Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 536
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2878/526121338180133141712428 … WKlaEnUOXWkXp.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2706/578157197205850329012428 … BATc5vgPxqlju.JPG нищо не казахте харесват ли ви снимките на крис може ли и нас да ни впишете на 1 страница Hug

# 181
Честит рожден ден на Цвети!!! Здрава
Честит празник на българската писменост на малки и големи!

Ние днес ходихме на една полянка на Копитото на Витоша - голяма идилия. Пускахме хвърчила, играхме на топка, стреляхме с някаква пушка по бирена кутия  Sunglasses и други такива забавления - страхотно разтоварване. Добре, че един колега беше с детето си, че Марти и той поигра - направо каталяса. Заспа в колата на връщане.
Снимки по-късно може да кача...

Олелле - май усетих заметресение... Здраво ни разлюля...

# 182
  • София
имаше земетресение да.... макар в дир.бг да не откривам нищо.....

шуши, звучи супер за бавно ходенето ви на витоша Simple Smile това с пушката ми се стори , че говориш за детска пушка нали?

# 183
И тука го усетихме..

Къде остава последно срещата? В Усое? На 27?  Blush

# 184
Честит рожден ден на Цвети и Никол. Бъдете живи и здрави.
Честит ден на славянската писменност.
При нас имаше два труса. Първия не съм го усетила, но мъжа ми беше горе и каза, че е имало земетресение. Но втория доста си не разклати. Дано да няма повече,че се стреснахме.
Вчера бяхме на басейн и малкия остана очарован. Не искаше да излиза от водата. Доста се умори и спа като къпан.
Мама, крис е чаровник Heart Eyes

# 185
Честит рожден ден на Цвети о т мен-пожелава и преди всичко здраве,а на мама много кураж и дано скоро да се включи с добри новини! Heart Eyes Hug  bouquet
Земетресението го разбрахме,че го е имало по комшиите дето наизлязоха отвън....и по обадилите се познати да ни питат как сме...иначе у нас такива работи е трудно да се усетят-и заради пърия етаж и заради постоянно поддържаните нива на шум,прелитащи предмети и трясъци.....
Сисе,радвам се,че се разписа..и ти стискам палци Peace,като минала по тоя сценарии,не само ,че напълно те разбирам,но и си позволявам да ти дам един съвет,като не става с викане,става с повече викане/пък и ти имаш пълното право да се оправдавашс хормоните все още/...и викането не по децата Naughty......знаеш,че съм фенка на мосюто/най-вече `щото прави страхотни момичета/,но децата са колкото твои,толкова и негови-да се сеща,че и грижите са колкото твои,толкова и негови.А, да питам-нещо помощници-няма ли?/свеки,туй-онуй........поне в началото  да се врътнат покрай теб Thinking/
Аз,да се похваля,че изкарахме тези дни почти изцяло вкъщи/ама то много жега,бе/....с кратки разходки в близката гора,............ама  децата се грижиха да ни е разнообразно-като се почне със това,че вчера  сутринта Сами ми набарал мобилния незаключен и на ниско и докато съм била в банята прозвънил бая телефони/после половин ден посветих да се извинявам/...Иво пък е във фазата"Аз,сам"-като се почне от обличането,събличането,сервирането на храната,миенето на чиниите.........и ме гони постоянно в другата стая-одеве се беше затворил в банята,уж да чишка...и след като се позабави го сбарахме да си мие зъбите ...с течен сапун Mr. Green...отделно,че е почнал да ни нарежда и два акъли/добре,че не му се разбира все още вичко та се правим ,че не стопляме/-например на мен мивади дрехи и ми приготвя обувки за излизане/харесал си е едни с 10 см ток и ми ги набутва активно вече трети ден за кварталните разходки-особенно в комбинация с къси панталони се получава убийствен тоалет Mr. Green/
Иренка,като пусне нова тема,Ани ще те запише в списъка/надявам се да е скоро,но затова се изисква да изпишем тази-така,че давай по едно рамо-такива:палав е-не се броят-даваш пълно,цветно и обстоятелствено описание.....пък ако пускаш и повече снимки към него-още по-добре/
За срещата-аз все още съм пас-тоя път не заради родинините/зълва ми я оперираха наскоро и незнам дали ще идват изобщо/,но покрай колата положението е плачевно-понеже родата/разбирай свеки и приятел/ реши да помогне като намери майстори и през ден през два  ни сервираха сумите които дължим...в крайна сметка сега си имаме вечно наша движеща се и чакаща още инвестиции трошка.......а плановете да купим друга и да се оттървем от тая останаха в близкото минало/`ма нали е помощ-неможеш копче да кажеш Sick,макар и непоискана......,но това е тема за друг разговор ooooh!/
И за да не е така песимистичен финала на  писанието ми,да кажа едно"Честито" на всички приети  в Оксфорд,Кеймбридж и в Софийските ДГ!/че то при нас и единна ситема няма-та още се ослушваме ще ли сме приети,не ще ли........доколто разбрах в различните ДГ списъцие ще излизат по-различно време-та ще видим как ще преценяме къде да се запишем newsm78/
Хайде,от мен:Лека и спокойна Hug и  Наздраве beer!

