Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 825
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро и от мен. Май се понаспах.

И ние днес ме на тържество Simple Smile Аз още не съм виждала контролните на Дияна, но сигурно се е справила Simple Smile
Дияна ме събуди, за да ме пита "кога ще стане 14 часа?"

Алекс е добре. Пее си в леглото, играе. Дияна и Джони заобикалят с играчки (буквално за зариват), за да  не може да се изправя в леглото. Щял да падне.

# 121
  • София
Добро утро и от мен. Днес наистина ще е хубав ден Simple Smile
Аз днес извадих летните дрехи и сутринта правихме модно ревю. Лора умираше от кеф да си облече всичките дрехи, а Дани едвам го накарах да пробва 2 тениски и като си реши че ще седи с едната и не дава да го събличам. Големи сме кокони Simple Smile Интересното е че от лятото почти всички дрешки има стават, късите панталонки са им малко по-къси, а блузките са тамън (явно преди са им били леко големи). Роклите на Лора също й стават, само са малко по-къси. Сега трябва да търся място къде да ги прибирам, съответно трябва да махна зимните от техния шкаф  ooooh!
А на всичкото отгоре таткото вика днес да тръгваме за Сандански... ама дали ще успея с багажа, не знам. Сега си направих нов списък, че нали повечето неща съм си ги оставила там и не са чак толкова много, но ще видим.... ако сколасаме ще тръгнем довечера, ако не - утре сутринта.

АнМари, не се притеснявай, той нека се научи да се изправя... едва ли ще почне веднага да прави опити да излиза от леглото. А той като се изправи до къде му стигат решетките?

Ивана и аз съм на това мнение с оценките... важното е в главата какво има.  smile3521

А как е Вики? Вие само през деня ли ходите в болницата?

# 122
  • София
Ох, аз още не съм вадила летни дрехи. Само прибирам зимни на Алекс. Той събра доста дрехи за лятото, ще ги носи и другото лято Simple Smile
На Дияна предполагам, че ще трябва да й попълваме гардероба.

Хелче, ами като се изправи, решетката му идва точно на слънчевия сплит. И той се кефи да се друса напред-назад.

За оценките... Оценяването винаги е било субективно. А и в 1ви клас няма чак такова значение.
Снощи и мама ме пита дали била по върховете, или средно ниво.

Ще ви разкажа за гимназията Simple Smile Ние бяхме елитната паралелка. "Щом А клас не го знае..."
Та от 36 ученика, 1вата година висше успяхме да влезем само 6. В ТУ кандидатстваме 3 девойки. 1вите две не сме отличнички (да речем, че дипломите ни са били към 5.30), другата е с 6.00
Отличничката изкара двойка, ние влязохме.

Моя мъж е със средно специално. Казваше "мен не ме питат къде и какво съм завършил, каква диплома имам. Важното е какво знам".

# 123
Здравейте Hug
Ние отдавна извадихме летните дрешки. Даже вече носим повечето от тях. А и на мен ми е хубаво да я кипря.Нали си ми е момиченце Crazy.
Вчера бяхме на рожден ден а съседчето. Много добре се представи Мария. Е,не можах да седна за 2 мин даже,но пък падна веселба.
А съседката на 1-вия етаж нали роди скоро и викам чакай да й дам дрешки от Мимето,които вече не й стават. Ми то повечето ни летни дрехи от мин година са около 60 см и вече са малки на малката госпожица. Дребна си е моята Мария. И фина.Сега нали е боса с рокличка-много й личи какви клечки са й крачетата. Ама,да ми е жива и здрава.
Вчера си говорих с една мама и тя ми вика моята е на 11 месеца ,яде по 3 пъти на ден ,а от какво се "дуе" така-незнам. Изглежда си е до организъм. Мария ще е манекенка Whistling.
Тук е страшна жега и от тези разходки съм се изпекла на потник. Много съм смешна hahaha. А след днешната разходка рамената вече ме болят #Crazy. Изгорели са малко. КАто заспи Мимето ще взема да се попека на терасата да си оправя малко тена ,че така съм като ТКЗС-рка Joy.

# 124
На Жорко пък, какато при вас, hellche,  повечето дрешки от миналото лято му стават и сега. Понапълнил ги е и са му тамън. Панталонки, които са му били 7/8 сега са му около коляното, а в кръста точни. Ще ги износва това лято  Mr. Green
Ние пък утре сме на рожден ден на една госпожица, която ще става на 2 годинки. Не ми се мисли как ще го удържа да постоим по-дълго време...обикновено напоследък интереса му по детските площадки се изчерпва с първите 10 минути и настоява да тръгваме. Да видим как ще е с детския клуб, където ще е партито  Whistling
...........че така съм като ТКЗС-рка Joy.

hahaha

Да отварят басейните вече, че да правим сефтето. Аз за сега съм се отдала на солариума  Blush Че море не съм сигурна, че и тази година ще видя  smile3516

