Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 114
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Ех, ама как ви завиждам за топличкото време. Искам и аз  #Cussing out тук е почти зима 18° с вятър и дъжд в добавка Mr. Green
Днес имахме панаир в наше село. Лаура много се забавлява с онези патенца дето се движат във вода и трябва да ги хващат с въдички децата, ама нашата мома и с ръчички се справи доста добре Laughing. Добре че времето ни позволи да се разходим за около час.
Хубаво беше , ама се учудих защо тук панаира отваря в 16 часа newsm78. Е то не е само това което ме учудва тук така ,че ще го преживей някак, то и без това е два пъти в годината Joy
hellche давам мляко сутрин и вечер. Верно,че преди вечерното мляко в 20.30 хапва нещо към 17.30 ама сутрин защо не го иска. Като заспи в 21.00 се събужда чак към 08.00 сутринта. И тогава ли да не е гладна? newsm78. Е аз вече се примерих , че явно няма да го пие още дълго. Днес сутринта изпи 70 мл и сега 60 мл. Явно ще минавам на метода на Семерамида да го слагам към пюрета и разни други неща Hug. Дано само не откаже да яде и тях като го усети. Thinking
 Поздрави от нас и пратете малко слънце и на сам.
 П.С Днес във вечерната прогноза за времето съобщиха рекордни температури в БГ, Сърбия и Босна и Херцеговина. И за се възгордях разбира се, че и за нас се чува по нещищко тук.  Laughing

# 46
  • София
На Алекс освен АМ в пюрето, слагам и каша Simple Smile
Но по едно време започнах да намалявам прибавките. Аз по принцип давам Милумил на милупа. Млякото е по-сладко. Бях се притеснила дали не променям по този начин вкуса на Алекс.

Дано продължава така да папка. И Дияна ми се роди по рано, но Алекс води кака си (на неговата възраст) по ръст и килограми.
На 29ти сме на консултация, ще видя педиатърката какво ще каже.
Днес му дадох каша със сухари. Т.е. прибавих каша към пюрето Simple Smile
Все още не съм въвела сирене, жълтъци,...

Днес времето наистина беше ужасно. Не сме си показвали носа навън. Кухнята ми е северна, но едвам сколасах да изчистя. Влизам и след 5мин започва да ми тече пот по лицето.

Скапах се по едно време. Джони били на някакви лекции, обади се на обяд и после ни забрави. Звъня на мама, не ми вдига. Звъня на брат ми, не ми вдига. Накрая се обадих на вуйна.
От нерви и умора ми се дорева направо. Джони звънна привечер, за малко.

Облякох децата и излязохме на разходка, в 20:30 вечерта Simple Smile Говорих с Джони, но му забраних да ми казва как е отмарял Simple Smile Обеща да ме заведе някъде Simple Smile Ще видим Simple Smile
Говорих и с мама. И тя ми се завайкала колко пари ще похарча, а аз като съм се запънала "хич да не си посмяла да ми затвориш" Simple Smile И тя седна да ми обяснява как телефона на иво звънял, ама карал и не успял да го вдигне. Били на някаква река. И на нея и забраних да ми говори за почивка Simple Smile
Оплака ми се, че за два разговора платила 15 евро. Питаше ме колко ми е минутата, ама аз нали сменях номер, де да знам Simple Smile Още нямам 1ва сметка.

Утре ако успеем ще отидем до Южния парк. Малко ми е далече, но ще се разходим Simple Smile

# 47
Привет и от мен. newsm51
Дани гледах клипчето на Ицко, много е хубав, много ми хареса. Hug
Честита месечинка на Мими на Мидичка.

# 48
  • София,
Мидичка честита ВИ месечинка и от нас   bouquet
Аз вчера се замотах и неможах да отида на солариум, но сега отивам, Вероника заспа, баща и също дреме пред телевизора, а Ицко люпка семки на терасата Blush. Аз също съм чувала какво ли не за солариумите, но нищо неможе да ме откаже, писна ми вече - ами то от всичко се мре - така че Hug, отивам да си напека кокалите, щото снощи спахме на отворена врата и сутринта се бях схванала, право в мен духаше цяла нощ, а и сутринта се изкъпах и излязох още мокра, въпреки че навън беше страшна жега.
ХОдихме да търсим днес сандалки за децата,  Sick скоро такива грозотии и скъпотии не бях виждала по магазините. Гледахме, мерихме, ама как нищо не ми хареса. Накрая харесах едни на Ки К- обаче като и ги обух ми то някак си много плитки и не и обхващат хубаво глезена, а цената им беше страшна. #Crazy Ицко и той си хареса едни мерим станаха му, обаче понеже последна бройка и от витрината мерим мострата, продавачката един час търси другия сандал, но уви - в цялата неразбория в магазина - не го откри,  Confusedостана си и той без сандалки. Sick
Айде аз изчезвам, че ще завали навън! Hug

# 49
  • София
И Дияна се заглежда по сандали, но още не съм ходила по магазините.
Другата седмица чакам да ми се обадят за матрак за Алекс. И една играчка чакам. Реших за РДто да му купим люлеещо се конче.
Чакам и мъж ми да се прибере Simple Smile Пфу, много гадно било да си сам Sad

Алекс спи. Явно ще излизаме след като се прибере Джони.
В петък си купих нов фритюрник. Ако може Дияна само на пържени картофи ще кара Simple Smile И на Алекс му харесаха Simple Smile
Трябва да ходя да купя памперси и пюрета. И като знам, че трябва да ходя на майната си. Памперси (макар и по-скъпи) мога да купя от аптеката. Но за пюрета трябва да се разходя. Едната аптека е по-добре заредена от бебешкия магазин. Но понеже на аптеките им отрязаха главите... вече не зареждали пюрета.

Алекс сънен и потен Simple Smile

Като видях заглвието... миналата година на 1ви юни бяхме в болницата.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 16:00 от AnMary

# 50
Писах,писах и накрая Мария изтри целия пост. Откакто се научи да се качва на дивана,види ли ме на компютъра и е до мен. Тъкмо си мислех да приключвам с писането ,докато не е изтрила написаното и тя му видя сметката Crossing Arms
Отначало Tired
Много ви благодаря за пожеланията за Мимето  bouquet и най-вече на Алекси Hug,че се сети. Защото аз съвсем бях забравила.
Но много ми се събра.
По ред:1. филма снощи беше супер. Много по-интересен от Шифърът на Леонардо. Този път беше точно по книгата. Киносалона беше пълен с тинейджъри. Направо се почувствах като пенсионер ooooh!
Преди това се разходихме малко и града беше пълен с деца. В полунощ. Ужас. За мен са си деца. А как са облечени #Crazy.
Жоро каза ,че ако види Мимето така ще си има проблеми. И как псуват само Shocked. От сега започвам да се страхувам.Какво става с днешните деца. А уж вечерен час-дрън дрън. Даже и нова реклама има по ТВ-"10 часът е-моето дете е у дома ,а вашето?"
Но само с говоренето ще си останем и този път.
2. Мина и тази сватба. Първо беше много слънчево и топло ,после валя градушка ,после само дъжд,а сега пак си остана само жегата.
Даже поспах малко след сватбата и сега ми е още по-зле. И ми е криво. всичко ме дразни. Tired
Ан мари-за стоенето сама с Мимето ми е болна тема. С тези командировки на таткото ми е доста нанагорно понякога. Но -все някой трябва да носи парички.
Аз още нямам превод от НОИ за март. Имало срив в системата и уж обещават за тази седмица пък да видим.
А майка ми днес се е справила много добре с Мимето. Двете са се разбрали супер. Спала е и после си е изяла всичко. Сега яма оправдания ,че не може да се справи с нея и ще й я оставям по -честичко Mr. Green

# 51
Честита месечинка и от нас на Мимето  Hug Да е много щастливо и послушно дете  Wink

AnMary, голям сладур е малкия, страхотен, че и с прическа   Wink

При нас черната серия продължава  Sad Днес Жорко си изпусна една чиния на крака и сега нокътя на палеца му посиня. Много го болеше, защото доста си поплака милия. За щастие чинията не се счупи, че иначе и стъкла трябваше да вадя от крака му сигурно  ooooh! Сега малко понакуцва, но одеве ходихме на разходка и доста дълго си повървя, пък и обувката щом обухме  Tired
Дани, и аз сякаш съм за солариумите...наистина какво ли вече не е вредно в тоя свят  ooooh! А тена с крем хич не мога да си го докарам, все на петна става.

Аз пък като се замисля сега, толкова отдавна не съм ходила на сватба. Но и при нас юни-юли се заформят няколко. Приятелите ни, дето сме от повече от десет години в една компания до сега се ослушваха и сега един след друг взеха да се предават  hahaha Но, това са чудесни поводи...Такива повече да има  Wink

Айде, хубава вечер  Wink Отиваме в банята, че вече чака и мрънка.

# 52
  • София
ivanah, това с тена с крем колко ми е познато.

1вият път се направих на циганка Simple Smile И понеже беше лято съвсем потъмнях. Мъж ми работеше с Министерски съвет. Аз облечена с някаква бяла ризка, ще ходя да го взимам от работа. Беше ме срам да си показвам ръцете. Контраста м/у дланите ми и белите ръкави на ризата беше умопомрачителен Simple Smile

Милото ти детенце. Знам колко боли. Щом нокътят е посинял има голяма вероятност да падне. Дано бързо се оправи.
Днес стана течение у нас и Дияна успя да си притисне пръстите на вратата. И тя си поплака. А аз и обясних, че и аз съм минавала по този път.
Два пъти съм сменяла нокът, на ръката, палец и безименен. И двата пъти след удар, посинен нокът, след време израства нов.

Много усмивки за Мимето.
Дияна на нейната възраст проговори. И от тогава не е млъквала Simple Smile

# 53
  • София,
ДОбро утро! Само наминавам  Wink да ВИ нагледам и изчезвам, ще водя децата на фризьор! Hug Днес и утре съм с двамата, дали ще ми издържат нервичките  newsm78.
Ивана аз все пак ходих на солариум вчера и съм супер доволна, неможах да изгоря, а съвсем леко съм почервеняла, стоях само 6 минути като дза първи път. След няколко дни ще ходя пак Hug
Много съжалявам за вашите неволи, дано му мине бързо на Жорко, а днес на ясла ли е или в къщи. КАкто казва Ан - МАри нокътя ще посинее и сигурно след време ще падне, гадно е но ще мине! Много целувки за ЖОрката.
И на мен ми се ходи на сватба, но при нас май скоро не се очертава newsm78
Ан - МАри ДИана на училище ли е днес, предполагам, че и тя си е в къщи те май заради матурите повечето училища са в почивка newsm78 А Алексчо наистина е много сладък, готвите ли се за РД - то? Hug
Айде ние се обличаме и излизаме на разходка, после пак ще пиша!
Приятен ден на всички! Hug Hug

# 54
  • София
Да, Дияна си е у дома. Учителката й ми беше споменала, но забравих  Joy Джони и Дияна са се разхождали сутринта.

За Рдто... още не съм решила къде ще го празнуваме. Казах на Джони да резервира места в една пицария. То  хубаво, че 30ти се пада в събота, но пък е работен ден. Ще е късен РД Simple Smile
Чакам Надя от Данет да ми се обади за кончето.
Алекс се заглежда в градинката по едно дете с ел. мотор. Гледах някакви акумулаторни коли по 800лв. Ще пропусна Simple Smile Може и да му вземем, но на по-нормални цени. Кумата ми беше обещала такъв мотор, но скоро не съм се чувала с нея.

Аз продължавам да покашлям. Отвратително е.
Джони казваше, че в Девин повечето колеги кихали и плачели. Смяли им се с "изнежени шопи". И го питам "какъв ти е постоянният адрес?", и той ми казва "ами, Надежда?!?" Натурализиран шоп се подиграва на друг Simple Smile

У нас продължава да е меко казано горещо.
Снощи преди полунощ в северната ми кухня беше само 28 градуса. Имам електронна домакинска везна с термометър.
Щом в кухнята е 28, кой знае в юго-източната стая колко ли е.

Ивана, следи пръстчето на Жорко. Ако нокътят започне да се сменя, може би процеса ще започне в основата. Може да не е много скоро. Не помня при мен как беше.
Не е болезнен процес.

# 55
Привет и от мен  Wink

AnMary , приех ти поканата във фейсбука  Mr. Green

Дани, на ясла е Жорко, предупредих госпожата, че може да го понаболява малко, но щом обуваме без проблем обувките и върви почти през цялото време, мисля, че не е толкова страшно. И се надявам, де... А за това, че сигурно ще му падне нокътя, вече психически се подготвям  Whistling Много ми е гадно като си го помисля  Sad

Уф, и това ще мине...ама какво ли още ни чака  Sick

Айде, хубав ден  Hug

# 56
  • София
Здравейте и от мен. Simple Smile
Ивана много лошо че пак сте имали инцидент, ама какво да се прави, момчета са, растат и това е неизбежно. Ето Дани вчера го взимам от майка ми с цицина на челото, а той се катерил по столчето за хранене и паднал. Много  Hug на Жорко и ако пада нокътчето наистина да е безболезнено.

Дани, ти се подготвяш за лятото Simple Smile Браво. Аз обаче не бих отишла на солариум.. то и на море като ходим съм все под чадъра. Винаги изгарям и се пазя. а и след като ходих на кожен лекар не смея, че ме наплаши много. Имам едни гадни бенки и ми каза никакво слънце за мен. Sad А ти като ходиш на солариум, не можеш ли да се мажеш с нещо? питам, защото не съм много наясно. Или пък трябва да се седи по-кратко?  newsm78

Мидичке, представям си я мимето как се катери за да ти докопа лаптопа  Laughing Сладурана.

Hug на всички и дано да не завали, че нещо се е смръчило, а съм ги пратила на разходка.

# 57
  • София
Мидичке, на теб ти пречи Мимето, на мен броузера Simple Smile
Писах, писах, айде пак Simple Smile
Алекс също проявява интерес към клавиатури. Джони му подари една, да я блъска на воля Simple Smile

Хелче, слънцезащитен върши ли работа в солариум?
Аз никога не съм била на солариум и не знам. Преди години бях взела една лампа от приятелка. ще си се пека сама, у дома. Следствие - червена като рак, белих се като змия Simple Smile

Ивана, процесът не е болезнен. Поне при мен не беше.
Предполагам, че кръвообращението на старият нокът се нарушава, и новия го избутва нагоре.
Ако го дразни, ще слагаш някаква лепенка на Жорко (поне докато е с обувки).

# 58
МАМЧЕТА ДА ВИ ПИТАМ  , ПОНЕЖЕ СЪМ ОЩЕ МЛАДА И НЕОПИТНА МАМА ПО КОЛКО ЧАСА НА ДЕН Е ДОБРЕ ДА ИЗВЕЖДАМ МАЛКИЯ ДАНИ НАВЪН КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ ТОЙ ОЩЕ НЯМА 2 МЕС . ЗА СЕГА ГО ИЗВЕЖАМ ПО 2 h , но дали е достатачно. newsm78
ДНЕС е дъждовно и май няма да се излиза освен ако след обед не се оправи времето.... Sad

# 59
Здравейте.
Да се разпиша преди да ми попречи Мария. Ето,видя ме. Добре ,че започнаха рекламите ,та ще мога да се изкажа накратко.
Ивана-много гадно това с пръстчето. И аз съм го преживяла и знам как плаках като малко дете. Но болката беше отвратителна. Много съм си спъната и нонстоп си ходя със синки. На Сандански се одрах от количката на Мимето-белега още си стои. Приятелите ми се шегуват сега като правя прощъпулник на Мимето да си направя пак и на мен. Като спънат кон съм иначе. Кобила де-нали съм женско.
Хелче-как е Лора? Оправихте ли спазъма?
Тук чакаме всеки момент да завали -дано го хвана дъжда навреме ,че прането ми  е отвън.
И Гери да се прибира вече.
Ан МАри-наближава првия рожден ден. Ние в четвъртък сме на съседчето.
Уф ,спирам ,че МАрия напада

Общи условия

Активация на акаунт