, много ми се гледат хвърчила и зелени поляни.

За десерт, картичката, която приготвихме за баби и дядовци на принцеса Фиона Славна (както настоява да я наричаме) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12483365
galiushana горе-долу и аз от тогава пиша, ама няма и да допиша, все пак е понеделник  Confused

# 203
Хелоу,

Честит Празник на днешните рожденници! Здрави, обичани и щастливи да растат!

Принцеса Фиона Славна е Чудна Хубавица, а пък за обработката на снимките няма да отварям дума, освен че ми взимате дъха всеки път.

Сисе, толкова са сладки сестри Чемширови и толкова хубаво звучи..

Таня на второ класиране да се намъква при нас. Глей каква група се заформихме. От коремите на майките си, през бебешките колички и проходилките, та в детската градина са заедно. Не се знае може и на абитурентски бал заедно да ги пращаме...  Simple Smile

# 204
Първо да благодарим за прекрасните пожелания по случай рождения ден на Никол, после тутавата й мама да вземе и тук да почерпи за празника на малката принцеса -  cook  beer Wine Glass   Popcorn - малко, но от сърце Hug!
 bdbaloni на кака Елла, Цвети и Кристиян! Много здраве, късмет, весело и щастливо детство, много подаръци и весели игри! За мамите  newsm51
Нашето парти в детския клуб беше чудесно! Много съм горда, щастлива и просто нямам думи как да опиша преживяното, а Никол наистина беше в стихията си! Бях сигурна, че точно такова парти е за нея! Мога да Ви препоръчам детски клуб "Мики Маус" (ние бяхме в Банишора, но има и в Люлин такъв) - наистина ги забавляваха, а не както сме ходили на други рожденни дни децата да се търкалят, висят по катерушките и парзалят само. Момичетата от клуба наистина водиха партито, с две думи - както е примерно на парти с много хора - без водещ и дисководеш - нищо не става. Клубът има две зали за сецата - в едната са стандартните пързалки, батут, топки, играчки и т.н., а в другата има сцена - което беше черешката на купона - там децата пяха, пожелаваха на микрофона пожеланията за рожденничката, интервю с рожденника - страхотно! Може и да съм още под еуфория, но ми е много кеф (в никакъв случай не правя реклама на този клуба - за първи път ходим там, разчитах на собственото си проучване и се доверих на това, което предлагат и определено съм много доволна). А Никол - толкова беше превъзбудена, щастлива и в стихията си на сцената. Успяхме да не отворим нито един подарък в детския клуб, всичките си подреждаше до една пейка, после сама си ги пренесе до колата, и в къщи беше второто полувреме на мача  Grinning. Получи много и хубави подаръци! Днес в детската градина носихме торта - "Барби и с лилава рокля като нейната" - тя така пожела. Сутринта като се събуди и ме пита "Мами, аз защо толкова много празнувам?"  Laughing Малки душички! Днес едната лелка в детската ми каза, че и казала, че ще й е мъчно за нея като отиде в голямата група и я питала на нея дали ще й е мъчно, а никол и казала "Не, защото ти много се караш"  Laughing
Малко снимки от великото празнуване http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381239
Да честитя приемането на набор 2006 в детските заведения! Пожелавам на неприетите на първо - да се включат във второ класиране!
Малката Мина и Божа са много сладки - прекрасни са!
 Hug на всички!

# 205
  • София
Бубилинка, много ме изкефи веселия ти пост Peace Никол е голяма красавица и умница при това. Дай боже повече такива радостни постове да има!
Честито на всички рожденичета от изминалите дни и от днес! Много здраве и радостни игри им желаем с Румен!
Ние вчера си се люшнахме на тринайстия етаж, Румката само питаше защо се клати лампата. #Crazy
Сисе, Мина май ти е одрала кожата, толкова са сладки на снимките с кака си, човек не може да не изпита умиление като ги гледа!
Честито на приетите в ДГ, успех на останалите Praynig
Гичо, плащай интернета, че умираме от любопитство за повече подробности около промените и за снимки с новата прическа Peace

# 206
A,на Гичо и аз искам да кажа да снима наред-прическа,дете,татко.......и да знае,че тук няма да и пишем неизвинени докато си има мъж..... Naughty
Бубилина,радвам се,че така добре се е получил РД.Никол е невероятна чаровница Peace
И,Ема и тя Peace
Аз да се "фукна" успях лично да предам поздравите си на Ирка  Laughingи се надявам скоро да намери време да се разпише/да видим какво оправдание ще спретне,че само  покрай РД-то наминава Mr. Green/

# 207
А след 1 седмица ще има промяна в обтоятелствата  и не знам дали няма да стане проблем.
Ели, *раздухай* повече за какво става въпрос!

Не е хубава промяната. Съкращават мъжа ми от 28-ми. А в документите съм писала сегашната му работа. Дори и да почне в друга фирма системата ще иска служебна бележка от сегашната и Криси ще отпадне.  Искат точно от фирмата, която съм писала преди класирането. Та утре ще ходим и дано всичко да е наред. Днес нищо не направихме.

Ирка, е супер заета. Такива проблеми й се струпаха, че направо се чудя как се оправя. Доколкото я познавам ще се разпише при първа възможност.

# 208
  • София
Лелеее, Ели, това е поредната глупост за детските градини, аман  #Cussing out

Уф, седнах да се разписвам, но се разсеях с разни схеми за захранване и направо умирам за сън.
Хайде лека, утре пак ще пиша!

# 209
  • Велико Търново
Добро утро!Не е истина да имам такива поспаливи деца/пу-пу/ и да съм такава кукувица дебела Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИА И КИЛИАН!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ВЕСЕЛИ ИГРИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

Разгледах всички снимки и чак ме е страх да ги коментирам,че със съвсем малкото мозък,който ми е останал сигурно ще забравя някое дете Crazyобаче всички са невероятнииииииииии.А кака Недка сцепи мрака-Неде страхотна си.Ти си си такава по принцип де,ама като се нагласи човек друго казва Crazy
Искам да идва по бързо времето за Усое-то,че нЕмам търпение да ви видя CrazyСамо живи и здрави да сме Praynig

Бубилинка,радвам се,че Никол е имала незабравим рожден ден Grinning
По този повод нали Божа е зачислена 24 часа на баща си вчера ходиха да запазват залата за РД и да поръчват торта.Всеки който познава Чемширов го знае как е над всички неща Mr. Green и познайте тортата я избирала Божидара.Питам го каква е и отговора е"Ами с някакви фигурки и мечо пух Mr. Green"Живот и здраве в неделя ще я видим.

Страйпърче,дано успеете с документите Praynig

Ира и аз я чух вчера за бързо,но те излизаха на ресторант ние пък на консултация и долу горе нищо не свършихме Crazy

Аз искам да изведем днес Мина на разходка,ама Георги го е страх -малка била и не иска,а пък на мен физиономии не ми се търпят и ако не изляза ще съм на всяка манджа мерудия Crazy
Сега като една истинска Миглена Чакръкчиева ще ви пожелая стремителен ден днес и в България Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт