Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 822
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз чакам бурята. Като гледам небето просветна, така, че може да се разминем само с гръмотевиците.
Бяхме навън, но заваля леко. И все пак решихме да се приберем.

Ваня, щом времето е хубаво и се чувствате добре навън, стойте колкото искате.
Защо 2 часа да не са достатъчни? Достатъчни за какво?
Слънце и витамин Д? Казвали са ми, че няколко мин. на ден на слънце са достатъчни.
2 часа е една чудесна разходка Simple Smile Че и повече можете да се разхождате Simple Smile

# 61
  • София
Хелче, слънцезащитен върши ли работа в солариум?
Аз никога не съм била на солариум и не знам. Преди години бях взела една лампа от приятелка. ще си се пека сама, у дома. Следствие - червена като рак, белих се като змия Simple Smile
Нямам идея, аз също не съм ходила. Въпросът е какви лъчи пускат там... newsm78 т.е. дали ако няма от тези срещу които са слънцезащитните кремове, преполагам няма смисъл от тях. Не съм наясно.

Ваня, спокойно можеш да го извеждаш колкото време имаш. За вит.Д наистина и 5 мин са достатъчни, а и то не е хубаво да е на пряка слънчева светлина. Аз бях чела някъде че само ръчичките да са на слънце и е достатъчно. 2 Часа наистина е едно добра разходка Simple Smile

Мидичке, спаси ли лаптопа? Wink А кога ще правите прощъпулник? Тя започна ли по-уверено да се пуска?

Лора иначе е добре. Днес ходихме при педиатърката да я преслуша и каза че е съвсем чуста. Днес последно д аправим инахалации и спираме. Аз обаче се чудя дали да не й правя и утре, че да не стане като предния път, тамън се оправихме и пак Simple Smile

# 62
Хелче-много се радвам ,че Лорка вече е добре.
Прощъпулник трябваше да правим в почивките около 6-ти ,но тя нали се разболя и не стана. Иначе вече си крачи много уверено. Харесва ми ,че е по-предпазлива и не тича ,а ходи много внимателно. А и като падна 2-3 пъти сега си гледа в краката. И щом стигне до ръба на тротоара спира и чака да дойда да я хвана за ръка. все порядко предпочита лазенето. Даже вече лази само докато стигне до нещо за да се изправи и продължава с ходене. Още не й се отдава изправянето без опора ,но се надявам скоро и на това да се научи.
Относно солариумите знам ,че в някои от тях предлагат специален защитен крем,който обаче не е като тези срещу слънце. Поне тук е така. МАкар ,че аз не го използвах ,защото исках по-бърз резултат. Ама сега като прочетох статията-и това било опасно. А на мен много ми харесва с тен.

# 63
Благодаря много за съветите, мисля да го извеждам сутрин и следобед когато не е толкова жега ....само дето ми е малко скучно понеже тук в МЛАДОСТ където живея не познавам никой, но се надявам скоро да си намеря компания за разходките.... Joy

# 64
  • София
Ваня, ето ти текущата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381991.0 на мамите от Младост.
Може и да намериш компания Simple Smile

Аз живея в Надежда, но като учиничка учех в Младост 2. За пътя Надежда-Младост няма да пиша Simple Smile

# 65
  • София,
Аз живея в Надежда, но като учиничка учех в Младост 2. За пътя Надежда-Младост няма да пиша Simple Smile

Аз пък обратното живеех в Младост 4 и пътувах до НАдежда, там работех, - девет дена път с камили Sick, ужасно беше #Cussing out- добре че напуснах тая работа Crossing Arms

Днес сте много активни, това много ме радва, ама то и времето май днес не позволява разходките та  Whistling
Ние ходихме на фризьор, обаче неможаха да подстрижат децата, записах им час за утре. Отидохме с комшийката и с децата в НСА, уж днес е по приятно и прохладно да играят, аз даже и храната бях взела на Вероника та да  не бързам да я прибирам на обяд, но уви Crossing Arms ТОчно стигнахме, намерихме си свободно игрище, настанихме се - разпънахме катуна - децата се заиграха и като загърмя леле ужас, уплашиха се, разпищяха се, събрахме всичко набързо и бегом към вкъщи, добре, че не ни заваля, точно се прибрахме и плисна дъжда. Crossing Arms Е, събрахме се в къщи поне кафе да пийнем и да поиграят децата, защото си беше още рано. ПОсле малките ги сложихме да спят, а големите обикалят от къща в къща и играят.
ДАно утре да се оправи, че незнам, на Ицко му е скучно в къщи. Rolling Eyes
МИдичка, радвам се за МИми, аз отскоро се чудех дали да те питам как е вече с ходенето - в смисъл дали се е отпуснала, но несмеех, щото като си спомня каква болна тема ни е това ходене и.  newsm78 НО сега се радвам много, браво на детето, ще почне и да се изправя сама, само трябва да си спокойна. Аз вече спрях да и се притеснявам на моята и почна да прави изведнъж много неща, да се изправя сама, да кляка, сега се е научила и да се катери сама по леглата. Ще се научат на всичко няма страшно. Hug
Айде после пак ще се включа, че трябва да освободя компа Tired

# 66
Качих малкото снимки,които правихме в зоопарка. И накрая има две със слънчевите очила на мама. Мацка ще е Мимето-веднага се научи да си ги слага  и е много доволна ooooh!