# 125
# 126
AnMary, ужасно нещо си преживяла...Добре че се е разминало с малкия дявол  ooooh!
Viki_76, дано и Вики бързо се оправи, че да се прибирате вкъщи... Пък и времето за плаж вече става, да направите сефтето на моренцето  Wink
Hug Hug Hug

# 127
  • София,
Привет ето ме и мен! Laughing
Аз да се похваля първо от вече второкласника , умник ми е той на мама и е Отличник, но си остана без грамота за "отличен четец" е нищо де, той и баща му неможе да чете добре Joy, но явно на контролните се е представил добре щом има тличен. НАправи ми впечатление, че наистина тази година има оценки и то на свидетелствата, преди пишеше само преминава, а сега си има Отличен, Мн. ДОбър, ДОбър #Crazy, според мен не е редно, но  Sick, изисквания.
И да ви кажа как ме насади моя синковец. От сутринта се скъса да ми звъни по телефона, кога ще дойда,айде че почавло тържеството и аз бързам, с Вероника накипрени, напудрени с цветята Mr. Green, отиваме там и о изненада, няма никоя друга тръпнеща майка, тържество изобщо нямаше, имаше само в класа раздаване на свидетелствата и почерпка за децата, която си бяха донесли от вкъщи Sick, и аз се натресох там, ужас, #Cussing out, поне се правих на фоторепортер и се опитах да снимам де. А ВЕроника първо супер щастлива че е при каките и батковците, обаче те като я наобиколиха и като почнаха да я дърпат и пипат и тя се уплаши. Ето я и тя първокласничка, а това е вече второкласника. Hug
Ивана, аз подадох жалбата не до РПУ- то, а тук до ДОм. съвета и домакина на общежитието, реших че няма смисъл - това са лични въпроси и трябва да се решават вътрешно, от Студентския съвет и дом. съвмета веднага ми отговориха и се заеха със случая, та сега трябва да пиша още по обстойна жалба пълна с повечко факти, а пък онези отдолу ще трябва да пишат обяснения Mr. Green
И аз отдавна даже извадих летните дрехи, но едва днес успях да и облека една рокличка, която миналата година и беше супер голяма,  Laughing. Тя обаче има малко дрешки, които и стават от миналата година, но аз на Сандански нали и попълних гардероба с доста Mr. Green.
МИдичка, и нашите крака са ужасно тънки и слаби, ужас, чак ме е срам да я събличам по рокли, че е страшна гледка с тези щеки, сега ще ви я покажа ето.
И аз съм потъмналя от слънцето, а и Вероника също, тя даже днес доста се поопържи докато чакахме в двора на училището да изпращат абитуриентите. ТЕзи дни и аз мисля да отида пак на солариум. Ивана ти колко често ходиш, всъщност през колко дни  newsm78, аз мислех вчера да отида, но нямаше как с Вероника, ще се пробвам утре или в неделя.
ХЕлче весело и приятно изкарване на Сандански!  Hug
Ан - Мари, честита ви второкласничка и на вас , да Ви е жива и здрава. Hug
Айде аз отивам да гладя костюма на танцьора, че след малко пак ще имат концерт, утре също, а в неделя ще танцуват от 14 часа в Патиланци, някой ако има път натам може да ги погледа, ние сигурно ще сме там Hug

# 128
  • Варна
Честито на завършилите ученици!   bouquet
hellche, весело изкарване в Сандански!
Алекси, да са ти живи  и здрави мъжете (малко на патерици за именния им ден) и да си носят с гордост името!
Дани, много е хубаво, че баткото танцува.
Ей, Гери за много време зачезна - сигурно на Жорко му е много хубаво там - на чист въздух, да играе на воля. Ама затъжих се вече.
И Фешънчето не пише.
Вики изхвърли камъчето в къщи - в гърнето. Няколко дни след това му сложиха диагноза остър пиелонефрит. Днес мина едното изследване - слагаха му катетър и сега го боли като пишка - чак се изпружва и застава на пръсти, зачервява се... ужас. Дано да мине бързо. В понеделник е другото изследване, за което имам притеснение (мисля, че то ще покаже причината за появата на бактериите - дано да греша).
Ивана, дойде края на работната седмица newsm10!

# 129
  • София
Аз чакам Джони и ще тичаме за проходилка.
Довечера ще кача снимки на 2рокласничката Simple Smile

# 130
Здравейте Hug
Ивана-страхотно е това за професиите Laughing.
Вики-стискам палци всичко да е наред.Много се измъчи малкия сладур,а и ти покрай него Praynig Hug.
Гери наистина голяма почивка му удари. Само да се включи и да каже как са.
Дани-много готини снимки Heart Eyes. Къде са къдриците на Вероничка Sad? Ние с нашата перушина само режа отзад по малко.
Честит ви второкласник. Да носи още много шестици у дома  bouquet.
На нас ни се развали хладилника. Много гадно Sad. А и с тези жеги Sick. Да беше зима -да извадим нещата навън,ама на... Уж обещаха да дойдат днес да го погледнат ама нищо чудно да ни оставят за понеделник. Как ще се справим до тогава не искам да мисля. Все се надявам на чудо и да дойдат днес.

# 131
Честити второкласници на Ан Мари и Семирамида. newsm51
Вики надявям се всичко при вас да е наред и изследванията ви да са идеални. Praynig И никакви лоши мисли, а само хубави неща. Hug

# 132
  • София,
Ан- МАри нямаш ли откъде да вземеш проходилка, попитай някоя приятелка, честно да ти кажа хич не си заслужава да купуваш, аз ако имах веднага бих ти я пратила, ама на, бяхме взели на заем и то не една, а цели две  Joy. Едната за тук, а другата в провинцията у баба Mr. Green, но като проходи Вероника и ги върнах.
Благодаря на всички за поздравленията за моя второкласник! ТОй вече спи, а ВЕроника му бръщолеви нещо на главата Blush
Гледате ли ги тея откачалки от Бягство към победата newsm78 големи са "простаци" - особено някой.
милият сладур, много ми е мъчно, сигурно го боли страшно, дано всичко мине успешно и най вече да разберат откъде идва проблема и да го лекуват адекватно! Hug
А за това, че много мами вече не пишат си права, ама какво да правим, на мен ми е най мъчно за Гери, що ли не пише и тя вече newsm78
МИдичка, това с хладилника е гадно, нещо сте се вкарали в някаква серия, ходи на църква и пали свещички, и дано да го оправят по скоро, че то в тия жеги ужас. Sick
Айде да ги погледам малко тия от БЯгството и да положа вече морни кости, че днес направо се разбихме с Верониката от обикаляне.
А за прическата и мен ме е яд АМА, баща и току що гледа едни снимки на ПРЕДИ и СЛЕД подстрижката и ми заяви повече да не съм посмяла да я подстрижа Mr. Green, била съм и офъкала хубавите къдрички, о .. на тати глезанката. Сутрин като стане и я облека и тича веднага в кухнята да го търси, изправя се пред него и почва да се върти и чака, и ако той нищо не каже, тя почва да се оглежда отгоре до долу и да си вика АУ, това го подсеща, че и той трябва да и каже АУ на тати момичето колко си хубава  Joy Joy Joy

# 133
  • София
Ей големи сладури са всички дечица Simple Smile Дани, нашия татко пък е обратното, иска да я подстригваме късно, че да не й е топло, а и той мисли за по-натам... така щяла после да й е по-гасто косата. Но има право, по принцип колкото по-често се подстригва човек, толкова повече расте косата и е по-здрава. Пък има време, ще пускаме къдриците Simple Smile
Мидичке, ама много гадно това с хладилника... дано поне в събота да дойдат, ако не сега, че как ще я карате...
АнМари, а ако го пуснеш на земята да си лази? Ама вие май имахте котка... а и трябва хубаво да се обезопаси навсякъде. Аз да ви кажа ако сега трябваше да прохождат хич нямаше да взимам проходилки... тогава нямахме килим и ме беше страх да ги пусна на земята, все ми се струваше че не е достатъчно чисто, а и те лапаха всичко. Ама сега бих си ги пуснала и никакви проходилки. То така или иначе Дани като проходи и прибрах и двете проходилки, че Лора щеше да го блъска с нея и тя така лазейки и ставайки по мебелите сама се отпусна. Ако не ти е много зор, ние заминаваме утре сутринта за Сандански и се връщаме в сряда. Събота или неделя може да се разберем нещо и да ви дадем едната проходилка. Те са при майка ми, иначе още утре можеше да минем да ви я стоварим Wink

# 134
  • София
Завърнахме се Simple Smile Поскиторихме днес Simple Smile

Дани, ами няма от кой да взема. Но намерих страхотна проходилка в продавалника. Една приятелка все ми дава линкове от там, но само бях разглеждала. Направих значи 1вата покупка Simple Smile Нова проходилка за 20лв.

Хелче, Алекс го оставям на килима, играе си, премята се. Харитон много, много не влиза в стаята. А и след гумите, които извадих от гърлото на Алекс...
Оня ден бяхме на гости на една приятелка, сложих Алекс в проходилката на щерка й. Хареса му, и то много.
Ако не бях намерила в продавалника, нова едва ли бих купила. Все си мислех, че само с уокъра ще мина.

Вики, камъчето е раздразнило стените на уретрата, затова го боли малкото. Предполагам, че и катетъра допълнително го е раздразнил.

Ето я моята отличничка. И преди, и сега

И Алекс вършее в "О! Шипка" Simple Smile

Останалите снимки тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380365

Общи условия

Активация на акаунт