Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 243
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • панагюрище
Страхотен танцьор - пу пу!

Носих изследванията на педи, каза че са добри резултатите и не са над нормата тромбоцитите.
Жега е и при нас.Гледам да излизаме към 10 ч. и до 12.30- 13 да сме се прибрали.
Вижте Кристи как се опитва да крачи:
http://4storing.com/links/nz8od3/f93643e6f7c7dfd994dee4b582e13420

А тук почти се научи да става сама в кошара. Голямо падане беше.
http://4storing.com/links/w7uz28/b54986af7f2066f8ab79e51f1fc90615

Добре дошла на muyldermans.Ние също имахме  проблем с млякото. Като започнаха да дават зор зъбките и Кристи отказа да пие от бибероната. Явно я дразнеше нещо. И аз го давах с лъжицата и тя си го ядеше.Малко е трудничко, защото по-бавно става пък и 210мл мляко да се дава с лъжица си е бая зор.Но няма начин. Може и ти да пробваш така.

Аз давам на Кристи - Дентокинд, но незнам дали имат ефект, защото пак се буди по 100 пъти през ноща.Тази вечер ще се опитам да я задържа по-дълго време будна, защото заспива в 21 ч и към 23-24ч се събужда с рев.Дано ако заспи по- късно да не се събужда посред нощ, че вече почва да не ми достига съня и само се нервя.   

# 31
  • София
Дани, страхотен е баткото. Много добре се е представил. Много поздрави от нас да му предадеш като си дойде от училище.  Hug

muyldermans, добре дошла! Много целужки на малката порастнала вече Лаура.  Hug
За млякото са ти казали вече Мидичка и Дани и може наистина да пробваш с лъжица и примерно да сложиш от тези разтворимите бисквити вътре за да се сгъсти малко. Другя варянт е не иска да го пие да й правиш кашите с него, поне да го приема под някаква форма. Ние млякото го отказахме преди половин година някъде, постепенно започнаха да пият все по-малко и накрая даже от чаша не го искаха. Когато споделих с педиатърката, тя каза, че явно си набавят необходимото от сиренето и не е толкова фатално. Не се притеснявай, слагай го в каквато можеш друга храна... явно дечицата ни са с характер Wink

Сега аз да кажа... днес заведох Лора да я преслуша педиатърката и се оказа че пак сме със спазми.  ooooh! Снощи много се бях притеснила, кашлянето й намаля, но започна да диша тежко и не можеше да заспи, все се будеше. Даже мислех да й давам Метилпреднизолон, но тя пък заспа и беше спокойна, даже едвам я чувах как диша. Сега сме по-добре, посвирква си, покашля си и ще си правим инхалации. Според докторката е от цъвтежите, сега до 15 юни имало много и от тях било. Явно при Мимето и Вероника също е било това причината.

Ивана, аз не съм ги пробвала тези хапчета, но съм чувала много добри отзиви за тях. Ако искаш пробвай, едва ли ще навредят. А той се буди през нощта или трудно заспива?

Силванка, опитах се да видя клипчетата, но нищо не ми излиза, не се вижда филмче.

# 32
МОмичета ето порадвайте се и ВИе на моя голям танцьор  Hug

Дани, суупер  Hug

Днес да ви кажа почти цял ден се ровя за инфото, което ме интерисува. Май наистина ще взема ДОРМИКИНД  Rolling Eyes Чудя се, де, и се съмнявам, че някакви хапчета ще помогнат, ама то вече някои вечери не се издържа. Намерих и един сироп Киетюд, ама за него прочетох и отрицателни мнения  Thinking И вече съм тотално ошашавена  ooooh!

hellche , Жорко заспива лесно, бързо, но след 2-3 часа се събужда и се почва или реве, вре се при нас, ние се изнервяме, понякога реве за колата, кучето, котето...неща дето изобщо ги нямаме. И имам чувството, че това взе да се случва, откакто падна от леглото. Ама тогава му обръщах внимание само на ръчичката и сега тя като мина, светна и този проблем  ooooh!

Както и да е, ще отмине...
Айде, работния ден свърши  hahaha

# 33
Здравейте Hug.
 Ние пак бяхме навън. Духаше много вятър и изглежда Мимето си е напрашила очичките Sad.Не спира да си ги търка.
Дани-страхотен е баткото Heart Eyes. Само аз ли не знаех ,че танцува Thinking? Това състезание какво е ?Много целувки и поздрави да му предадеш и от нас Heart Eyes.
Силванка -страшна сладуранка е малката Hug. Аз успях да видя клипчетата. Като отвориш страницата най-долу свали файл и става Hug
Хелче-радвам се ,че сте спали спокойно  bouquet. Пита ли за прахчета?

