Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 833
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Първа  Whistling
По едно кафенце
Ивана-лека и ползотворна седмица. Че по-дълга се очератава  bouquet
Тук времето е гадно.Дано се задържи поне до обед та да успеем да си вземем кухнята.Че Мимето е крива цяла сутрин.Направо е непоносима. А трябва да слагаме и МПР ваксината . Абе направо #Crazy

# 151
  • София,
ВтОра Mr. Green
И при нас времето е гадно, сутринта беше студено и духаше, а селед това стана жега, сега се е смрачило и сигурно всеки момент ще завали.
НИе сме станали рано, изпратихме баткото на зелено училище, преди малко даже ми се обади да каже, че са стигнали във Велико Търново и били вече на крепостта Hug.
МИдичка аз снощи не го усетих земетресението, явно защото съм била постоянно в движение, и точно бях сложила Вероника на гърнето, баща и идва и вика усети ли нещо, а аз не, той вика е как не така ни люля, това беше към 19,20 а после нищо не съм усетила, но неможах да заспя цяла нощ от притеснение. А и ВЕроника нещо беше неспокойна, и кашля през нощта. Аз и спрях мотилиума от една седмица и ми се струва, че рефлукса и пак се раздразва  newsm78. ЩЕ изчакам още няколко дни и ще видя как е, но ако почне пак да кашля много и да повръща, защото и това го прави от два дни, май пак ще и го давам,  Crossing Arms Ох, ужас омръзнами, неминава това чудо, а уж трябваше да го израсте! Embarassed
Днес ходих до детската градина да видя какво стана и да питам дали имаме някакъв шанс все пак да влезем, но уви, директорката нищо не можа да ми каже newsm78, много е кофти. ЛОшото е, че то независи от нея, тя единствено има право да натисне бутона ЗАПИСАН и нищо друго. Embarassed Много тъпа система, откъде я измислиха незнам! Sad
Ивана как си как върви работата, тази седмица е доста дълга!
Ан - МАри как започвате ваканцията, днесд четохте ли книжки, аз съм му спретнала една програмка на моя, само да се върне от зеленото де Mr. Green
Ние пък днес си имаме КАКА на гости, много ми е добричка и ми помага, а и ВЕроника си умира за нея, даже наобад неискаше да ляга да спи без нея, сега пишем домашни по английски, ама аз нищо не отбирам де добре, че детето е умно и си знае Mr. Green
Айде засега до по късно! Hug

# 152
  • София
Ок сме, поне за сега.

Ваканцията почна с малко нерви. Дияна се чуди какво да прави. Сега е заседнала на компа и си тегли анимации.
Книжката не е прочела. То и без друго я няма в списъка. Имам Пипи. Ще я дам, да я започне. По някое време Simple Smile
Но пък е страхотно да имаш кака Simple Smile Искаше да слезе да си купи нещо от магазина и я помолих да купи зеленчуково пюре на Алекс. И се справи страхотно. Мамината помощничка тя Simple Smile

Оставили сме Алекс да спи. Че се уморил и мрънкаше ужасно.

Бях ви обещала лазене Simple Smile Ей го - http://78.128.60.30/bg-mamma/ned/video-0004.3gp Simple Smile

# 153
  • София,
Аз неможах да видя как пълзи Алексчо  newsm78, явно нямам такъв плеър Embarassed

# 154
Привет и от мен.
Мидичке, ако имате път към Дупница ще се радвам да се видим.
Много е сладък малкия Алекс, аз го видях на клипчето.
Viki_76 стискам палци всичко да бъде наред с изследванията.
Дани много лошо, че пак ви се е раздразнил рефлукса.  Hug Но не се отчайвай ще го израсте.

