Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 118
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Алекс яде лимон Simple Smile

Люлки Simple Smile

И кака му почти успя да го потроши - 3gp; avi

# 166
Славина, да ти е живо и здраво малкото християнче Simple Smile

ЧЕстито и от нас! Hug
Славина, да ти е живо и здраво малкото християнче Simple Smile
Аз мисля да кръщаваме Алекс в края на август.

Благодаря Laughing

# 167
Сутринта писах, писах и накрая съсипах всичко  Rolling Eyes
AnMary, сладурче голямо е малкия  Wink За парашутизма - и моят мъж е служил в школата в Пловдив, а преди това е скачал към един клуб по парашутизъм, също в Пловдив. Много е запален в тази област и му е много криво, че на този етап не може да го практикува, дори като хоби. Но се надявам, че в бъдеще ще му се отвори такава възможност.

Slavina, да е живо и здраво християнчето ти, и от мен  Wink

Дани, как върви с почерняването, направи ли тен вече? Аз вчера ходих за четвърти път и май ми стига вече, че не искам и да прекалявам. Въпреки че си запазих час и за утре, ама ще видя дали да ида. Иначе схемата е първия път 6 минути, после 8, пак 8 и последно бях 10. Ходи се най-малко през ден, т.е. два дни един след друг не може. Аз по принцип бързо хващам и не изгарям, та за това си мисля да попреставам и да ходя вече веднъж седмично за поддръжка. Ама ще видя, де...

Viki_76, как сте с Вики?

Гери ще ни зареже за цяло лято, май  Rolling Eyes Не я свърта нея нещо в Бургас...

# 168
  • София,
Привет  Laughing
На мен днес нещо ми е много крив ден, като се е почнало от снощи и днес продължава. Embarassed
Снощи към 22,30 Ицко ми звъни по телефона и плаче от другата страна, много му било мъчно и неможел да заспи! Sad Изкара ми акъла, чудех се как да го успокоявам, а след това непосмях да му звъня повече. СУтринта обаче като се чухме каза, че е заспал и беше спокоен.  Hug ДА видим тая нощ как ще е. newsm78
ПОсле пък към 23,30, точно си легнах и КУпоните и "ПРОСТОТИЯТА" отдолу УВИ започнаха отново, даже тъпия съсед извади пистолет и взе да стреля от терасата, точно в момента когато се опитвах да ги запиша на клип с фотоапарата отгоре. Простакът му насочи пистолета точно нагоре и като взе да гърми, изплаших се и се прибрах.  #2gunfire ВЕче незнам какво да правя, писах пак жалби, но домакинката днес я нямаше на работа, та невожах да и я дам. Embarassed
МАй ще подавам жалба и в полицията Crossing Arms
ВЕроника пък втора нощ подкашля от тоя рефлукс, ужас и нея незнам какво да я правя, даже днес и през деня се позакашля няколко пъти, няма хрема, кашлицата е суха, не е дълбока, със сигурност е от рефлукса, а не от асмата, надявам се Crossing Arms
Комшийчето пък цяла нощ е с Т над 39 градуса, а те вчера цял ден бяха заедно, ужас сега очаквам включване и от ВЕроника, ако е някой вирус  Sick
Щях да готвя - нямаме вода цял ден, и се отказах - ще чакам да дойде пък тогава. НО трябва да сготвя, защото утре пък няма да имаме ток цял ден #Cussing out, писна ми от профилактики, но няма начин! Sick
Ан - Мари  Hug Алекс си е сладур и това е  Hug
Ивана моя тен е до подкрушата, и всъщност все едно не съм ходила на солариум, а само като от ТКЗС-то, от количката, защото аз ходя рядко поне по веднъж в седмицата и то досега само два пъти съм ходила Embarassed, но няма как, през седмицата с Вероника немога, няма как да я оставя, дори и за десет минутки. Днес ако баща и се прибере по рано и тя спи още ще се пробвам да се измъкна замалко. Иначе вторият път седях дори по малко от първия и нямаше никакъв ефект, но ме беше страх да не изгоря, днес мисля да стоя направо 10 минути. И от следващите направо по 15. Явно този солариум не е толкова силен колкото ми го описваха. ТАм обаче жената дето събира парите ме посъветва да си купя нещо, което хем да е за хубав тен, хем да предпазва. МИсля си за едно олио с UV филтър. МИналото лято си бях взела едно на морето и като че ли има ефект, за три дни успях доста да почернея, без да изгоря много. Thinking
Айде водата май дойде да почвам да готвя! Hug

# 169
  • София
И аз съм с текезесарски тен, но какво да се прави.

Дани, ще свикне Ицо. И Дияна не се беше делила, но ми плака само от автобуса на отиване. Всички били заспали, нямало с кой да си говори и извадила дигиталната рамка да ни гледа снимките. И реве "колкооо ми е мъчнооо. Многооо те обичаааам".
В стаята (всъщност са били в апартамент) са били 4 момиченца, явно весело им е било.
Така е с дечицата, които не са се делили. А Дияна даже и при баби не е била. Където сме ние, там е и тя.

И на мен денят ми беше малко кризисен. Снощи правихме пюрета на Алекс. Микровълновата се намокри (под чинията). Днес не работи. Тичах до банкомата. После до магазина за пюрета и т.н.
Имах среща с двама момъка, и двамата не дойдоха Simple Smile
Дияна щеше да играе с една нейна съученичка, но явно са имали работа.
А пък кръстникът й си е в Бг за седмица, но щял да обикаля бг с гаджето си. Дано поне в събота се видим. Ще ми се да се запознаем с новата кака. Бившата му беше германка, разбирахме се на английски. Таз не знам каква е. Ще видим Simple Smile

# 170
Slavina, да е живо и здраво християнчето ти, и от мен. smile3525

Viki_76 не е писала, дано да са добре с Вики. Praynig

# 171
  • Варна
Тук съм  Hug!
Ама целия ден не съм се спряла. Днес говорих с лекуващата ни лекарка- резултатите са добри и няма нужда от операция (доколкото разбрах нямаме вътрешни аномалии). Толкова се зарадвах, че забравих да питам подготвените въпросчета. В четвъртък ни изписват - надявам се тогава да не забравя, че е важно.
А в четвъртък и тати се прибира.  newsm44
Дани, как е Вероничка?
Slavina Terzianova, да ти е живо и здраво християнчето!
Хелчето върнаха ли се от Сандански?
Ивана, разкажи какво прави Жорко? Нови номерца прави ли?

# 172
  • София
Чудесни новини Вики. Дано всичко отшуми и го забравите.
Да нацелуваш и тати Simple Smile

За въпросчетата... аз по едно време бях започнала да си записвам какво да питам педиатърката. Обикновено като отидем на консултация и забравям всички подготвени питанки. Затова с листчето Simple Smile

Микровълновата продължава да бръмчи. Джони казва "ами ще я оставим да съхне поне 2-3 дена". А аз съм свикнала да я тормозя нон-стоп.
Направих си устата за нова Simple Smile
нашите микровълнови са прословути. Настоящата я купих когато бременеех с Дияна. След 4г непрекъсната работа тя реши да се поразвали. Купихме нова. Тя даже и година не изкара. Закарахме и двете при един приятел (на сервиз). Обадиха се и рекоха "новата няма никакви шансове. Ще оправим старата". Та таз стара, направи 9г. Май наистина ми е време за нова Simple Smile направо ще проверя в сайта на Зора Simple Smile

# 173
Вики много се радвам за вас.  Hug

# 174
Добро утро Hug
Вики-много се радвам за добрите новини. Продължавайте в същия дух Heart Eyes.
Дани-дано баткото вече е свикнал далеч от вас.
Ние все още нямаме хладилник. Днес ще пращам половинчо да провери какво става. Че като ги знам майсторите няма да се очудя да са ни забравили Sick.
Хелче-включи се от Сандански поне да кажеш как сте. Не ни забравяй Heart Eyes.
И Гери да се появи вече.
ЛЕк и слънчев ден от нас. И да сте по-редовни Hug.
П.С. Ивана-лека работа  bouquet

# 175
Страхотни новини, Viki_76  Hug Само такива неща да се чуват.

П.С. Ивана-лека работа  bouquet

Мерси, мерси Wink

А много гадно това с хладилника ви, в тия жеги неприятна работа...