Айде, работния ден свърши  hahaha

ХАйде и утрешния дса минава бързо и неусетно  bouquet.
Ако времето позволява ние ще водим Мимето на Зоопарк .То едва ли са останали животни там newsm78 ,ама...Че сега всичко ,което се движи е мау-мау Crazy. И като й кажеш ,че това е бау-бау например тя още по-усърдно -мау-мау. Голям инат е това дете #Crazy.
Друго не помня дали имаше. newsm78

# 34
Здравейте пак,
благодаря за отговорите на всички ви Hug. Току що се опитах да дам млякото на Лаура с лъжица и това не помогна 110мл. Явно не и харесва вкуса ли вече и аз не знам newsm78.
Мидичка не искам да започвам темата за разликите между тук и бг ,че се разтройвам доста, но ще кажа дано не ви досадя. Прегледите при офтамолог и невролог тук са задължителни едните през 6 мес ,а вторите през 3 мес. Тук е основната разлика - получавам по пощата информация със запазен ден и час и само ако не ми е удобно по това време тога звъня за промяна. Следкато ни изписаха от неонатологията веднага ни запазиха час за следващата седмица за ЯМР( ядрено- магнитен резонанс)- това също е задължително при недоносените тук( родени под 30г.с). Другото което е ,че сме изписани с " монитор"- апарат който следи сърдечния ритъм и дишането на детето . Залепям и 2 електрода и я свързвам с апарат. Но си мисля , че това поскоро е свързано със "синдрома на внезапната детска смърт"- но пак е задължително за родени под 30 г.с . Наема ни се покрива изцяло от ЗК.
 Това е по различното мисля за чужбина, като изключим организацията в болниците при който и специалист да отидеш в детската болница по ЕГН на детето излиза цяло досие( от раждането до до сега- какви изследвания, какви резултати , какви медикамент абе всичко)
 Мога единствено да кажа ,че съм щастлива , че досега не сме имали проблем със нищо. Защото и колкото и да са хубави условията си е болница и по добре да не сме там Praynig Предостатъчни ми бяха 11 седмици Laughing
 Сега и нещичко за Лаура милата ми тя е много финна 6.500 кг 66 см, няма си още зъбчета ама се научи да сяда по дупе и да се върти от гръб по корем и обратно. И така и не ми гука още само крещи едни такива нечленоразделни звуци издава, че и сама си се смее после hahaha

Бързо оздравяване на болничките Hug
hellcheи аз съм с такава алергия към полените, която след годините стана хронична от всичко. Много е неприятно чувството, но ако си пия кларитина съм нов човек направо. Дано да намерите правилното лечение за Лора, че иначе е мъка и за нея и за теб.
 Поздрави от нас   bouquet стана малко дълго за което се извинявам и пак ще пиша  Hug Hug

# 35
  • София
muyldermans, освен да пробваш друго мляко...
Може Лаура да е финна, но според мен се развива чудесно. Алекс на 10м е бил 8,300, но се роди 2,400кг.

И аз си мислех да захапя Кларитина. Но ще трябва да си купя нов. Ако ми дадат без рецепта.
Аз не съм сигурна в моята сенна хрема. Ще трябва да се изследвам.
1вият път през 99та щях да умра, гърло на пъпки и т.н. На следващата година само очите.
И кат цъфнат тополите, обикновено само очите ме дразнят.
Тази година е ад, мислех, че е настинка, но май не е. Много кихам, покашлям леко, очите ме дразнят (като недоспала съм).

# 36
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ, доста време не сам писала ,но понеже гледам сама малкия ДАНИ НЯМАМ много свободно време. Иначе ние сме добре растем си др. седмица ще ходим на контролен преглед в Института по педиатрия да му направят ехография на главичката , малко сам притеснена- дано всичко е наред .
Сега в хубавото време много няма да ни свърта пред PC повече ще гледам да сме навън ...на чист въздух. Joy

толкова от мен за сега, по късно пак ще попиша малко.... Laughing

# 37
  • Русе
Да се запиша!
Няма с какво да се похваля. Мога само да се оплача от безсънние и ревящо бебе. Гадна работа били тия колики  #Cussing out. Баткото нямаше.

# 38
  • София,
Привет на цялата банда! Hug
НИе сутринта сме станали от 7,30 и естесвено излязохме рано, рано, че то и писна на Вероника в къщи. САмо бели правеше Laughing
ЩЕ стискаме палци на малкия ДАни прегледа да мине добре и всичко да е наред. Hug
Ели, а даваш ли му нещо за коликите? МНОго е лошо ама дано да ВИ минават скоро.
Ан - МАри Кларитина е без рецепта, така че спокойно можеш да си го купиш, аз също се замислям  newsm78, но при мен уж не се открива алергия, ама то никой не ме е и изследвал де Confused
МИдичка разкажи как мина в ЗОопарка, имаше ли много животни? Аз мисля да накараме и ние нашия тати и утре да ни закара и ние да гледаме животните. ДА видим какво впечатление ще и направят на Вероника, тя по принцип много ги обича.
Днес на кафето имаше две кучета, но от тези обучените водачи на слепи, е голяма игра падна те децата направо им разказаха играта, то не беше дърпане, скубане, ритаха ги, даже едно се опита да седне върху кучето, обаче те кротки обучени, няма проблеми. Накрая едното куче само реши, че хареса там едно палаво дете - дето само му досаждаже и го облиза по бузката, а то като ревна милото  Joy, много се смяхме.
muyldermans при вас наистина нещата са подредени страхотно, тук май сме назад със светлинни години, а и цялата ни неразбория, няма оправяне. И аз искам такъв ред и спокойствие, тук даже не ти казват какво е препоръчително да се направи на детето. Аз например добре че е нета и най вече този подфорум, да чета и да питам, защото много неща не ми бяха ясни- например въпроса за ваксините, ужас и безумие, но човек като незнае, а и лекарите не винаги обясняват и някои дори и те незнаят уж, че ваксините при недоносените изобщо променят и график, а и не е задължително да се слагат ooooh!
А ГЕрито пак зачезна, няма ли да се прибира вече, че много ни липсва? newsm78