# 155
И аз не можах да видя клипчето Embarassed
Алекси-трябва да кажа на татито да ни разходи до там някой път. Ние ходим от време на време де. Я за коли,я за костюм...
Дани-много лошо това с рефлукса. И Мария ми повръща все още от време на време. Аз мутилиум не давам де. Ама по веднъж на ден,или през ден. Не кашля ,та затова и свикнах вече. не ми прави впечатление. Нещо с тези умения пак съм се притеснила аз. Толкова ми се ще да напредне вече. Понякога ми се струва ,че разбира всичко и има такива адекватни реакции и в следващия момент-все едно не говоря на нея. А като гледам другите дечица как слушат и изпълняват-направо ми се плаче вече.
Писна ми да се притеснявам.
А и пак стана страшна жега навън. А ние все още сме без хладилник. На Мимето ще й писне от тази каша за закуска и вечеря. А и в сряда мисля да  заведа при педи да сложим МПР ваксината. И за нея се притеснявам как ще й се отрази.

# 156
Мидичке и аз съм така. Вчера бяхме на кръщенка и там имаше едно момченце 3 - 4 месеца по - малко от Коки, което изговаряше доста повече думички от него. И мен веднага ме хванапараноята дали се развиваме добре. Пък после се започнах сама да се успокоявам, че всяко дете е различно и проговарят различно.

# 157
  • София
О, я стига с тез паранои дет ви гонят Simple Smile Ще проговорят децата Simple Smile
Мозилата плейва 3gp-та. Направих го на avi, но качеството е по-гадно.

http://78.128.60.30/bg-mamma/ned/video-0004_NEW.avi

# 158
Видях го. Сладур малък Heart Eyes

# 159
  • София,
 Joy и аз го видях, ми той супер си пълзи, браво на детето, справя се отлично! Hug
Ох и аз така стига вече с тези паранои, чудо голямо, ще проговорят, а за разбирането съм сигурна, че разбират, ама не им се ще да чуват Joy. Днес в яслата чакат след нас една майка с едно момче и се заговорихме и тя ме пита и вие ли за яслата и аз да, а тя колко сте големи и викам ами 2007 г.сме родени и тя, а ами и ние, а кой месец казвам юли и тя, ами много сте малки, леле ми поголеми сте от нас. А то колко сме малки само дето сме по нисички малко, е и по тромави, по трудно по бебешки още се движим, а нали е захапала и бибата та така изглежда още по малка Mr. Green. Хм, тъпа овца казах си, много важно, какво да и обяснявам Crossing Arms

# 160
Уф, много сте писали тия дни... Аз само ви четях и то по диагонал, че не остана време нещо  Rolling Eyes
Изкарахме страхотен уикенд-ходихме на рожден ден, на кино, на авиошоу във Пловдив, което беше вчера. Там специално беше много интересно. Всъщност аз за пръв път присъствам на такова събитие и останах доста очарована. А мъжа ми е бивш парашутист и само по такива места ме врънка да ходим  Tired Качих малко снимки, ама във фейсбука, ако остане време и тука ще кача някоя и друга.
Видях го. Сладур малък Heart Eyes
Peace

Тук пък времето е толкова жегаво, че чак тежи  ooooh! А и изгледи за дъжд няма.

А работната седмица вярно ще е дълга, но може би не и за мен  Wink

# 161
  • София
В София валя преди малко, сериозно се изля.

Ивана била съм на авиошоу преди няколко години. Много ми хареса.
Брат ми в казармата беше парашутист. След казармата не се е занимавал със скокове. Беше в поделение в Горна Баня, и в школата в Пловдив.

Пратих клипчето на мъж ми. Той само рече "няма спирка вече" Simple Smile
Като заредя батериите на Практиката, ще го снимам пак.

# 162
Здравейте и от мен.И ние имаме повод да празнуване.Миналата седмица кръстихме Ради на Клисурският манастир.Всичко мина добре и той не плака изобщо.

# 163
  • София
Славина, да ти е живо и здраво малкото християнче Simple Smile
Аз мисля да кръщаваме Алекс в края на август.

# 164
  • София,
Славина, да ти е живо и здраво малкото християнче Simple Smile

ЧЕстито и от нас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт