Фотокниги 5

• 40 341
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
мерси за кода!:) слагам го, ако на някой му трябват да казва:)))

# 106
  • Карлово
Здравейте пак - благодаря за отговорите!
Моля ви се обяснете ми как се махат празни страници в артскау Sad Избрах една 8/8 с 20 стр. , но на превю ми излиза 24 от които 3 са празни и не мога да намеря как да ги махна Sad

Това са някакви като рекламни страници. Мисля, че още при правенето можеш да ги махнеш, на мен ми излизаше, че за да е без тях книжката се заплаща по не помня колко цента на стр. Т.е. за да ги няма - плащаш. Добре ли обясних?

# 107
Здравейте пак - благодаря за отговорите!
Моля ви се обяснете ми как се махат празни страници в артскау Sad Избрах една 8/8 с 20 стр. , но на превю ми излиза 24 от които 3 са празни и не мога да намеря как да ги махна Sad

Това са някакви като рекламни страници. Мисля, че още при правенето можеш да ги махнеш, на мен ми излизаше, че за да е без тях книжката се заплаща по не помня колко цента на стр. Т.е. за да ги няма - плащаш. Добре ли обясних?

Не могат да се махнат, такъв е формата на книжката просто, може  да си ги запълниш срещу заплащане.  Peace

Може да се махне рекламното лого на сайта, също срещу такса.  Wink

# 108
Аз се порових из форума на Кравичката и прочетох точно за последните 3 стр. от книжката от 20 стр.
Значи, трябва да се плати по  $ 0,5 за страничка и тогава вече няма да излизат празни страници при принтирането на книжката.
Това е някаква политика на самата фирма, много хора се оплакваха от това и питаха защо така се получава, но общо взето ако искаш да стане албума както трябва, т.е. да не излизат празни страници, си доплащаш общо $ 1, 5 и всичко е ОК.

# 109
Момичета, ето една нова руска фирма за фотокниги, която предлага картонени странички.
Има и с обикновена хартия - не картонена.
Доста скъпичко излиза с картонените странички, но пък за по специални книжки сигурно си заслужава. На линка се вижда качеството на книгата.
http://www.nik-photo.ru/2009-06-27-15-30-40/category/3--
Говорих с момичето и тя сега обмисля как ще бъде доставката до България и който иска вероятно може да договори и в долари или евро плащането.

# 110
Момичета, ето една нова руска фирма за фотокниги, която предлага картонени странички.
Има и с обикновена хартия - не картонена.
Доста скъпичко излиза с картонените странички, но пък за по специални книжки сигурно си заслужава.
Според мен картонените странички изглеждат примитивно. Освен това има ги и в България, Фотолан ги предлага.

# 111
  • София
УРААААААААААААААААААААА, няма такава емоция момичета - дойде първата ми книга и съм  възхитена!!! Струва си всеки цент и пак там ще поръчам  Hug  bouquet Heart Eyes Hug
Ох толкова се радвам и искам да ви кажа,ч е на живо е много по-хубава от на снимките  Laughing Hug Laughing Mr. Green

Не са изрязали толкова много колкото казахте - но може да съм имала късмет Simple Smile) Само милиметри - 2-3 примерно - сега сравнявам с оригиналите Simple Smile
Ужасно доволна съм да кажа пак   Hug
Който иска може да види по-големите снимки от тук натам

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:32 от Дамаянти

# 112
Дамаянти, книжката е станала страхотна. Но, и ти имаш заслуга за това....
Справила си се отлично!

# 113
  • Кърджали, България
Здравейте, момичета  Hug

Вдъхновихте и мен с вашите фотокниги и ето вече чакам първата от Артскау. За колко време горе-долу пристигат до България? Пуснах поръчката на 30.06. и сигурно е още рано да я чакам, но нямам търпение! Освен това се захващам с още няколко да направя!

# 114
  • София
Бонбон - благодаря ти  Hug

Инна - различно е според мен, аз си платих с 3$ повече за да дойде до 5 работни дни и с направата на 10тия ден беше у нас  Hug

Момичета, аз се преборих с Артскау и сглобих на бързо, че имах готови квадрати,  една книжка от 20 стрници за 7,99 - чакам я да видя качеството и ще показвам после   Laughing
Голяма зарибявка е това   ooooh! Whistling Mr. Green

# 115
Дамаянти  супер е ! Редактирам, защото прочетох по-назад

# 116
В артскау има промоция - ако напишеш рецензия на някой техен продукт повече от 30 думи и приложиш три снимки ти дават 5 долара за първото и по два долара за останалите. Но това важи за първите 20 ревюта на всеки продукт така че ако имате желание да се възползвате, побързайте. Аз вече написах на книжките 8 на 8 и 12 на 12 и сега чакам да видим дали ще си изпълнят обещанието Simple Smile

Иначе без да плащам допълнително за по-бърза доставка при мен пристигаха за около 3 седмици от артскау.

# 117
  • Кърджали, България
Дамаянти, книгата ти е страхотна! Аз съм ти голям фен от Multiply  Peace

Ето какво получих днес от Артскау:

Gift Certificate Code: 1500PRINTS
Expires: 7/31/2009

1500 безплатни снимки, от които 1000 са 4х6, а 500 са 5х7
След валидирането на кода, важи за 10-месечен период.

За нови клиенти цифрите са 1200 и 1500.
Ограничение от 100 4х6 и 50 5х7 на месец.
Доставката не се включва.

В такъв случай, ако поръчвам книга + снимки, една сума за доставка ли ще платя? 11,99 $?

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 21:38 от Inna

# 118
плащаш си доставка за всеки един артикул нищо че са ти в една поръчка.

# 119
  • Кърджали, България
Аха, мерси, анима  Hug

Общи условия

Активация на акаунт