# 39
  • София
Здравейте и от нас.
muyldermans, не се притеснявай толкова за млякото. Можа наистина да не й харесва вкуса, може заради заъбите да е само временно. Но пък ако е изпила 110лм според мен това е добре. Тя кога пие мляко? Само вечер ли? Ако преди това и даваш нещо за вечеря или пък предното хранене е много близко, може да не е огладняла и за това да не го иска.  Hug

АнМари, кларитина е без рецепта. Аз също го пия, иначе съм супер зле. Носа, очите, гърлото  ooooh! То и аз като млака съм била по същия начин като Лора и явно от мен го е наследила. Сега ми остана само сенната хрема, но с Кларитина съм на 6 Simple Smile Мъжи ми само ми натяква, че всички бъгове била налседила от мен  Joy на шега разбира се, но то си е и вярно.

Ваня, дано всичко да е наред при прегледа. Ще стискаме палци  Peace

Ели, даваш ли нещо за колики? Мога да ти препоръчам едни американски хомеопатични хапчета. При нас действаха много добре, те се дават през 15 мин и на третата доза Дани заспиваше.

Мидичке, ходихте ли на Зоо? Чакаме да разказваш Simple Smile

Ние вече сме доста по-добре, още си правим инахалации, но хубавото е че днес започна да изкарва храчки. Така се закашля и повърна 2 шепи храчки. После не е кашляла 2 часа.

# 40
Ние днес голям работен ден изкарахме, само до обяд  Wink Та имах време да мина през някое и друго местенце, малко време и за себе си да отделия   Blush
Вярно, че Гери пак изчезна някъде. Нищо чудно в това хубаво време вече плажния сезон да са открили  Wink

# 41
  • София
Аз се моря у нас, а мъж ми си развява **** по спа хотели Simple Smile
Няма да излъжа ако кажа, че у нас е ад. Алекс спи в стаята само по памперс. В кухнята е мор. Чистя на прибежки. Май ще вадя вентилаторът в хола.

# 42
  • София,
НАистина жегата е просто ужасна, аз честно да ви кажа непомня такова нещо досега през май да е имало  newsm78.
Ивана точно ме наведе на мисълта и аз да помисля за себе си.
Учителките на Ицко днес решили да не учат децата следобед, ама го решили на обяд естесвено и Ицо сто пъти се обадил на баща си да ходим да го взимаме, та сега са си у дома и двамата, ВЕроника спи и се чудя дали да не отида на солариум, днес си купих едни потничета, ама трябва тен за тях Joy Joy Joy

# 43
  • Русе
Давам Инфакол, Биогайя, Фризовом ( един път на ден храня с него ), топли кърпи и много гуш. Нищо не помага  Sad
И у нас е много топло. В нашата спалня е 25 градуса и дори отворения прозорец не помага. Рано е още за климатици  newsm78

# 44
Здравейте Hug.
Нашия зоопарк е пълен,но с.... празни клетки Sad. Тук таме има кокошки,кучета,зайци и 2 вида маймуни. Един изтормозен лъв с лъвица,лисица и вълк. А, и две мечки и едно диво прасе. Ама много гадно миришеше. Ужас Sick. Мария ме видя как храня едни козички и тя пожела да ги нахрани. Повечето животни се бяха скрили на сянка и не й бяха особено интересни. Повече внимание обърна на по-големите животни.Че те по-малките почти не се виждаха през мрежите. Абе въобще на доизживяване е .Иначе беше пълно с дечица. Много училища май бяха решили да отбият номера днес  със зоологическата градина ..
Много е топло и тук .Направо ужас Tired. Мария спи с боди с къс ръкав ,а е вир воДА.
Утре пак сме на сватба ,а днес на кино Whistling. На новия филм по "Шестото клеймо". В 00.45 е прожекцията Crazy. Май ще трябва да се подкрепя с още 2 кафета ,че не се знае кой кого ще гледа hahaha. А утрешната сватба е дневна  и аз съм в 8.30 на фризьор. Въобще-тежка програма се очертава Mr. Green.
Дани-в днешния брой на 24 часа има статия срещу солариумите. Мен поне ме накара да се замисля доста по въпроса. Техния съвет е да се заложи на изкуствения тен от бутилка.
Прохладна вечер ви желая  bouquet.
П.С. Направих и малко снимки от зоопарка. След малко ще ги кача в албумчето.

Общи условия

Активация на акаунт