# 186
  • Велико Търново
Добро утро Mr. GreenКой мислите е тук Rolling Eyesкака Сиса с кафето Crazy
Айде няма да слагам картинки вие си имате достатъчно фантазия Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА ЧАРОВНИЦА ЕЛЛА!ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ХУБАВО!
Ако и очарователната и майка се разпише просто цена няма да има Crazy

За помагането Любе,ако не е сеньора просто никога нямаше да искам второ,а и в сегашното ми положение щях да предпочета дасе хвърля от Стамболовия мост CrazyГеорги страшно много ми помага,но мен много ме боли диафрагмата и е малък кошмар,но се надявам да другата неделя да съм се оправила Crazy
Ето ви сестрите Heart Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12475145

# 187
Сиска, много са красиви сестрите  Heart Eyes Още веднъж - да са ти живи и здрави!
Честито на Елла и със закъснение на всички рожденици от изминалите дни!

# 188
Честит рожден ден на Елла. Да е жива и здрава.
Сисе, малките принцеси са прекрасни.  Heart EyesПочивай си при всяка възможност, сега си спомням как и Румен беше от ранобудните. Дано бебка е спокойна и таткото все така да продължава да помага.

# 189
  • София
Ч.Р.Д на Никол, Цвети и Елла! Да бъдат все така прекрасни, нежни, усмихнати и да носят много радост на мама и тати!

Сиска, сестри Чемширови са просто невероятни, пупуу! Heart Eyes

# 190
Честит Рожден ден на Никол, Цвети и Елла!

Да са живи, да са здрави, да са все по-хубави, да са много щастливи и да имат радостно и щастливо детство!

Сисе, дъщерите са ти прекрасни. Пожелавам ти Божа да ти помага със същата радост, с която гледа Мина.

Божа е толкова променена!

Приятен ден на всички. Ние ще се борим за служебни бележки, за да запишем Криси в детска градина. Приели са го в градината, където ходеше Макси и не трябва да пропускаме мястото...
А след 1 седмица ще има промяна в обтоятелствата  и не знам дали няма да стане проблем.

Дано всичко да е наред.

# 191
Привет!

Пак се изгубих, но поради независещи от мен причини - нямахме две седмици нет. Георги вече е здрав и след седмица почивка вкъщи, от утре вече е на ДГ.

Сиска, честита ти рожба! Само ти пожелавам двете красавици да са здрави! На мен ми се струва, че малката много прилича на Божи.

ИКъде остава последно срещата? В Усое? На 27?  Blush
И аз искам да знам същото, щото мъжо вече е подготвен, че ще се ходи някъде, някога, но взе да ме пита за подробности.

И накрая, но не на последно място:

Честито на днешните рожденници и на всички от миналите дни!

На всички ви пожелавам слънчев и весел ден!

# 192
  • София
siska, невероятна сладки сестри си имаш  Heart Eyes Heart Eyes
каква бузанка е Мина, и името й е много , много хубаво!

чрд на елла и цвети! здраве и усмивки!  Two Hearts newsm59

# 193
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Сисе, искаме още снимки, много сладка е малката, пък и каката как се е разхубавила (не че преди не е била хубава, ама вече на момиче прилича, не на бебче), дочакахме ги тия коси. Flutter

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ЕЛЛА!!!
ДА Е ЗДРАВА, УМНА, МНОГОООО ЩАСТЛИВА И ДА ИМА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

/мама Ирка да вземе да се разпише и да почерпи.../     bouquet   bouquet   bouquet

Сиска, много красива малката бебка - прилича на мама! Каката изглежда много щастлива! И аз съм фенка на мюсю Чемширов - златен!

Ето и малко снимки от планината:
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=381191

Общи условия

Активация на акаунт