# 67
  • София
Ние преди малко излязохме. Не валеше толкова много, но като се прибирахме станахме на ****
Купих си хлебопекарна. След малко ще видя какво ще сътворим Simple Smile

# 68
Добро утро Hug.
Къде сте всички?
Ние излизаме малко на кафенце и за кухнята. Братовчедка ми е тук и ще се разходим малко.
Надявам се като се приберем да имам много за четене.
И  да се похваля-вече не пасирам яденето на Мария. Понякога се мръщи малко ,но пред вероятността да остане гладна предпочита да яде непасирано Mr. Green.
Е ,това е.  bouquet
P.С. Сетих се и друго-моята калпазанка се научи да се прехвърля през решетките на леглото. За сега само върху леглото ,което е залепено за кошарата й. Тази сутрин като отидох да я видя тя вече се беше преметанала върху леглото и си играеше спокойно.А каквоо може да стане ако реши да се преметне от другата страна ,където няма легло не ми се мисли.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:22 от Midi4ka*

# 69
  • София,
ДОбро утро и от нас!
ЛЕле МИдичка и на мен не ми се мисли какво ще стане ако реши да слезе от другата страна Sick, дано не и хрумва де.
Нашето легло е доста дълбоко и засега ВЕроника си стои мирно и си чака да я извадя Hug Ние също ще излизаме, надявам се да успея да ги подстрижа и после и ние ще ходим на разходка. Аз също вече почти не пасирам храната и гледам винаги да има някакви по едри парчета вътре, а снощи яде бекон, две парченца големи изяде, гризка си и дъвче, мръвкарка ми е тя Joy Хайде приятен ден от нас!

# 70
  • София
Мидичке, браво на Мимето. Явно добре си похапва, щом от леглото вече излиза. Дано наиситна да не се сеща да излиза от другата страна. Ние поради тази причина отрязахме по 2 решетки и сега си излизат от там. За сега не са прескачали, но Дани ако реши ще го направи. За това реших да действам преди да се е сетил и се надявам, че като има дупка през която да излиза, няма да прескача Simple Smile
Аз също вече почти не пасирам, само ако има месо на по-едри парчета или каймата понякога от кухнята е на топчета. Ние от миналта седмица минахме на кухня Ози и за сега съм много доволна, че другата явно са сменили готвача и беше станала отврат. Тази седмциа изпробвам и една друга нова, но май няма да я бъде Simple Smile

# 71
  • София,
ХЕлче - Озито в къщи ли ти го доставят, а коя друга кухня пробваш, айде после като ги сложа да спяг ще ти пиша да ми разкажеш, и аз отдавна съм хвърлила око на Озито, ама с доставката ми искат 5 лв., а тук при нас няма пункт, та много се зачудвам newsm78. Ама и ми писна да готвя  Confused

# 72
  • София
Ади дубрютро и от мен Simple Smile
Днес Дияна ме вдигна рано, да ме пита дали може да си пусне ТВ. И нещо започна да ме ядосва от сутринта, с глупави въпроси. Поканиха я днес на РД. Ще ми скъса нервите до 4, да пита през 5мин колко е часа, и колко остава.

Хлябът снощи стана страхотен. Дияна много го хареса Simple Smile

Мидичке, ние махнахме решетката на леглото на Дияна, някъде на възрастта на Мимето.
Нямаше особени произшествия. Местихме се апартамента. Ремонтирахме стаята, и в началото Дияна спеше на фотьойлите при нас в хола. Редовно се будех през нощта, а Дияна спи до мен Simple Smile Опитвам се да се обърна, а нещо ми пречи... Дияна легнала в/у завивката до мен, нямам мърдане Simple Smile
След като оправихме стаята, махнахме решетката на леглото и преместихме чедото. От нейното легло не е падала (по време на сън). Но пък често спеше с крака на пода и глава на възглавницата  Joy
(ще намеря снимки)

Колко време растяха зъбите на децата ви? На Алекс зъба изби, но расте много бавно, едвам се подава на венеца.

# 73
  • София
АнМари, май на всяко дете различно му растът зъбките. На Дани така бавно му растът, като пробие и минават месеци докато порастне целия. Интересното е при него, че горните растът супер бавно, а долните по-бързо  newsm78 При Лора пък е обратното, страшно бързо изникват целите и са едни големи.
Дани, пробвам тази новата ЯнБибиян. Ама днес като ми я донесоха и малко на Джуниър ми прилича. Аз съм записала до края на седмицата, ще я видим и другите дни как ще е, но при положение че цената е като на Ози, а май не е толкова вкусна, ще си останем на Ози сигурно. Иначе вкъщи ми я носят, имаме пункт в квартала, но си мисля, че е по-добре да взимам за вкъщи, защото ми я носят в 9 часа и мога веднага да си я прибера в хладилника. Иначе трябва да ходим до там, което ще е не по рано от 10 часа, после да седи до обяд в количката, а за лятото не ми се струва удачно това. За 2 менюта ми излиза 9 лв. тъй като доставката е 1лв не зависимо колко поръчваш. Мен ми харесва, че можеш от интернет да си поръчваш и да вземеш колкото искаш от всяко ядене. Аз примерно някой път не взимам десерта, крем какао или нещо друго което не ядът, няма смисъл да го хвърлям после. Вчера имаше спаначена супа и взех 3бр. - 1 на обяд им разделих и по 1 за вечеря. Общо взето за сега съм доволна. Simple Smile

# 74
  • Русе
Да се похваля и оплача на бързо.
Гого е порастнал много. Вече е 3,400 на 50 см.,  сложиха му хепатитната ваксина, Пентаксим-а след два месеца. Няма луксации или други такива, нооо.... има съмнения за пневмония. Пуснах изследвания, кръвните излязоха добри, чакам урината. Нослето му е много запушено и не може да диша през него. Оттам и проблеми със сукането и колики в добавка. Страшна работа настана  ooooh! цял ден бягам по доктори. Първо мнение, второ и трето за по- сигурно и утре пак  същото smile3515

Общи условия

Активация на акаунт