Ивана, разкажи какво прави Жорко? Нови номерца прави ли?

С Жорко напоследък сме станали като скачени съдове. Преберем ли се вкъщи, все се гуши в мен, не ми дава почти нищо да свърша. Категорично отказва да спи в леглото си и в момента с него спим на спалнята, а баща му в неговото легло  hahaha
Побъркал ме е с приказката "Дядо вади ряпа", по няколко пъти я четем преди да заспи, само нея иска и вече може да се каже, че я знае дори  Rolling Eyes
Такива неща... Ходи с желание на яслата, вече се опитва да казва какво е правил с някои деца, които назовава по имена, но все още много-много бегло...

Айде, хубав ден и послушни деца  Mr. Green

# 176
Хубав и слънчев ден и от мен. Hug

# 177
  • София
И аз да се включа, макар и късно Simple Smile
Все още не смея да пусна микрото Simple Smile Но пък имам запаси от пюрета.
Поръчах подаръка на Алекс, количка. Има дръжка за бутане от родител, или сам ще си я бута с крака (когато се усети за какво иде реч) Simple Smile Само дано стане до събота.

# 178
  • София,
Привет момичета  Embarassed
Аз днес продължавам с критичните моменти и се чувствам като парцал Sick
НЕ ми се прави нищо, едно ми е пусто и гадно! Crossing Arms
Днес научих, че няма да се върна на работа, както си мислех, нямали нужда от мен и ще се наложи като ми изтече майчинството да напусна Embarassed Направо нямам думи, а аз бях сигурна, че ще ме вземат пак и ще се върна, но уви засега оставам на улицата, гадно е но какво да се прави. Нямало работа, заради тая криза, взели са на мое място една по възрастна жена, на която давали малко пари, и така. От една страна е хубаво, защото аз така или иначе искам да си стоя в къщи и да си се гледаме с Вероника, но от друга страна е кофти, защото пак всичко от начало да се търси работа, да се свиква с колектив, ужас, а и в тая криза с тези масови съкращения, Sickкой ли ще ме наеме с малко и боланаво дете, почва се пак ходене по мъките. #Cussing out
На всичкото отгоре и ВЕроника пак се разболява, ами то ми писна -  #Cussing out точно две седмици е била здрава и ето на днес пак и протече носа, това е аз очаквах включване и ето, дано само не вдигне Т. Sick
Прегръщам ВИ всички и ВИ пожелавам само хубави моменти! ДА нямате никакви грижи! Hug
ВИки радвам се за прекрасните резултати, аз не съм си и помисляла, че ще има нещо де, сигурна бях, за ВИкторчо Hug Hug
Ан - Мари наистина купи такава количка с дръжка, че да можете да я бутате и вие, нашата е без и Вероника не ще да я кара сама, иска някой да я бута, а на нас ни се схващат кръстовете и гледай да няма много джаджи по нея, да е лека и по мъничка, нашата е уж много красива и устойчива, но е голяма и тежка и не и е удобна явно, качва се на нея обаче бързо се отказва, и неще да я кара. Баща и сега ме упреква че я купихме, аз точно си мислех да и купим едно колело от тези триколките с дръжките, но той каза, че вече сме и купили Laughing, повече нищо няма да и купува. А и сега като съм без работа, и свърши майчинството ще свием разходте до миминум. Sick

# 179
Дани, мисля, че не могат да те махнат просто ей така от работа. Нямат право, докато детето ти не навърши 3 години. Освен това, ако са взели тази жена по заместване, върнеш ли се, тя трябва да си ходи. Поне мисля, че е така. Дори да е намаляла работата, щом не са съкратили длъжността, значи имат нужда от човек, а ти си титуляра... Ако ти се остава, трябва да се допиташ до някой компетентен и да не се оставяш да те манипулират... А ако ти се иска да се махаш, поне да си информирана, да си търсиш всички полагащи ти се обезщетения...
Стискам палци Вероника да не се разболее, а само да ти се струва, че е така. А ти не си мисли лоши неща. Аз съм сигурна, че с мислите си, привличаме лошото  Rolling Eyes Така че, горе главата  Hug Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт