и с яка сглобка.....на това ползване дето и правим-поне веднъж дневно.....няма грешка.
Весело изкарване и чакам с нетърпение разказите ти и още повече снимките.

И не ти завиждам как служаш тия тъпотии по политическите предавания по цял ден, не е лесно сигурно.

на Стоянчо! Много здраве, късмет, щастливо и безгрижно детство, весел празник и много подаръци! За мама Недка - специално
и мерси за почерпката!
Май ще те зачислим на длъжността - оформление на аватарите на МАЙ-ски 2006!
- заинтригува ме. А по въпроса за времето на работещите мами - просто такова никога за нищо не достига.
. А и като видя грейналите очички на Никол - това е нещо безценно. 
, а тя "Не тати покажи ми".
всичко да е наред с краката ти, а иначе лечението с краката на горе е добро оправдание и сеньора да си вземе малко отпуска и да се погрижи за двете малки принцеси, докато майка им се лекува. Приеха ли допълнителния отпуск за татаковци при раждане на дете
нещо ми се губи какво стана с това предложение или е било само в добрите пожелания.
на всички!
нещо ми се губи какво стана с това предложение или е било само в добрите пожелания.

Любе...

, нещо се беше притегнал с по - тесни панталони на цял ден шофиране ли, седене ли, какво беше, но се бях побъркала тогава от топки, отичания, болници, мрънкане и лекарства. Явно някъде Свише ми е писано да не свързвам нищо мъжко с хубаво
, ама ето днес наистина ми се вижда подут, стиска се Маймунът, само му нося гърнето, а той реве, свива крака и си дърпа блузата надолу. Не е пишкал от 13 часа наобяд...

Препоръчани теми